Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Ááááá,bocsi,tényleg nem válaszoltam én legalábbis! Nem titok,mi január 10-én leszünk 3 évesek! És fél év után tudtuk,hogy össze akarunk költözni,és neki is álltunk (inkább párom volt aki csinálta,én alig voltam ott) házat felújítani! :) És másfél hónapja élünk külön mindenkitől! :)
Amúgy ma én is melózom,nem nagyon csináltam semmit de.,csak a napi rutin volt! Mosogatás,mosás,fa behozás,ruha pakolás...
Na veeeegre kisvuuuuk :)))
En kuldtem a fotot,mondom megmosolyogtatlak vele :D hatha nincs jo kedved :)))
Akkor ti is 3 eve vagytok egyutt,mint miiii :)))
tok jooo :)))
Nah mi meg mindig dolgozunk......nemtom mikor megyunk haza,van meg egy csomo elintezni valooooo :s
Jaaaah es kisvuuuuk,hogy megy a nemdohanyzom nap???
Ma ismet minden a regi?? :D
Nalam igen,ma mar kidohanyoztam magam :D a munka eredmenyere :)
majd meg jovok...ha nem ma akkor holnap :D
nothing
Na akkor lányok idáig én nyertem a kapcsolatok hossza versenyt:DDDDD
De azért arra nagyon büszke vagyok hogy én úgy érzem hogy 5 év után is úgy szeretjük egymást mint amikor megismerkedtünk.Voltak előtte hosszabb kapcsolataim (3 év)de azok idővel ellaposodtak.
DE EZ MÁS!Még ennyi év után is fontos hogy pl:alváskor egymáshoz érjünk,van hogy úgy alszunk el hogy fogjuk egymás kezét.(Össze bújni nem lehet vele alváskor,mert pörög forog,volt már hogy "lekönyökölte" az orrom:)))
Rita
Jooooo reggelt :)
itt a kavetok :)
Rita ez jo "lekonyokolte az orrodat?" :D hahaha
en is olyan forgolodos vagyok az agyban :D
csak ha nagyon faradt vagyok,akkor alszom el egybol :)
nah gyertek ma, ne tunjetek el :)))
szep napot!!!!
nothing
Hat akkor,hogy nem irtatok,szolok a Jezuskanak,hogy ne hozzon nektek semmit Karacsonyra...
Bunteteeeesss :)))
Sziasztok :)))
nothing
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!