Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Csajoook!
Nothing vagyok...
Kepzeljetek...mi lehet velem???
Kedd ota semmi!
Tehat hetfon jott belolem reggel barnas VIZES folyas...
nah mondom tok jo...megjott...felraktam egy tambont,neztem du. kb. semmi tobb.... minimalis,tehat a tampon szaraz volt....
KEDD ota nem jon SEMMI!!!
En nem ertem :(((
Menjek nogyogyaszhoz?
Tesztet mar ellottem vasarnap :D tehat azt majd vennem kell....
Nemtudtok valamit,mitol lehet ez???
Sziasztok Lányok!
Na elnézést a várakozásért, most tudtam belépni...
Csak érdekesség: képzeljétek, tegnap két ember is terhesnek nézett, akkora a hasam. Az egyik hölgy (ez egy varroda volt), megkérdezte, hogy nem érdekel-e kismama ruha, mert látja szépen gömbölyödik... :)
Szóval ez a puffadás tart továbbra is (55 kg vagyok és 170 cm, ekkora hasam életembe nem volt), és a cicijeimet is furának látom...
Mensi sehol. Pedig reggel olyan érzésem volt ébredéskor, hogy "na basszus, megjött"...de nem. Bal oldalamon görcsölgetek szépen...
Teszt elő. Izgultam :) Annyira, hogy nem tudtam pisilni...hehehe
Predictor Early tesztet vettem, ez 12,5-es. Elvileg a mensi előtti 2. napon már 100 %-os. Nekem késik már és NEGATÍV az eredményem 5 percen belül. Majd fél óra múlva halvány csík a teszt ablakban. Hát ez nem tudom, hogy mi, de én a száradásra gondolok...meg amúgy is mondják, hogy időn túl érvénytelen.
Nos, én itt tartok :)
És valahol arra számítok, hogy meg fog jönni. Titkon meg arra, hogy nem :)
Noti, most akkor Te vérzel vagy nem?
Kisvuk, hát sajnálom, hogy megjött...de ennél jobb hír, hogy elköltöztök, kettesben lesztek. Szerintem ez sokat fog dobni!!! És sikerülni fog!
Pusszancs mindenkinek. Tücsök.
És légyszi ne felejtsük el egymást :)
jaj, Noti! Ez tööök jóóóó!!!!!
Szerintem siess gyorsan egy tesztért!!! :)
Tücsök
Jaj Tucsiiii :)))
Remelem meg van egy par tesztet,hogy holnap is probalgass tesztelni! Lehet mar holnap pozit mutat!
En nem verzek,egy csepp sem jott tegnap egesz nap,ma sem,nem gorcsolok...semmi :D mi lehet ez....szerintem veszek egy hulye tesztet... hatha mutat mar valamit...
furcsa nagyon...
Jajjj csajok... nektek legalabb mar "jobb",hogy tudjatok megjott...
de en most ketsegben vagyok,nemtudom mi van...
es ha a teszt negat mutat...akkor tenyleg mivan...
nothing
Noti, én nem raktároztam be tesztekből ezt az egyet vettem, amit ma használtam fel.
Ha nem jön meg péntekig, akkor veszek még egyet, de azt már napközben próbálom ki.
Te meg szerintem mihamarabb teszteljél, az legyen az első, ha a munkádon túl vagy (én amúgy kikérném magam a főnökömtől, hogy egy patikáig elmenjek és meg is csinálnám a tesztet most napközben).
a Te eseted most elég fura, nagyon remélem, hogy JÓT jelent!!! :)
Tücsök
Tucsi akkor ne csak holnap teszteljek pl. reggeli elso vizeletbol?
Mar most is kimutatna szerinted?
Jajj csak 12 kor tudok kiugrani :D
jah es a fonokom a parom :D tehat egyszeru lesz :)
Noti, hát ugye 17-én jött meg Neked, ami el is múlt :) Azóta azért eltelt pár nap...és még "mensi" előtt teszteltél negatívot, ami meg már vagy 3-4 napja volt...
Nem vagyok rutinos tesztelésből...ha gondolod és bírod, akkor várd meg a holnap reggelt... :) Én lehet pisilnék, amint megvan a teszt.. :)
szerintem is ebbol pisi lesz!
Most voltam a wcn...neztem a bugyimat :D semmi!
semmi "folyas" ,semmi... szaraz vagyok :O nekem szokott mindig egy kis feher folyasom lenni,de nem gomba vagy ilyesmi,hanem a PH-tol szerintem...
Veszek tobb tesztet sztem...jo lesz maskorra..ha most nem jott ossze es kesobb megjon....
olvasta mvalahol,hogy valaki felbe vagja a csikot!
Ez tok jo 5let,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!