Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Noti,Tücsök,mi a helyzet?

2012. szept. 24. 07:15
 192/1226 anonim ***** válasza:
Jó reggelt lányok!Na már én is kiváncsi vagyok,mi a helyzet Tücsök? Rita
2012. szept. 24. 07:57
 193/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok, itt Tücsi.

Hát sajnos nincs jó hírem...hétvégén úgy elöntött a mensim, mint Kolontárt a vörös iszap.

Semmi előjele nem volt (előtte egy nappal szokott barna folyásom lenni).

Ahány napot késett, annyival erősebb (betét + tampon) és fájdalmasabb is. És csúnya, nagyon élénk piros darabos...

A köv.mensim így nagyon elcsúszott, lemaradtam a csapattól, de azért itt leszek.

Izgatottam várom a köv. peteértést :) Remélem Ti is!

Puszi mindenkinek.

2012. szept. 24. 10:21
 194/1226 anonim ***** válasza:
szóval az a peteértés igazából peteérés :)
2012. szept. 24. 10:22
 195/1226 anonim ***** válasza:
Szia Tücsi!Ne keseredj el,majd legközelebb sikerül.És ne aggódj hogy "lemaradtál" ,attól mi egy csapat vagyunk.Tartjuk egymásba a lelket.Igen én is várom már a következő "neki futást". Rita
2012. szept. 24. 10:51
 196/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok!

Nothing vagyok,

Nekem meg mindig tart a mensim....ameddig kesett,tegnap megjott,nagyon elenk piros szinun...Tehat nem tudom,mikorra varom legkozelebb,szerintem kitolodott....

De en itt maradok veletek,es szurkolok tovabbra is mindenkinek!

Haaaat Tucsok nem semmi...ugyanez van velem is...Ma van egy hete hogy megjott...iyen meg sosem volt....

es tegnap ota eros piros ver.... :(((

Sajnalom,de talan jobb ez igy,legalabb nincs semmi nogyogyaszati bajod! Mert ha nem baba van a dologban,es megsem jon meg,akkor megnagyobb gubanc van,igy legalabb megjott,es ujra itt a remenyteljes honap :)))

Nem vagy egyedul,mi is itt vagyunk veled... :)

Szia Rita neked is :)))

Nekem nem volt sexel teljes a 7vegem,mert megvan most nagyon.... :( tehat most lemaradtam rola :D dehat nem baj,majdcsak elmulik mar....

Nalunk olyan rossz ido van,borus....

Mintha depis lennek....szomoru vagyok,es nem tudom miert...

minden baj...nah de lehet a mensi miatt van....

2012. szept. 24. 14:05
 197/1226 anonim ***** válasza:

Nem vagyok elkeseredve, csak érdekes egybeesések vannak, és ez a sors fintora...

Hát Noti, tapasztaljuk, hogy furcsa dolog ez a hormonháztartás...és a szeszélyes női szervezet :)

Fel a fejjel, ki a depiből, jön a vénasszonyok nyara! A többieknek pedig az újabb lehetőség már nagyon közeledik, szóval hajrá csajok!! Ott a drukk mindenkinek.

Szép napot, Tücsök

2012. szept. 25. 09:15
 198/1226 anonim ***** válasza:
Madár csicsergös jó reggelt mindenkinek.Itt nálunk szép idö igérkezik.Hát igen 3 leányzónak(kisvuk,Bibi,és én) lassan be kell dobni magát,lassan jön az ovu.Én is szerintem mától vagy holnaptól el kell hogy kapjam a párom 2 naponta;)Nem mintha nehezére esne,és nekem sem:)))De utána az a hosszú várakozás.......na én azt nem szeretem.Puszi lányok.Rita
2012. szept. 25. 10:03
 199/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tudom,hogy nehéz,de ne gondoljatok ilyen rosszul a mensire! És ne kattogjatok a babán,mert attól nagyon sok babára vágyó nőnek kitolódik a mensije,szinte minden másodiknak késik ilyenkor,mert stresszel rajta! Nem szabad! És fel a fejell,nemsokára peteérés... :) Nekem mondjuk most szombaton lesz,ma meg is kaptam róla a mail-t! Mondjuk nem bánnám,ha vasárnap lenne,vagy inkább hétfőn,mert csak szombaton este tudunk együtt lenni,addig nagy lesz a kavarodás a költözés miatt! :(

A múgy most nekem is pirosabb volt,mint sokott lenni,de hát vannak ilyen tisztulós hónapok,amikor kicsit több,darabosabb,és pirosabb! :(

2012. szept. 26. 07:30
 200/1226 A kérdező kommentje:
Már nagyon izgatott vagyok,ebben a hónapban még biztos nem sikerül a baba nálunk! :( Valahogy úgy érzem nem leszünk együtt a megfelelő időben! :( De nektek majd szorítok! Kinek mikor lesz p.é-e? Kb.?
2012. szept. 26. 07:55
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!