Ha éjjel 1-2 alkalommal járok ki pisilni, akkor "ér valamit" a reggeli tesztelés?
Figyelt kérdés
Vagy akkor ezzel az erővel napközben is tesztelhetek?2012. ápr. 12. 13:48
1/8 anonim válasza:
szerintem jo a reggeli is.de ha már régebben késik akkor jo a napkozbeni is:)
2/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
és hány nap késés után érdemes napközben tesztelni?
2012. ápr. 12. 14:04
3/8 anonim válasza:
hát nálam ugy volt hogy állandoan teszteket vásároltam és a dokim aki egyben a barátnom is azt mondta hogy minimum 3 napot várni és akkor teszt.Hát ez a doki vélemény és persze én sosem bírom ki:)
4/8 anonim válasza:
Jó lesz a reggeli úgy is. Gondolom éjjel nem nagyon iszol, napközben meg igen. Tehát a reggeli pisid akkor is töményebb mint a napközbeni. De ha már több napja késik, akkor napközben is megpróbálhatod. Én 3 napos késésnél este teszteltem pozitívat.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, második napja késik, holnap akkor megpróbálom, ha addig semmi...
2012. ápr. 12. 15:02
6/8 anonim válasza:
Én a 3. héttől kezdtem esténként is kijárni, és azt hiszem, 3 vagy 4 órát vártam a reggeli teszttel, tehát 3 vagy 4 óráig toltam ki a mosdóba menést és tesztelést.
7/8 A kérdező kommentje:
Nos hát a helyzet a következő: vettem 2 tesztet, egyiket megcsináltam, másikat pár nap múlva fogom. 2 csíkos lett :)
Köszi mindenkinek a válaszokat.
2012. ápr. 12. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!