Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Nekem ez sokkal jobban tetszik!
Viszont a kv sokkal jobb! :)
Sziasztok amúgy! :)
Noti,sikerült megmosolyogtatnod,bár nagyon nem vagyok elkeseredve,inkább csak aggódom,hogy nincs-e baj! De hát miért lenne... ?
A dohányzás... Hát Vasárnap nem gyújtottam rá egész nap,de hétfőn vettem egy doboz cigit! Csak a munkahelyemen dohányzom,ez így napi 4 szál cigi! Haza nem viszem még a hétvégére sem! Szóval egy héten nagyjából egy doboz cigi így elég! +1 szál! :D
Csatoltam egy macska képet,imádom a cicákat! :) Szerintem édes! :)
És ne szólj a Jézuskának légyszi! Inkább kérd meg,hogy mindenkinek küldjön egy babát! :)
Nekem most pont a névnapomra írta ciklus a peteérést! 25-én lesz elvileg! Szólok is páromnak,hogy olyan ajándékot kérek,amit azonnal megkapok,de csak két hét múlva derül ki,hogy megkaptam,és 9 hónap múlva vissza is adom neki! :D:D:D:D
Jajj,Rita!
Ne haragudj,kimaradtál a válaszból! :D
Nekem a leghosszabb kapcsolatom 7 év volt! De már elmúlt! :D:D:D:D
Kv... Imádom a kv-t! Most nincs kv főzőnk,így csak instant kv-t iszok,reggel az az első,egy nagy bögrével! Na nem megijedni,mert sok benne a taj,és csak a fele kv,és szerintem nem túl erősen iszom! :) Du. szoktam melóban egy 3az1-bent,meg ritkán otthon egy nagy bögre cappuccino-t,de azt is sok tejjel! Ha viszont de-ös vagyok,akkor reggel otthon kv,meg ha haza értem,akkor ebéd után is kv!
Sziasztok!Én is fel-fel néztem az oldalra reggel,de az én válaszom volt az utolsó,így nem írtam.Velem nem sok újság van.A hőm elég furcsán alakul.Azt tudni kell hogy 2 oldalon vezetem.(ciklus és Baba Tervezők Otthona)Már volt egy lassú esés és egy nagy emelkedés a 7.ciklus napon.A BTO már be is húzta az ovumat oda,de a ciklus még nem.De az emelkedés után most megint megy lefelé.
Kisvuk szerinted létezik hogy a 7.napon volt ovum?Igy hogy megint esik ugye nem?Becsatolom,nézz rá légyszi.
Jó éjt lányok.
Holnap benézek.
Rita
Hahooo :)))
nothing vagyok :)
Haaaat amiert ennyire sokat irtatok,akkor csaknem szolok semmit a Jezuskanak :D emailt viszont irtam neki,hogy babasodni akarunk :D
En is a kave szertok csoprtjahoz tartozok,de en is csak sooook tejjel iszom :D olyan CaffeLatte-nek hivjak :))
En mar egy hete verezgetek,ismet....majd ha elmulik,tudjatok,kell hivjam a nogyogyaszt,hogy mi lett a vereredmeny... :s
Jajjj kisvuk,ha most neked nem sikerulNE,akkor en felkeresnem a heyedben a dokit...nem??? Nem akarok turkalni az eletedben,tudod ;) ,de en JOt akarok neked (is) :)
Rita en gondoltam,hogy arra az oldalra gondoltal :D ezert nem kellett volna koran irjal ;)
Es meddig dolgozol szombaton Rita? Remelem nem sokaig...
Nah majd meg benezek..
Jó reggelt lánykák!
Rita,én is utálok már dolgozni jönni! :( Főleg a de-ös szakot utálom! De már csak 3 nap,és szabiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! csütörtök péntek szombat nem dolgozom,szabin leszek! :) Készülök az első közös ünnepre,mert névnapozunk! Én is,és anyu is Katalin! :) Én állom az ebédet,ő meg a sütit! :)
A görbéd érdekes! Lehetett egy spontán peteérésed,amit az előző napi szex kiváltott,de ez csak egy tipp! Szerintem még nem volt ovud! Lehet hohy többet,vagy kevesebbet aludtál? Ittál alkoholt? Későn ettél fűszereset,vagy valami ilyesmi...?
Jó reggelt!
Hát a vasárnapi névnapi menüt nem éppen úgy kell elképzelni,mint egy ünnepi ebédet! :)
Anyuék nagyon imádják a házi disznótorost,hurkát,kolbászt,de elég ritkán jutnak hozzá,elég ritkán is szoktak venni enni! Nekem viszont apósjelöltemék hoztak hurkát kolbit,mert ők szoktak disznót vágni! Én csak a májas,párom csak a véres hurkát szereti! Viszont jó egy adagot kaptunk,tehát ez lesz a menü! Tudom furcsa,de az én családom nagyon szereti ezeket,és ezért lesz ez! Meg persze süti,de azt nem tudom milyen lesz,mert anya hozza! Két félét mondott,az egyik a kedvencünk,az bolero szelet lesz! :)
Szerintetek hülyeség ez a hurkás disznotoros ebéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!