Ezzel a görbével van még esélyem? Ma vagyok 11 dpo-n, de a reggeli tesztet neg. Lett.
Melleim nagyon fájnak még, elméletileg holnapra nem várom, mert mindig 12 nap a lutealisom. Mensis tüneteim még nincsenek, ilyenkor már mindig szoktam érezni egy kis görcsölést, most meg csak néha-néha beleszúr egyet. Ez a kis hőleesés már a mensit jelzi?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerintem ezzel még van esély a babára, hiszen mondtad, hogy alapból 12 nap a luteális szakaszod. Az, hogy ma nem mutat még a teszt semmit, az nem túl mérvadó, mert még korán van.
Szurkolok!:)
Nekem ilyen a görbém, viszont nekem olyan megjön érzésem van, de olyan szinten, hogy mindgi órában biztos vagyok benne , hogy na most biztos. Olyan felszines megjön érzés nem igazán fáj,d e mégis érzem.
Az én görbém szerintetek milyen?
Utolsó. Egyelőre jó. De ebből még nem derül ki semmi, hiszen csak 9. napja van fent a hőd.
Ovud tuti, hogy volt.
Hogy terhes vagy-e, az majd kiderül.
Ugyanis a görbéd most akkor is ilyen lenne ha terhes lennél, meg akkor is, ha nem.
Szerintem nagyon szép eddig a görbéd, drukkolok :)
Nekem maradt a hőm ugyanannyi, a ma reggeli tesztem is neg. lett, bár egy óra múlva lett rajta egy halvány második csík, de sajna ezt neg. kell vennem. Szerintem nekem már 12 dpo-n a 12,5 erősségű tesztnek mutatnia kellett volna már valamit :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!