Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » TESZTELÉS 10-es érzékenységű...

TESZTELÉS 10-es érzékenységű teszttel?

Figyelt kérdés

Tudom, ki kell várni a nem várt napját, DE nem bírom!!!

Mikor tesztelhetek 10-es érzékenységű teszttel leghamarabb???????????????

2012. ápr. 4. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:
2-3 nappal az esedékes mensi előtt reggeli első vizeletből.
2012. ápr. 4. 11:16
 2/9 A kérdező kommentje:

köszi :)

Még az is messzinek tűnik :(

2012. ápr. 4. 11:24
 3/9 Area ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok vele, mint Te kedves kérdező! De tudom ez sem nyugtat meg:P Neked mennyi van még a nem vártig? Nekem 6 vagy 8 nap, és én sem bírom, sőt fáj a derekam, szurkál az oldalam...pont mint ezelőtt, de annak sajna missed ab lett a vége:( Lehet, hogy csak beképzelem, ezért is szeretnék már tesztelni...de olyan messze van még:S
2012. ápr. 4. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem 25-ös Medilabbal sikerült a 10-ik napon. :) Halványan, de látszott. A doki is megerősített hogy igen, azt mutatta a teszt, és lehet a 9-ik napon is....

Szerintem ha van otthon teszted csinálj egyet, én sem bírnám ki az biztos...:):)

2012. ápr. 4. 12:03
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi lányok!

Area-nak válaszom: nekem még kereken 8 napom van a nemvárt-ig. Én a méhemet érzem, olyan nagyon-nagyon enyhe mensigörcs-szerű érzés (de nem is görcs) és a melleim nagyon fájnak, néha szúrkálnak is. Én most annyira de annyira szeretném,ha összejönne a baba! Nem bírom ki addig, vasárnap reggel megcsinálok egy tesztet. Tudom, csalódás lesz, de amíg nem jön meg, addig van remény!!!!

2012. ápr. 4. 12:25
 6/9 Area ***** válasza:

Ez így van! Nagyon szorítok Neked, Te meg nekem és írd majd meg az eredményt!;)Én is megírom, még várok 6napot.

Félek beleélni magam, a missed ab az első terhességem volt (ikrek), 2 hónapja, a dokim kontrollon azt mondta hajrá, és hajráztunk:D

2012. ápr. 4. 12:51
 7/9 A kérdező kommentje:
NAGYON DRUKKOLOK NEKED! okvetlen írd meg a teszt eredményét :)
2012. ápr. 4. 12:53
 8/9 Area ***** válasza:
:) Mindenképpen megírom!:)
2012. ápr. 4. 12:57
 9/9 Area ***** válasza:

Hahó mi újság?:)

Persze, nem bírtam ki tegnap a digitális clearblue negatív jelet írt ki...mondjuk nem hittem neki:D Én gyagya kidobtam az ablakon az árát:) ráadásul elkeseredtem kicsit. Eldöntöttem, hogy soha többet nem csinálok tesztet a nemvárt előtt, de még a napján sem. A következő tesztet jövő héten csinálom, ha nem jön meg. Üdv és írj mi van Veled;)

2012. ápr. 11. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!