Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok.Kedves kisvuk,attól még hogy a "rendszer" szerint szombaton lesz ovud az még nem azt jelenti hogy tuti biztos hogy akkor lesz.Én a helyedben azért kihasználnám a lehetöségeket.Ha nem szombaton akkor vasárnap legyetek együtt hátha pont akkor lesztek jó idöben.(Nekünk k.b. azonos idöben lesz a p.é.)Ne add fel.És jó munkát kivánok a költözéshez.Én a hömérözésen gondolkozok.Még hétfötöl péntekig nem is lenne gond,de hogy hétvégén azért keljek korán hogy méregesek......pfff......hát nem tudom.Rita
2012. szept. 26. 08:52
 202/1226 anonim ***** válasza:

Halihooo csajszik :)))

Nothing vagyok :)

Kisvuk az nemtudhatod,mikor lesz a peteeresed,igaza van Ritanak...pl.: lehet hogy egy orgazm. csinal neked egy szep kis peteerest aztan mar ott a babo :)))

en ezt nem hiszem el,hogy annyi NO CSAKISKIZAROLAG peteeres kozeleben lett terhes! Mert akkor nem lenne annyi abortusz sem,sem annyi babara varo NO....akkor mindenki tudna,nah most van peteeres vigyaznom kell - baba lesz...

Nincs szabaly :))

A koltozes az naaagy munka,nah de utana elvezitek a munka gyumolcset :)

Szia neked is Rita :)

A homerozest elkezdeni mar keso neked :( az egesz honapot kell merni,nemcsak elotte levo napot.... vagy lehet felreertettem... ?

Rita en nem szoktam homerozni,mert mindig masik idopontban kelek fel,igy nem mutatna igazat...mertugye azt minden nap ugyanabban az idoben kell merni,agybol kiugras nelkul :)

Szep napot lanyok,es szurkolok,hogy sikeruljon p.e. korul teherbe essetek :) nekem meg mindig tart a mensim.....

ilyen nincs.... :@

MUNKAAAAA........ :s

2012. szept. 26. 09:14
 203/1226 anonim ***** válasza:

megint eeeen :) (nothing)

nah gyors leirom,hogy valaki nem gondolkozott ovuteszt megvasarlasan???

En gondolkoztam mar...lattam a DM-ben... jo dolog az szeritetek? En nemtudom...

Megmutatja kinek mikor van TENYLEGESEN pe.je!

Amit a ciklusponthu mutatott nekem,azon a napon egyutt voltunk,es nem lett belole babo...tehat nekem nem akkor van ovum,ez hulyeseg :( lehet veszek ovu tesztet....

Rita,kisvuk,mit szoltok hozza?

Bibi nezed meg a kerdesunket? Nem mar ugye?

2012. szept. 26. 09:19
 204/1226 anonim ***** válasza:
Sziiiia Nothing!Igen,félreértettél (bár én sem voltam egyértelmű) következö ciklustól gondoltam hömérözni:)És igen az ovu teszten én is gondolkodtam,de leirom hogy én miért nem pártolom.1.a tesztet mindig azonos idöben kell csinálni.Na már most nekem nem mindig engedi a munkám hogy akkor menjek ki amikor akarok.Sajnos van hogy akkor megyek ha birok:)2.elötte 2órával nem ajánlatos enni,inni.Hát én elég sokat iszok,nem tudom hogy birnám.3.olvastam olyat hogy akár több napig pozitivat mutathat.Na akkor meg megint nem vagy elörébb mert besaccolni te is betudod a p.é.-t.4. azt mondják a hömérözés pontosabban mutatja.Én ezért gondoltam a hömérözésre,csak nekem is az a gáz hogy hétfötöl péntekig azonos idöbe ébredek(fél 5-kor),csak hogy hétvégén is akkor kéne és ettöl kiver a viz.De azért Noti téged nem lebeszélni akarlak,csak én leirtam az én ellenérveimet.Majd ird meg hogy hogyan döntöttél,még én is "emésztgetem" a hömérös témát.Rita
2012. szept. 26. 09:58
 205/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt lányok!

Rita én hőmérőztem egy pár hónapig ,és hétvégén is később keltem,meg ha du-os voltam,de nem sokkal mutatott többet,mikor később keltem! Amúgy meg már nem csinálom,mert tudom,hogy mindig a nyúlós tojásfehérje nyák utáni napon emelkedik meg a hőm,szóval nem kell a hőmérő nekem! Amúgy meg elég érdekes,hogy a párom fekszik az egyik oldalon,én meg hőmérővel számban 5 percig nyugisan mellette! :( Ha lehetne kivül mérni,hónaljban,lehet csinálnám néha,de mivel csak szájban hüvelyben,vagy popsiban lehet,ezért én már nem! :(

2012. szept. 27. 07:52
 206/1226 A kérdező kommentje:

Szia Noti!

Abban igazad van,hogy van spontán p.é.,amit bármi előidézhet,de akkor miért nem vagyunk mindannyian még babások? Ez nagyon ritka... Ha egy orgazmus előidézné nálam,akkor már két focicsapatom lenne otthon,mert van eset,amikor a csillár majd leszakad! :D:D:D:D De legyen igazad,és legyen így! Én is örülnék neki! :)

2012. szept. 27. 08:05
 207/1226 A kérdező kommentje:
Ovu teszten én is gondolkoztam,de hát nekem felesleges,mert tudom mikor van p.é-em! És ha 2-3 naponta együtt vagyunk,akkro el sem tudjuk kerülni,szóval én nem szeretnék erre pénzt kiadni! A nyúlós nyák napján a legjobb állítólag,mert az még segít is a kisfickóknak gyorsabban úszni felfelé! Valamiért szeretik azt a közeget! Meg az ovu teszt nem mutatja,hogy volt-e tüszőrepedés,viszont a hőmérő igen!
2012. szept. 27. 08:08
 208/1226 anonim ***** válasza:

Szijasztok :D

nothing...

hahaha kisvuk ez jo...hat akkor nekem is focicsapatom lehetne itthon...de ha eddig nem okozott peteerest,akkor mit csinaljunk???

jajjj csajok,hat ez nem is olyan egyszeru,mintahogyan tinikorunkban gondoltuk :D

en meg verezgetek....nem akar mar elmulni sem....

en mar nem ertem....

szep delutant meg nektek...

Pusziiii

2012. szept. 27. 14:39
 209/1226 anonim ***** válasza:
Jó reggelt csajok.Én nem annyira aggódok,majd lesz mindenkinek babája elöbb utóbb.Persze jobb lenne elöbb:)Rám felváltva törnek az érzések.Hol mindenél jobban szeretnék babát,hol egy kicsit gyötör a kétség.Mert hát azért nem kis dolog egy kis baba.......megváltozik minden.
2012. szept. 28. 07:08
 210/1226 anonim ***** válasza:
Ja és Rita voltam:)
2012. szept. 28. 07:10
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!