Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Jesszus.... mostneztem a ciklus.hu-t..... HOLNAP-ra szamitja a mensit....
lehetseges ez???? :O
nothing
Sziasztok!
Rita,hát én utáltam mindig a karácsonyt! Vagyis az utóbbi 5-10 évben gyűlöltem meg,mert akkor tudtam,és éreztem miről szól,illetve miről kellene szólnia ennek az ünnepnek! Aprósággal meglepni valakit? Ugyanmár! Akkor már az van,hogy csak ezt,vsag csak azt kaptam! A gyerekek mesélik a másik mit kapott,ő miért csak ennyit? Pedig amikor kapta még boldog volt,de jön a suli,meg ovi,és szomorúan jön haza,hogy neki miért csak ennyi???
Szeretet? Utálom a pofámba jópofizó embereket,akik egész évben le sem sz*rják a fejem,de karácsonykor olyan mézes mázos,hogy kenyérre lehet kenni... Aztán januárban meg a hátadba állít egy kést! Hát erről szól a karácsony?
Karácsony? Decemberben? Okóber 30-án hallottam először az üzletekben a karácsonyi dalokat! November közepétől mindenhol karácsonyfa,ünnepi világítás,masni,ajándék doboz... Mire itt a december 24,nekem addigra elmúlik a karácsonyi hangulatom,mert már egy hónapja karácsony van mindenhol! Semmi feelingje nincs már az ünnepnek,nem olyan meghitt családias,mert már csavargás az egész! Szóval én szerettem sosem!
Viszont most várom,mert ez lesz az első közös karácsonyunk külön párommal,és most olyan lesz,amilyenné tesszük! :)
Ha meg baba lesz,akkor biztos nagyon fogom szeretni! :)
Szia Kisvuk!Hát igen az nekem is a könyökömön jön ki hogy már októberben a mikulásokat árulják.
Én az első karácsonyunkat a párommal soha nem felejtem el,vagyis az első fa díszítésünket.Na ugye első karácsony és vettünk egy rakat karácsonyfa díszt.Csak hogy szinte egyik díszre sem volt rárakva a kis madzag amivel föl akasztod,csak bele volt dobva a csomagolásba.Mint két idióta ültünk a földön törökülésbe és kötöztük a díszeket.Állítom tartott vagy 3 óra hosszat mire mindre rátettük a madzagot és még a szaloncukrokat is felcérnáztuk.És még ez után jött a díszítés.Hát igen tele volt a t.künk mire végeztünk.Még azóta is emlegetjük.
Kívánom neked kisvuk hogy legyen olyan a karácsonyotok amilyet szeretnétek:)
Jó éjt.
Rita
Köszönöm Rita,kedves vagy! :) Hát bízom benne,hogy szép karácsonyunk lesz majd... :)
De remélem mindenkinek zebra csíkos karácsonya lesz! :)
Tényleg,Bibi,mit szóltak a szülők a babához? Tudják már?
Sziasztok!
Tegnap óta sehol senki?
Képzeljétek,tök sok folyásom lett! Néha ragadós,néha krémes,de annyi,hogy már zavar,és tb-et kell használnom! Ja,mondjuk erre való,ilyenkor szokták... :):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!