Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/1226 A kérdező kommentje:
Rita igatzad van mind a két témában! Sajnos nehéz idők járnak,házat mostanság eladni lehetetlen! És a babában is igazad van! Minden egyes hónappal közelebb kerülünk a terhességhez! :) Nagyon jó a felfogásod! :)
2012. okt. 4. 20:11
 232/1226 anonim ***** válasza:
Köszi kisvuk a dicséretet;)Nagyon nagyon eltűnt mindenki.Már csak 2-en vagy 3-an írunk ide.Bibi is már csak ritkán néz fel és Tücsi pedig napok óta nem jelenkezik.Hol vagytok emberek????????
2012. okt. 4. 21:06
 233/1226 anonim ***** válasza:

en meg itt vagyok :))) (nothing)

varom,hogy elteljen ez a honap.....

szerintem nem lesz ebbol most semmi :s aaaaaa

alig voltunk egyutt,sokat dolgozunk.... :(((((((((((

ti hogy vagytok,sikerul egyutt legyetek?

ha nem neznek be mar ,akkor nagyon szep 7veget nektek,es ha lehet,akkor sok sexet :D

2012. okt. 5. 12:29
 234/1226 anonim ***** válasza:

en is ittvagyok am, Bibi, csak dolgozok, iskolaban tanitok, s delottonkent nem jutok gephez.

Olyan hulye vagyok, mindig bevagyok zsongva keresem a tuneteket.

Elarulom nektek hogy rettenetesen szar az egyik iskolam ahol tanitok, azert is varoma golyat hogy otthagyhassam, grrrrr, neveletlen dilisek.

Abban remenykedek hogy talalok olyan dokit aki kiir tappenzre, sajnos ilyeneken agyalok, tudom hogy ez akar gatolhatja is a babasodast , mert ragorcsol az ember, de nem tudok maskent erezni, mikor van olyan napom hogy sirva jovok haza a munkabol :((

2012. okt. 5. 15:38
 235/1226 anonim ***** válasza:
ja es mi kulon lakunk, epitettunk sajat hazat, vegen sajna kolcsonbon, ami lassan duplazodott a franc vigye el :(
2012. okt. 5. 15:39
 236/1226 A kérdező kommentje:
Noti,én sem érzem,hogy talán sikerült volna... Most úgy gondolom ez a hónap reménytelen lesz! Együtt voltunk az utolsó alacsony,és az első magas hőjű napon,de nem tudom ez elég volt-e,illetve volt stressz rendesen a költözés miatt,szóval nem hiszem,hogy össze jön most! :(
2012. okt. 5. 19:37
 237/1226 A kérdező kommentje:
Bibi,fel a fejjel! Szerintem simán kiír bármelyik orvos,ha megmondod,hogy sokat kell lépcsőzni,nem bírod,rosszul vagy,és ideges vagy a szakmádban,sokat stresszelsz miatta... bla-bla... Amúgy mi is 2 év 2 hónapig csináltuk a házat,mire költözhető lett! Éds még nincs kész egy szoba,az teljesen gáz,kell glettelni,és miegymás... Nincs bepucolva... Szóval lakhazó,bent van minden,csak vannak hiányosságok! :(
2012. okt. 5. 19:40
 238/1226 A kérdező kommentje:
Én lehet keddig nem jövök ide,de nem tűnök el! :) Bár már bekötötték a netet is otthon,de nem szeretek otthon netezni,inkább egymással foglalkozunk! :)
2012. okt. 5. 19:41
 239/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok.

Hát Noti mi együtt voltunk,megtettünk mindent ami tőlünk tellett, és meglátjuk mi lesz.

Bibi hasonló cipőben járunk,én is utálok már ott dolgozni ahol vagyok,már várom hogy mehessek:)))

Kisvuk igazad van, egymással is kell foglalkozni;)Akkor kedden várunk.

Jjjjajjjj teljen már az idő.

2012. okt. 5. 21:00
 240/1226 anonim ***** válasza:
Jaaa és Rita voltam:)))))Jók legyetek lányok.Puszi.
2012. okt. 5. 21:01
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!