Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/1226 A kérdező kommentje:

Ááááá,bocsi,tényleg nem válaszoltam én legalábbis! Nem titok,mi január 10-én leszünk 3 évesek! És fél év után tudtuk,hogy össze akarunk költözni,és neki is álltunk (inkább párom volt aki csinálta,én alig voltam ott) házat felújítani! :) És másfél hónapja élünk külön mindenkitől! :)

Amúgy ma én is melózom,nem nagyon csináltam semmit de.,csak a napi rutin volt! Mosogatás,mosás,fa behozás,ruha pakolás...

2012. nov. 13. 19:39
 512/1226 A kérdező kommentje:
Jajj,de nagyon kedves volt valaki... :D:D:D:D Jót röhögtem,köszi az aggódást,még élek! :D:D:D:D Nem kaptak el,nem zártak be,nem habzik a szám! :D:D:D:D
2012. nov. 13. 19:42
 513/1226 A kérdező kommentje:
Rita,Noti,én konkrétan júniusi baba lettem! Ikrek! És nekem is iszonyat nehéz természetem van! Úgyhogy nem függ össze a téli hónnappal ez! Bár én mint iker ez nálam tök normális! :D
2012. nov. 13. 19:43
 514/1226 A kérdező kommentje:
Az én párom sem nehéz eset! SŐŐŐŐT! Nem is tudok rosszat mondani,mert iszonyat nyugodt,és megértő,ami kell is hozzám,mert én robbanok,hirtelen haragú is tudok lenni,de szerencsére hamar meg is nyugszom! Szóval én nagyon pörgős nagy dumás vagyok,ő nyugodt,és jó hallgatóság! Bár amivel nagyon ki tud akasztani az az,amikor jön utánam,mint egy puli kutya,és lesi mit csinálok,toporog,hogy mit hozzon,mit segítsen,mit csináljon,mit szeretnék,na ezzel a sírba kerget! Szerencsére nem sűrűn van ilyen hű de nagyon kedves rendes vagyok (papucs) hozzád napja! Sőt,talán egyre ritkábban! Igazából iszonyatosan ki lehetne használni,de én nem vagyok ilyen gerinctelen,inkább rászólok,hogy ki tudom nyitni a kaput egyedül is,meg be tudom hozni a macska edényét egyedül is,nem kell ugrálnia! :)
2012. nov. 13. 19:48
 515/1226 anonim ***** válasza:

Na veeeegre kisvuuuuk :)))

En kuldtem a fotot,mondom megmosolyogtatlak vele :D hatha nincs jo kedved :)))

Akkor ti is 3 eve vagytok egyutt,mint miiii :)))

tok jooo :)))

Nah mi meg mindig dolgozunk......nemtom mikor megyunk haza,van meg egy csomo elintezni valooooo :s

Jaaaah es kisvuuuuk,hogy megy a nemdohanyzom nap???

Ma ismet minden a regi?? :D

Nalam igen,ma mar kidohanyoztam magam :D a munka eredmenyere :)

majd meg jovok...ha nem ma akkor holnap :D

nothing

2012. nov. 13. 19:56
 516/1226 anonim ***** válasza:

Na akkor lányok idáig én nyertem a kapcsolatok hossza versenyt:DDDDD

De azért arra nagyon büszke vagyok hogy én úgy érzem hogy 5 év után is úgy szeretjük egymást mint amikor megismerkedtünk.Voltak előtte hosszabb kapcsolataim (3 év)de azok idővel ellaposodtak.

DE EZ MÁS!Még ennyi év után is fontos hogy pl:alváskor egymáshoz érjünk,van hogy úgy alszunk el hogy fogjuk egymás kezét.(Össze bújni nem lehet vele alváskor,mert pörög forog,volt már hogy "lekönyökölte" az orrom:)))

Rita

2012. nov. 13. 21:09
 517/1226 anonim ***** válasza:

Jooooo reggelt :)

[link]

itt a kavetok :)

Rita ez jo "lekonyokolte az orrodat?" :D hahaha

en is olyan forgolodos vagyok az agyban :D

csak ha nagyon faradt vagyok,akkor alszom el egybol :)

nah gyertek ma, ne tunjetek el :)))

szep napot!!!!

nothing

2012. nov. 14. 08:46
 518/1226 anonim ***** válasza:

[link]

ez is jooo :)))

2012. nov. 14. 08:47
 519/1226 anonim ***** válasza:
Jó reggelt mindenkinek.Noti köszi a kávét.Tényleg ti kávéztok?Én szoktam,de azért nem minden nap.Anyosómnál szoktam,de azt tudni kell hogy ö nem kávés csészébe adja a kávét,hanem teás csészébe.Ami úgy a normál adag k.b. 2 vagy 3-szorosa.Szóval anyósom nem kispályás:) Én jelentem itt vagyok:Rita
2012. nov. 14. 09:50
 520/1226 anonim ***** válasza:

Hat akkor,hogy nem irtatok,szolok a Jezuskanak,hogy ne hozzon nektek semmit Karacsonyra...

Bunteteeeesss :)))

Sziasztok :)))

nothing

2012. nov. 15. 11:37
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!