Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Jooooo reggelt :)))
Atyavilaaaag kisvuuuuk,te mar iiigy tudod?????:)))
De joooo :) en meg nemtudom :s en olyan tipus vagyok,aki valamit lat,es mondom,hogy ez jo lesz anyosnak,aposnak,stb-stb :))) tehat en spontan vasarlok :D
Jajjjj es az amariliszt kigoogleztam,nagyon SZEP!!!!
jajjjj vegre 7vege :)))
Rita mi 3 eve vagyunk egyutt a parommal :))) bocsi neked elfelejtettem valszolni :)))
Ti mar biztos reggebb ota vagytok egyutt,ugye?
De mi is leszunk egyszer reggeb ota egyutt :D :D
nah most lepek nincs mit irjak,nem dobtatok fel temat,kisvuksinak:) az esze megint a sutemenyeken jar :D :D
Nah de egy jo kerdes,es ti kaptok/kertek karacsonyi ajandekot??
Van naaagy almotok ajandekban,mi lenne az???
nekem egy nagyooon draga karperec,amit nem fogok ugyse megkapni :D A Cartier-tol egy LOVE karperec,ami olyan,hogy "csavarhuzzo kell hozza",mert tenyleg egy csavar van benne (arany!)
es azt egyszer kell feltenni a kezedre,es onnan lekerulni csak akkor fog,ha mar esetleg nem tart a kapcsolat...ami nem letezik,tehat en azzal halnek meg :D
iiiigy nez ki,de az arat ne kerdezzetek....mert ez ugyis csak alom marad.... :)))
pusziiiiiii
n
o
t
h
i
n
g
Nem ir senki...?:s
csak megannyit akartam ovlna,hogy engem a Bence tortenete nagyon megrazott,tudom,hogy a csapobol is ez folyik....de titeket is megrazott ez az ugy?
Szegenyke annyira szep kis gyerek volt :s ugye?
Nem erdemel meg ilyet senki,nemhogy egy gyerek... :(
En elmennek szivesen a temetesere,de mi messze lakunk Kaposvartol...szombaton temetik...
nothing
Sziasztok!
BIbi vagyok, az elobb jottem haza es pisiltem egy nagyon halvany pozitivat:D
remelem igy is marad, szerdara nem vartam :)
miiiiiii????? :)))
GRATULÁLOOOOOOK BIBIIII!!!!!!!
de jóóóóóó´:)))
nem hiszem el :)))) hát sikerült valakinek közülünk :)
nagyon örülök a jó hírednek :)))
Majd még azért írj,mi lesz veled :)))
gartulálok,gratulálok,gratulálok :)))
csinálsz még tesztet gondolom egy jó párat,hogy higgy a szemednek,ugye? :D
pusziiii nothing
Sziasztok!!!!
Na elő kerültem én is.Húúúúúú,most már van ám annyi kérdés hogy győzzek válaszolni.
De először is gratula a halvány csíkhoz reméljük erősödik.
Szóval kisvuk te már tele vagy ötletekkel, nekem még nem sok van.Tényleg szép a virág.Én még régebben avonoztam sokat,nem egyszer 10 ezerért rendeltem a cuccokat belőle.Most már csak ritkán rendelek.Kiváncsian várjuk az infókat rólad,mikor tesztelsz?
Nothing,én el akartam olvasni amit belinkeltél,de nem tudtam megnyitni:(Igen szegény Bencét én is sajnálom,el sem tudom képzelni mit éreznek a családtagok:"(
Rita
Ja és még valami.
Noti,gyönyörű a karkötő!!!!
Jó reggelt!
Noti,imádom a hasam,imádok enni,persze,hogy mindig a sütin jár az eszem! :D:D:D:D
A karperec nagyon érdekes,megnéztem,nem rossz! Nem is hallottam még ilyenről! De nagyon állat!
A kisfiú története engem is sziven ütött! Na én erre csak annyit mondok,hogy ilyenkor bevezteném a szemet szemért elvet! Az a nő ugyanazt élje át,csak kicsit tovább szenvedjen! Annyira kiakadtam rajta,hogy az hihetetlen! Féltékeny volt? EGY GYEREKRE??? Idióta nem normális elmezavarodott barom! Aki gyereket bánt,azt esküszöm szépen lassan végezném ki! Megérdemelné mind! Hogy jut ilyen az eszébe egy NŐNEK???
Bibi!!!!!!! Most olvasom csak!!!! Halkan GRATULÁÁÁÁÁÁÁLOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!! De szuper,úgy örülök neked! :) Mindent írj le! Mit éreztél teszt közben,és amikor lett egy halvány csík? Apa tudja már?
Én sajnos megint görcsölök,raktam is be t.b-et,meg egy minit! Tegnap nem kellett,nem éreztem,hogy jönni akarna,de ma megint érzem,hogy meg fog jönni! Pedig most reménykedtem,mert néha zabálnék,néha nem kívánok semmit! De-önként elalszom a melóhelyen,minden nap,és totál ingerült vagyok,és dilis! A hasam máshogy szúrkál,és néha ég,néha meg olyan furi,enyhe hányingerem van napszaktól függetlenül! De görcsölni csak akkor szoktam,mikor megjön! :( Hát most van görcsöcske is,és én mára számoltam,hogy meg kell jönnie! 30 napnál hosszabb ciklusom sosincs,szóval legkésőbb holnap meg is fog jönni! :( De lehet már ma!
De Bibinek nagy gratula! Végre valaki közülünk... :)
Sziasztok :)
nah végre mindenki elökerült :))))
mi most keltünk fel :))))(fél 9)
Örülök,hogy tetszik nektek is a karkötö :)))) akkor nem vagyok egyedül :)
Igen én is lassan kínoztatnám meg Öket Bence miatt!
Ma lesz a kisangyal temetése Kaposváron fél 3-kor....
Majd gyújtok egy gyertyát...
Jah az AVON kérdésre nem is válaszoltam :p
én is régebben rendeltem belöle,én elégedett voltam vele...
rúzsok,szemcerkák...stb.
nah most megyek,nemistudom mit csinálok ma...
akarok valamerre menni,talán bevásárlóközpont,vagy nemtudom...nem mindig veszek valamit,de jó kimozdulni a lakásból....a munka után...
Nah puszillak titeket :)))
Szép napocskát :)
n
o
t
h
i
n
g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!