Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
en meg itt vagyok :))) (nothing)
varom,hogy elteljen ez a honap.....
szerintem nem lesz ebbol most semmi :s aaaaaa
alig voltunk egyutt,sokat dolgozunk.... :(((((((((((
ti hogy vagytok,sikerul egyutt legyetek?
ha nem neznek be mar ,akkor nagyon szep 7veget nektek,es ha lehet,akkor sok sexet :D
en is ittvagyok am, Bibi, csak dolgozok, iskolaban tanitok, s delottonkent nem jutok gephez.
Olyan hulye vagyok, mindig bevagyok zsongva keresem a tuneteket.
Elarulom nektek hogy rettenetesen szar az egyik iskolam ahol tanitok, azert is varoma golyat hogy otthagyhassam, grrrrr, neveletlen dilisek.
Abban remenykedek hogy talalok olyan dokit aki kiir tappenzre, sajnos ilyeneken agyalok, tudom hogy ez akar gatolhatja is a babasodast , mert ragorcsol az ember, de nem tudok maskent erezni, mikor van olyan napom hogy sirva jovok haza a munkabol :((
Sziasztok lányok.
Hát Noti mi együtt voltunk,megtettünk mindent ami tőlünk tellett, és meglátjuk mi lesz.
Bibi hasonló cipőben járunk,én is utálok már ott dolgozni ahol vagyok,már várom hogy mehessek:)))
Kisvuk igazad van, egymással is kell foglalkozni;)Akkor kedden várunk.
Jjjjajjjj teljen már az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!