Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
nah elökerültem megint (nothing)
szia kisvuk :)))
Èn sem nagyon válaszolok,már inkább kétszer meggondolom,hogy írjak-e vagy sem :D nah de mindegy...
mi jót csináltok?
Nem írtad amúltkor,hogy milyen a kéééróóó?? :))))
Kényelmes már ? :)))
én most pókerezek KISVUK :))) pizsamában vagyok már,és csak kényelmesen döglök.... :D
este meg várom az euro million lottó húzást :D hátha milliomos leszek lányok :D
most "csak" 15 millió euró van,de a múlthéten több volt,vki megnyerte :(( csak nem én :s
majd küldök nektek is a bankszámlátokra valamennyit,ha nyerek,szurkoljatok!!!! :D
pusziiiii
Noti te micsoda nagy szerencse játékos vagy:)))De szólj ám ha nyersz,már írom is a bankszámlaszámom:DDDDD
Már én is döglök itthon,hosszú napom volt és úgy néz ki a holnapi sem lesz jobb:(
Jók legyetek lányok.
Puszi mindenkinek.
Rita
Jo reggelt csjok :)
talaltam megint jo kerdest,valaki mar megint szekal... :D
ti ismeritek az "UJ" magambaturkalok,tehat terhes vagyok modszert???Neeeem???
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
En mar megint nem birtam ki szo nelkul.... :D
Szep napot lanyok,majd kesobb benezek...
Helló csajszikák, itt Tücsi.
Ne idegeljétek magatokat a sok fórumozón, hiszen árt a szépségnek :P mellesleg annyit nem ér a sok idióta!!
Inkább szívjátok be a sok pozitív energiát és gondolatot és pl. örüljünk a legkisebb dolognak is.
Én ma annak örülök a legjobban, hogy SÜT A NAP!! És jön még a vénasszonyok nyara II. :):)
Legyen szép napotok!
És Noti, neked meg sok szerencsét! :)
Sziasztok lányok!Hát Kisvuk sok közös van bennünk,vagyis nem csak bennünk hanem "anyósainkban". Az én "anyósom" ugyan nem járkál sűrűn hozzák,de a kaja küldés az nagyon stimmel.Bevallom én is mérges voltam az elején,de most már azért rájöttem hogy van hogy nagyon jól jön.Azért klassz ha éppen küld valamit és nekem nem kell főzőcskéznem:)))
Jó éjt.
Rita
Jó reggelt, itt Tücsi.
Sok közös van...pláne anyós téren.
De ez azért lehet, mert ilyenek az anyukák :)
Szerintem általában az a jellemző, hogy így-úgy, de mindenképp próbálnak segíteni, és az egyik ilyen megnyilvánulás a kaja küldés. És igazad van Rita: ebben nincs semmi rossz! Sőt!
Nálunk is jön-megy a kaja, de soha nem volt vele semmi bajom. Nem éreztem személyes sértésnek, hanem egyszerűen egy kedves gesztus és igen: tök jó, hogy olyankor nem kell főzni, bevásárolni!
Szóval ezen ne duzzogjunk, hanem örüljünk! Addig jó, míg foglalkoznak velünk, segítenek, ahogy csak tudnak! :)
Jelentem, még nem jött meg a mensim, gondolom egyszer azért csak ideér :)
Legyen szép napotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!