Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/1226 A kérdező kommentje:
Noti,ilyen butaságon ne húzd fel magad! Engem is sokszor támadtak,de én már nem is nagyon válaszolok senkinek,vagyis baromi ritka! Ha őszinte vagy,azért pontoznak le,meg fikáznak,ha meg a véleményed mondod azért,ha meg nem azt írod,hogy igen,tuti terhes vagy,akkro azért! Szóval idióta emberek vannak itt... :(
2012. okt. 16. 19:39
 352/1226 anonim ***** válasza:

nah elökerültem megint (nothing)

szia kisvuk :)))

Èn sem nagyon válaszolok,már inkább kétszer meggondolom,hogy írjak-e vagy sem :D nah de mindegy...

mi jót csináltok?

Nem írtad amúltkor,hogy milyen a kéééróóó?? :))))

Kényelmes már ? :)))

én most pókerezek KISVUK :))) pizsamában vagyok már,és csak kényelmesen döglök.... :D

este meg várom az euro million lottó húzást :D hátha milliomos leszek lányok :D

most "csak" 15 millió euró van,de a múlthéten több volt,vki megnyerte :(( csak nem én :s

majd küldök nektek is a bankszámlátokra valamennyit,ha nyerek,szurkoljatok!!!! :D

pusziiiii

2012. okt. 16. 20:23
 353/1226 anonim ***** válasza:

Noti te micsoda nagy szerencse játékos vagy:)))De szólj ám ha nyersz,már írom is a bankszámlaszámom:DDDDD

Már én is döglök itthon,hosszú napom volt és úgy néz ki a holnapi sem lesz jobb:(

Jók legyetek lányok.

Puszi mindenkinek.

Rita

2012. okt. 16. 21:03
 354/1226 anonim ***** válasza:

Jo reggelt csjok :)

talaltam megint jo kerdest,valaki mar megint szekal... :D

ti ismeritek az "UJ" magambaturkalok,tehat terhes vagyok modszert???Neeeem???

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

En mar megint nem birtam ki szo nelkul.... :D

Szep napot lanyok,majd kesobb benezek...

2012. okt. 17. 09:50
 355/1226 anonim ***** válasza:

Helló csajszikák, itt Tücsi.

Ne idegeljétek magatokat a sok fórumozón, hiszen árt a szépségnek :P mellesleg annyit nem ér a sok idióta!!

Inkább szívjátok be a sok pozitív energiát és gondolatot és pl. örüljünk a legkisebb dolognak is.

Én ma annak örülök a legjobban, hogy SÜT A NAP!! És jön még a vénasszonyok nyara II. :):)

Legyen szép napotok!

És Noti, neked meg sok szerencsét! :)

2012. okt. 17. 12:13
 356/1226 A kérdező kommentje:
Bocsi Noti,a kéró nagyon jó,kényelmes már,fantasztikus érzés gondoskodni a páromról,és még mosogatni is imádok! :) (ez majd elmúlik...) Még vannak hiányosságok,mint pl. lábtörlő,meg tálaló szekrényke az éétkezőbe,sütis villa,de majd szépen apránként minden meglesz! :) De nagyon élvezzük az együtt élést,vagyis a külön élést! Bár anyós jelölt hetente 5x átjön,de erről majd leszoktatom! Folyamatosan hordja a kaját is... Először nagyon zavart,de már úgy vagyok vele,hogy lesz*om,legalább nem kell megvenni! Fél,hogy a kisfia éhen hal,vagy nem tudom... :S
2012. okt. 17. 18:58
 357/1226 A kérdező kommentje:
Igen,én ismerem a megnézem a méhszájam,hátha terhes vagyok módszert! Amúgy meg egy fa*ságnak tartom,mert igen csak minden nap kell nézni több cikluson keresztül,hogy tudd mikor milyen! Ja,és vezetni is kell,nehogy elfelejtsd ugye... Egy csomóan írják,hogy milyen káros magzatra... De könyörgöm,ha a szex nem károm,akkor az újj az miért? A szexbe bele tartozik az újjal való előjáték is,nem azt mondom mindig,de van olyan... Ha akkor nem káros amikor a pasi csinálja,akkor az miért baj,ha a nő csinálja? Na mindegy! Szerintem akkor is hülyeség,csak egy újabb dolog,ami miatt reménykedik a nő! Én majd tudni fogom,ha nem jön meg,addig meg mit keressem a tüneteket? Felesleges! Majd jön,ha jönni akar! Ha itt az ideje! Addig meg türelmesen várok,mert attól,hogy kényszerképzetem van,még leszek terhes...
2012. okt. 17. 19:02
 358/1226 A kérdező kommentje:
Tücsi,annyira igazad van! Én is felkaptam most a vizet a sok idióta pi*án,akik mindenre azt hiszik terhesek! :( Én is oda vagyok ezért a napocskáért,és hétfőig állítólag sütni iss fog,és eső sem lesz,és 20 fok is lesz majd! :) Gyűlölöm a telet,a hideget,én a meleget imádom,és ennek az időnek nagyon tudok örülni! :)
2012. okt. 17. 19:04
 359/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!Hát Kisvuk sok közös van bennünk,vagyis nem csak bennünk hanem "anyósainkban". Az én "anyósom" ugyan nem járkál sűrűn hozzák,de a kaja küldés az nagyon stimmel.Bevallom én is mérges voltam az elején,de most már azért rájöttem hogy van hogy nagyon jól jön.Azért klassz ha éppen küld valamit és nekem nem kell főzőcskéznem:)))

Jó éjt.

Rita

2012. okt. 17. 21:41
 360/1226 anonim ***** válasza:

Jó reggelt, itt Tücsi.

Sok közös van...pláne anyós téren.

De ez azért lehet, mert ilyenek az anyukák :)

Szerintem általában az a jellemző, hogy így-úgy, de mindenképp próbálnak segíteni, és az egyik ilyen megnyilvánulás a kaja küldés. És igazad van Rita: ebben nincs semmi rossz! Sőt!

Nálunk is jön-megy a kaja, de soha nem volt vele semmi bajom. Nem éreztem személyes sértésnek, hanem egyszerűen egy kedves gesztus és igen: tök jó, hogy olyankor nem kell főzni, bevásárolni!

Szóval ezen ne duzzogjunk, hanem örüljünk! Addig jó, míg foglalkoznak velünk, segítenek, ahogy csak tudnak! :)

Jelentem, még nem jött meg a mensim, gondolom egyszer azért csak ideér :)

Legyen szép napotok!

2012. okt. 18. 09:24
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!