Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/1226 A kérdező kommentje:

Bibi,a kiskatonák 1-5 napig szaladgálnak benn! De az 5 nap csak a nagyon jó körülmények között van,átlagban 3 napig bírják odabent!

Rita! A torta nagyon jó ötlet! Én csináltatnék rá valami cukor mintát,ami ilyen 3D-s,tudod egy szív,ahogy lóg le rajta egy láncon,és benne egy love felirat egy 5-össel,vagy valami hasonló! :)

2012. okt. 2. 21:20
 222/1226 A kérdező kommentje:
Noti,net csak csütörtökön lesz bekötve du.,de addig is tudok melóból írni! :) Csak nem volt időm eddig,de ígérem itt leszek,és nem töröm meg a láncot,hisz megígértem,hogy írok mindig! :) Ha nem is minden nap,de követlek titeket,válaszolok,izgulok veletek! :)
2012. okt. 2. 21:23
 223/1226 A kérdező kommentje:

Tényleg,kérdés mindenkinek! :)

Ti teljesen külön laktok a szülőktől?

Albérletben,vagy sajátban laktok,vagy szülőknél?

Családiházban,vagy panelban?

2012. okt. 2. 21:25
 224/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok.Tényleg elvannak tünve az emberek.Köszi kisvuk az ötletet a tortával kapcsolatban,lehet megfogadom.És a kérdéseidre válaszolva.Mi ahogy 5 évvel ezelött megismerkedtünk októberben,már februárban albérletbe költöztünk.(Hiszem a mondást mi szerint lakva ismerszik az ember)És mivel minden jól alakult 2 év albérlet után sikerült házat vennünk.Szóval k.b. 3 éve saját (sajnos hiteles) kertes családi házban lakunk.Nekünk is rengeteg munkánk van abban a házban."Anyósom" felajánlotta anno hogy költözünk hozzájuk de ezt se én se a párom nem akarta.Az én szüleimnek pedig csak egy icipici házuk volt.Persze szülökhöz semmiképp nem is akartunk menni.Azóta sajnos már elveszitettem a szüleimet,apukám 4 éve,anyukám ez év januárjában hunyt el,sajnos nem érték meg az unokát:'''(((Ugy hogy most rám maradt egy kisház.Hát ez jó hosszú regény lett,ne haragudjatok.Kicsit azért jólesett elmesélni.Rita voltam.
2012. okt. 3. 07:15
 225/1226 anonim ***** válasza:

Szep jo reggelt lanyok!

Sajnalom Rita,hogy elvesztetted a Szuleidet,reszvetem,biztos nagyon nehez lehetett/lehet.

Mi is kulon elunk egy lakasunk van,nem hiteles 90 negyzetmeteres,tehat a babanak eleg lenne :))),meghat takaritani,nekem is eleg :D

Majd belesek meg :)))

Naaaaaagy puszi lanyok :)

ti most akkor mikorra NEM varjatok csajok?

En mar magam sem tudom,mikorra,hogy olyan sokaig megvolt...de aztan lehet nem szamit,es ugyanugy kellene nem megjonnie :D

Kivanok mindenkinek pozi tesztet,hatha mar beteljesul,ha annyira kivanjuk :)))

2012. okt. 3. 09:43
 226/1226 anonim ***** válasza:

nothing voltam :D

jah es nemtudom,hogy mar beszeltuk-e,de ti szedtek valami vitamint (folsav,vagy nemtom)

en nem...

es a cigivel,hogy alltok??? :))))

en meg mindig cigizek,es olvastam,hogy azok a nok esnek nehezen teherbe a nikotin miatt,akik dohanyoznak....mit gondoltok?

joooo tudom,hogy vannak,olyan nok,akik isznak,dohanyoznak,aztan megis.... de mi nem vagyunk OLYAn nok,lehet ezert nem jon a baba....?

Jah es kisvuk :)))

nem is kell stresszelni a baban...

Kisvuk ti miota probalkoztok,december ota?

csoooooooooook

2012. okt. 3. 09:48
 227/1226 A kérdező kommentje:

Rita nagyon sajnálom,ami történt! :(

Lehet nincs itt az ideje még,de nem akartok beköltözni abba a kis házba? Vagy kiadni albérletbe,vagy eladni?

Ennyi rossz dolog után csak jó jöhet,bízzunk benne,hogy ez egy kis pocaklakó lesz! :)

2012. okt. 3. 19:15
 228/1226 A kérdező kommentje:
Noti,nekem ciklus.hu 13-át írta,hogy akkor jön meg,de szerintem 14-én fog! Ha 15-én sem jön meg,akkor 16-a reggel teszt! :D:D:D:D Bocs,röhögnöm kell,mert eddig is így volt a terv,de aztán sosem kellett a teszthez nyúlnom! :D:D:D:D
2012. okt. 3. 19:18
 229/1226 A kérdező kommentje:

Noti,én szedtem mindenféle vitamint,de felesleges pénz kidobás! Valaki évekig szedi,és nincs baba! Ha odafigyelünk,és az első pozi tesztnél veszünk folsavat,akkor az bőven elég,előtte meg felesleges pénz kidobás! Szerintem!

Én a cigivel nagyon jól állok! :) Otthon egyeltalán nem dohányzom,mert párom nem dohányzott soha,csak melóban szívok el 4 szálat naponta! Már amikor dolgozom azokon a napokon,mert haza nem is viszek cigit! Eddig nem hiányzott,jól bírom! :) Szerintem a nem a cigitől függ,hogy jön-e a baba! Ha valaki 2 dobozzal elszív naponta annak lehet!

Mi december óta próbálkozunk,de sajnos nem jókor voltunk együtt,és nálunk a szex nem volt igazán megoldható,mert nagyon ritkán találkoztunk! Úgy két hetente tudtunk együtt lenni,és nem a jó napokra esett az együttlét soha! :( Elvileg 1 év után kellene menni orvoshoz,de én szeretnék várni még egy fél évet,mert eddig szinte esélyünk sem volt a babára,és így december helyett júniusban mennék! :)

2012. okt. 3. 19:25
 230/1226 anonim ***** válasza:

Köszönöm lányok aranyosak vagytok.Hát tényleg elég nehéz így.Most már a párom szülei lettek az én szüleim is.Hát igen a kis ház eladásán gondolkoztunk de hát ki vesz házat mostanában?Nincs pénzük az embereknek:(Én szedek folsavat és e vitamint,de csak hébe hóba ha eszembe jut.És a következő ciklusom nekem is 13.-a mint kisvuknak.Hát lányok én azzal biztatom magam hogy minden egyes sikertelen hónappal közelebb kerülünk a célhoz.Mármint arra célzok hogy ahogy telnek a hónapok elméletileg egyre nagyobb a valószínüsége hogy teherbe esünk.Azt írják fél év után már 50 százalék az esély a babaásodásra.Puszi lányok.

Rita

2012. okt. 3. 20:51
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!