Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Sziasztok!
Nekem ma volt tojásfehérjém,úgyhogy ma még akciózni is kell! :) 23-án volt utoljára,meg lesz még ma is,mert hholnap ugrik fel a hőm majd,szóval hajrázni kell! :) Meg amúgyis tervben volt! :)
Ja,és a mai menü sajtos pogácsa lett,isteni lett,csak kicsit elsóztam! :) De így is nagyon finom! Ééééés,nem pogácsa szaggatóval szaggattam ki,hanem szivecske,és maci alakú sütemény szaggatóval! :) Páromnak nagyon tetszett,jót mosolygott rajta,de tetszett neki szerintem,mert folyamatosan azt eszi! :)
Puszi lányok! :)
Jó reggelt csajszikáim! Nagyon el vagytok tűnve,remélem projecteltek,és ezért van! :)Én most írtam ki egy kérdést,hogy van-e esélyem babára ha ... Kiváncsi vagyok mit írník rá... :)
Már félig kész a bounty sütim,most várom,hogy hűljön a margarinos cukros zselatinos tejem,és belekeverhessem a tejporos kókuszt! :) Egyszerű süti,és nagyon finom! Az lesz a hétvégi nasi! :) Meg páromnak csinálok virslis lecsót tarhonyával,mert azt szeretne enni! Én meg majd keresek valamit,mert nagyon nem szeretjük egymást a lecsóval! :D
Sziasztok, BIbi vagyok!
EN most nem merem a hot, sem semmit, bar mostsem volt az a tojasfeherjes cucc, viszont nagy nekifutassal eszem a mehpempot, ez a honap strategiaja :DDDD
Ha most sem jon be akkor jovo honapi strategia a dokim lesz :P
Ti hogy vagytok ezzel a parna a popsi ala dologgal? szoktatok vagy csak ugy normalisan semi extra?
En nem szoktam utanna feltett labakkal fekudni, sot meg megis mosakszom mert nagyon nem szeretem ha mindenhol folyik valami (Bocsi az elethu leirasert, de erdekelne)
Most 2 naponta van akcio, meglatjuk az eredmenyt, bar most mar nem pedalozok annyira, kezdem szokni a munkat, mar nem boritanak ugy ki a kolykok, tehat jon a baba ha akar!
Kellemes hetveget mindenkinek!
Szia Rita!
Ha még nem volt ovu,akkor most nagyobb esély van a babára,mert többször lesztek együtt! Vagyis ugye az emelkedett hőjű nap előtti 3 nap tök jó szex ügyileg babához!
Hát a sütinek pont olyan íze van,mint a raffaellonak párom szerint! Tényleg hasonlít rá,de mivel csokival van bevonva,szerintem inkább bauntys! De marha jó,az biztos! :) Nagyon gyorsan fogy! :) Még a lecsó is egész jó lett,megkóstoltam,nem rossz! :)
Sziasztok,megint itt vagyok.Én szoktam űzni ezt a felpocolos "sportot" :)))Hol párnát rakok a popsi alá,hol a falra dobálom fel a lábaimat k.b.10 percre.Hát eddig nem sokra mentem vele,de hát mit veszíthetek:)És én is szoktam úgy járni ahogy te kisvuk,csak nekem nem orr fújáskor hanem amikor nagyom rám jön a köhögés akkor köhögöm "ki" a kis fickókat:)))))))))))))))))))Jók legyetek.
Rita
Na latom nem vagyok egyedul ezzel a kifujos, kikohogos dologgal,, csak azt mar tenyleg nem mertem irni :DDDDD
Amugy szules ota, a tisztasagi betet a legjobb baratom, nemtudom vizeletcsepeges vagy tobb folyas, de muszaj tennem kisbetetet.
Ma egesz delelott annyir faj a pockom ott lenn,vajon ma lenne peteeres vagy mi?
Bibi
Sziasztok! Én is azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen a csöpögéssel kapcsolatban! Milyen jó a filmekben a nőknek,nem? Irodába be,szex,aztán bugyi felhúz,és mennek is dolgozni,nem folyik a lábukon semmi! :D:D:D:D
Lehet én is kipróbálom ezt a lábakat az égbe dolgot! Hátha segít valamit! Bár azt mondják nem,mert bent már nem hat a gravitáció,vagy mi! :(
Megyek,mert sül a búbos rakott husim! :)
Puszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!