Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/1226 anonim ***** válasza:
Tücsök!!! te jarsz meg erre fele????
2012. okt. 9. 15:08
 272/1226 anonim ***** válasza:
Körülöttünk csak pár ember tudja,hogy folyik a babaprojekt.Anyósom már nagyon várja az unokát,szerintem sokáig nem tudnám eltitkolni előle:)Én kivánom hogy sikerüljön neked Noti. Rita
2012. okt. 9. 15:24
 273/1226 anonim ***** válasza:

huuuuhhh hat en nem mondtam volna el....

marmint,nehogy kerdezoskodjenek..mivanmarmivanmivanmar??? :D

2012. okt. 9. 16:13
 274/1226 anonim ***** válasza:
nem nyaggatnak,úgy hogy ezzel nincs gond:)Na jó legyél Noti most mennem kell.Estére még lehet felnézek van e valaki.Puszi. Rita
2012. okt. 9. 16:21
 275/1226 anonim ***** válasza:

puszi neked is,aztan nehogy a brassoirol almodjal :D

szep estet :)))

noti

2012. okt. 9. 17:23
 276/1226 anonim ***** válasza:

sziasztok, BIbi vagyok!

Latom kajas tema volt, en szeretek fozni es imadok enni, megis latszik rajtam sajnos, de lexarom:DDDDDD

Ugy tervezem hogy csutortok reggel tesztelek, szoritsatok, holnap veszek tesztecsket :D

Bar en sem erzek semmi kulonost, de most azt mondogatom magamban hogy ott van , jo helyen tutira, hatha a pozi gondolkodas bevonzza a sikert, ugyhogy ottvan ahol kell lenni, es nektek is am nemcsak nekem!!!!

2012. okt. 9. 19:58
 277/1226 anonim ***** válasza:

Szia Bibi!!!Jó hogy te is itt vagy:))))Én sem vagyok egy modell alkat és én is lexarom:)

Oké,mi szurkolunk neked ha majd te is szurkolsz nekünk;)Te

kezded megint a sort aztán jövünk sorba.

Jó éjt.Rita

2012. okt. 9. 20:57
 278/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok,jó reggelt! :)

Rita,és a brassóit cocából csinálom,szerintem combot fogok venni,vagy karajt,mert a tarja nagyon zsíros hozzá! :) De amúgfy még sosem csináltam,ez lesz az első! :)

A baba projectet nálunk az én szüleim tudják,hogy szeretnénk! Én nem fogok várni a 12. hétig,hogy onanntól majd biztos lesz... Minek? Szerintem ha bármi történik a babával,ne agyja isten,hogy ne maradjon meg,de miért jobb az,hogy mi a baj,miért sírsz? Miért vagy szomorú,és elmondod a szüleidnek,hogy azért mert terhes voltál,és elment a baba,mint az,hogy elmondod babát vársz? Szerintem ha tudják,és valami történik jobban melletted tudnak állni,mint ha nem tudnák,és jönne a kérdés,hogy terhes voltál? ... De ez csak az én véleményem!

2012. okt. 10. 07:46
 279/1226 A kérdező kommentje:

Kaja téma... :) Tegnap csináltam arany galuskát vanília sodóval... :D:D:D:D Imádok főzni! :)

Baba téma... :) Nálunk sem kérdezik anyuék mi a helyzet,úgyis tudják,hogy majd szólok nekik! :) Nekem most semmi tünetem nincs! Még a mellem sem fáj,pedig elvileg mindjárt szombat,meg vasárnap! Ciklus nekem szombatot írt,de szerintem vasárnap jön meg! Ha hétfőn sem,akkor én kedden tesztelek egyet,előbb nem akarok! :)

2012. okt. 10. 07:50
 280/1226 anonim ***** válasza:
Jó reggelt lányok!Én is combból szoktam csinálni a brassóit,ajánlom neked is.Csináltam már karajból is,de az nem az igazi.Nekem sincs még tünetem:(Hát lányok lehet hogy szurkolhatunk még egymásnak egy darabig?!?! Rita
2012. okt. 10. 08:38
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!