Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/1226 A kérdező kommentje:

Noti,de bolond vagy... :D:D:D:D Ez kész! :D:D:D:D De jól áll! :)

Amúgy nekem is meg fog jönni! :(

2012. okt. 11. 10:23
 302/1226 A kérdező kommentje:
1000%
2012. okt. 11. 10:23
 303/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok, itt Bibi!

EN ma egy sovaaaay pozit teszteltem, de annyira sovany halvany hogy nagyon, de ferjecskem is latta az biztos, olyan 10 perc alatt jelent meg.

Rita jol teszed ha nem keseredsz el! Ha nekem megsem lesz semmi en tuti elfogok keseredni, ez a sovanyka csokocska most remenyt adott, remelem nem ver at :)

2012. okt. 11. 10:24
 304/1226 anonim ***** válasza:

Miert kisvuk,fajdogal a pocid??? :O

Ezert mondod 1000%-ra?? Neeee maaaaar....

jajj nekem is tuti megfog jonni hetfore....mar latom eloreeee :s

Bibi,de jooooo :))))

Kivanom,hogy tenyleg baba legyen a dologban!!! :))))

Majd irj,hogy mi tortenik veled :)))

puszi

nothing

2012. okt. 11. 11:22
 305/1226 A kérdező kommentje:

Bibi,korai még,persze hogy halvány! Szerintem tesztelj szombat reggel elsőből,és akkor majd minden kiderül! :) De a halvány csík is csík! Ha ott van,akkor babát vársz! :)

Halkan gratulálok! :)

2012. okt. 11. 11:26
 306/1226 A kérdező kommentje:
Ma kicsit szédültem,meg szúrkál a bal oldalam! Mindig ez van mensi előtt! :( Szúrkálás napokkal előtte,és reggeli rosszul lét,ami de-ig tart! Hányinger,szédülés,gyengeség! :( Nálam ez a mensi jele! :( Amúgy meg iszonyat álmos vagyok,de valami hihetetlen módon már két napja! Na ez nem szokott lenni előtte! Tegnap már 8-kor aludtam,pedig csak 10-kor szoktam,és majd lefordulok a székről! :( De ez mondjuk lehet a front,mert szombatra 1 napos cudar időt mondanak!
2012. okt. 11. 11:29
 307/1226 anonim ***** válasza:

az elobb voltam pisilni es ugynezki megis megjon, mert piros nem barna, es szur nagyon a hasam :((((

Bibi

2012. okt. 11. 11:36
 308/1226 anonim ***** válasza:

Mi a fene??? Ilyen nincs!

Ne szomorodj el te sem Bibi....

Latod sajnos Ritanak sem sikerult :((

Ez a honap nem volt nyero megint....

nothing

2012. okt. 11. 11:42
 309/1226 anonim ***** válasza:
Hát Bibi,pedig most akartam gratulálni,de akkor várok még vele.Fel a fejjel,majd legközelebb.Csajok már csak 2-en maradtatok,azért én szurkolok még hátha:)Igy hogy nem éppen mára vártam elmaradt a hömérözés,na de majd akkor holnaptól.Engem is jól megviccel a testem,mióta próbálkozunk hol 2 napot késik hol 2 nappal hamarabb jön.Mintha érezné hogy készülök valamire:))) Rita
2012. okt. 11. 12:07
 310/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok, itt Tücsök!

Engedjétek meg, hogy azzal kezdjem, mennyire sajnálom, hogy az elmúlt időszakban nem jelentkeztem...

De, köszönöm Ritának, akik mellém állt! :)

Sajnos sok minden történt, ami miatt nem tudtam jönni. Tudjátok, szegény embert még az ág is húzza...nem részletezném, de nem volt jó időszak.

És hab a tortán, hogy beteg is lettem, antibiotikum szedésre ítéltettem, stb...és a legszomorúbb az, hogy mindez a ciklus.hu szerinti peteérés környékére. Ergo ebben a hónapban esélytelen vagyok, de nagyon...Ez a sors keze.

Észrevettem, hogy valójában lehet hogy nem is volt még pém, mert a szép kis tojásfehérjés időszakom még nem volt. A ciklus.hu szerint volt már pém...de nem vettem észre.

A mérés ugye kiesett, hisz lázas voltam...így nem is tudom, most minden úgy fel van borulva.

Az utolsó mensim is egy rakás összevisszaság volt nagy késéssel...szóval ez nem az én hónapom.

Visszaolvastam minden egyes betűt, amit azóta írtatok, hogy eltűntem...őrültek vagytok és ez jó!!! :)

És persze mindenki tökre jó fej.

Rita és Bibi, olvastam, hogy megjött a mensitek. Fel a fejjel ennek ellenére, nem jött még el a baba ideje (sajnos).

Ígérem, most már veletek leszek, és írok is..ahogy az elején.

Pusszantás mindenkinek!

2012. okt. 11. 12:19
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!