Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Hahooo csajok,itt not :)
akkor megy mindenkinek a drukk,remelm hogy nem jott meg kisvuk...mert mar delutan van par perccel,mondtad hogy neked mindig de jon meg....
Most megyunk ebedelni,lepnem kell :s
pusziiii majd meg jovok ma!!
Rita en nekem nincs temam :D
mirol dumcsizzunk,ami jo lenne? csak ne a fooooozesrol :D
nah itt vagyok megint :)
sutottunk,foztunk :D hahaha
akkor nemtom en se :D
nothing :)
Nézzétek mit találtam a neten... ámulok és bámulok,ahogyolvasom....
ismeritek ezt az igaz történetet?
nothing
huhhh ház ez egy kicsit hosszú,most abba is hagyom az olvasást...megfájudlt a szemem :D
nemtudom,hogy igaz e vagy sem,de jól le van írva a történet...
érdekes...ha majd lesz idötök beleolvastok ti is?
vagy annyira nem érdekel titeket ez?
Èn sem akartam elolvasni,de elkezdtem,és most valahogy érdekel mi lesz a vége....
kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá..... :)))
Jó reggelt!
Tegnap nem jött meg! A cicim fáj még mindig,és alul szúrkál,de már egyre ritkábban! Nem tudom mi van,még ma sem jött meg,de kicsit olyan érzésem van!
Tudom,ne a főzésről,de képzeljétek,tegnap párom meglepett valami szilvás sütivel! Nagyon durván finom a tésztája,és a teteje tele volt fahéjas cukorba forgatott szilvával! Ő sütötte,valami recept könyvből nézte ki hogy kell! Isteni lett!
Tegnap megkaptam a beutalom laborba is,teljes vér és vizelet vizsgálat! :( Mondtam a dokinak hogy csak TSH-t kell,de biztosra akart menni! :(
Mi pont múlthéten ültünk le párommal,és össze írtuk milyen alkalmak lesznek! Hát addig jutottunk,hogy nov. anyuék házassági évfordulója,és sütök nekik egy tortát,vagy valami sütit! Aztán anyu névnapja,arra kap egy cserepes amariliszt,mert tudom,hogy nincs neki,és nagyon szeretne! :) Ja,ismeritek azt a virágot? Ha nem,akkor keressetek rá neten,gyönyörű,csodaszép,nektek is ajánlom ajándék ötletnek,és nem is drága,már 800.-tól lehet venni! Aztán télapóra mindenkinek egy csoki,Mikuláskor van egy ismerősünk szülinapka,ő arra üvegdugót kap,ami olyan,mintha egy télapó,meg egy pingvin lenne ketté vágva,és amikor begudod vele az üveget,olyan,mintha beszorult volna,és a lába kiállna! :D:D:D:D Amúgy az avon katalógusból néztem ki! :)
Hoppá,még egy kérdés! Szeretitek az avon termékeket? Én imádom,mindig rendelek magamnak minden kampányból! Régenn koordinátor voltam náluk másodállásban,de már csak törzsvásárló vagyok,vagy esetleg a családnak szoktam rendelni,ha kell nekik valami! :)
Aztán folyt köv.: Karácsony... Anyósnak fogalmam sincs,apósnak és élettársának sem tudom, páromról fogalmam sincs,apum egy szerszám készletet kap,anyum gyöngyös fülbevaló szettet,mert azt is szeretne,az is avon-os lesz,barátnőm még nem tudom,aztán párom unokatesójának a lánya valami készség fejlesztő játékot,vagy szines ceruzát,vagy valami ilyesmit,párom húga Kowalsky cd-t,nagyon jó barátunk (vadász-horgász) ő egy vadász nyúzó kést kap bőr tokban,páromnak meg apunak karácskor van a névnapja,ők 4 funkciós tollat kapnak mindketten,ami toll,csavarhúzó,vonalzó,és vízmérték egyben,ez is avonos,aztán van még párom,meg én keresztapám,akiket még nem tudok! Nagyjából ennyi! :)
És még két kérdéstz is tettem fel,hogy tudjatok írni! :D
És a harmadik kérdés! Most akkor kinek nem jött még meg rajtam kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!