TESZTELÉS 10-es érzékenységű teszttel?
Tudom, ki kell várni a nem várt napját, DE nem bírom!!!
Mikor tesztelhetek 10-es érzékenységű teszttel leghamarabb???????????????
köszi :)
Még az is messzinek tűnik :(
Nekem 25-ös Medilabbal sikerült a 10-ik napon. :) Halványan, de látszott. A doki is megerősített hogy igen, azt mutatta a teszt, és lehet a 9-ik napon is....
Szerintem ha van otthon teszted csinálj egyet, én sem bírnám ki az biztos...:):)
Köszi lányok!
Area-nak válaszom: nekem még kereken 8 napom van a nemvárt-ig. Én a méhemet érzem, olyan nagyon-nagyon enyhe mensigörcs-szerű érzés (de nem is görcs) és a melleim nagyon fájnak, néha szúrkálnak is. Én most annyira de annyira szeretném,ha összejönne a baba! Nem bírom ki addig, vasárnap reggel megcsinálok egy tesztet. Tudom, csalódás lesz, de amíg nem jön meg, addig van remény!!!!
Ez így van! Nagyon szorítok Neked, Te meg nekem és írd majd meg az eredményt!;)Én is megírom, még várok 6napot.
Félek beleélni magam, a missed ab az első terhességem volt (ikrek), 2 hónapja, a dokim kontrollon azt mondta hajrá, és hajráztunk:D
Hahó mi újság?:)
Persze, nem bírtam ki tegnap a digitális clearblue negatív jelet írt ki...mondjuk nem hittem neki:D Én gyagya kidobtam az ablakon az árát:) ráadásul elkeseredtem kicsit. Eldöntöttem, hogy soha többet nem csinálok tesztet a nemvárt előtt, de még a napján sem. A következő tesztet jövő héten csinálom, ha nem jön meg. Üdv és írj mi van Veled;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!