Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
 571/1226 anonim ***** válasza:

Jesszus.... mostneztem a ciklus.hu-t..... HOLNAP-ra szamitja a mensit....

lehetseges ez???? :O

nothing

2012. nov. 27. 14:28
 572/1226 anonim ***** válasza:
Ne haragudj Noti,de a linkeket csak estére tudom megnézni gépröl.(most telefonról vagyok).Igen nekem is van folyásom,de én valahogy nem tudok úgy különbséget tenni mint kisvuk például.Köszönöm kérdésed a hömérözés jól megy,csak a hajam áll égnek hogy néha miket mérek.Kinevetsz,de most már 3 oldalon vezetem kiváncsiságból hogy melyik mit mutat.És ami a poén az 1. rendszer a 13.napra húzta az ovut a 2.rendszer a 14.napra,a 3. pedig a 15.napra.Szóval nem igazán egyértelmű a mérés se a kalkulátornak,se nekem:)De nem adom fel:)Szerintem az össze vissza vérezgetésed miatt nem biztos hogy reális a holnapi nap.De úgy is kiderül. Rita
2012. nov. 27. 16:39
 573/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Rita,hát én utáltam mindig a karácsonyt! Vagyis az utóbbi 5-10 évben gyűlöltem meg,mert akkor tudtam,és éreztem miről szól,illetve miről kellene szólnia ennek az ünnepnek! Aprósággal meglepni valakit? Ugyanmár! Akkor már az van,hogy csak ezt,vsag csak azt kaptam! A gyerekek mesélik a másik mit kapott,ő miért csak ennyit? Pedig amikor kapta még boldog volt,de jön a suli,meg ovi,és szomorúan jön haza,hogy neki miért csak ennyi???

Szeretet? Utálom a pofámba jópofizó embereket,akik egész évben le sem sz*rják a fejem,de karácsonykor olyan mézes mázos,hogy kenyérre lehet kenni... Aztán januárban meg a hátadba állít egy kést! Hát erről szól a karácsony?

Karácsony? Decemberben? Okóber 30-án hallottam először az üzletekben a karácsonyi dalokat! November közepétől mindenhol karácsonyfa,ünnepi világítás,masni,ajándék doboz... Mire itt a december 24,nekem addigra elmúlik a karácsonyi hangulatom,mert már egy hónapja karácsony van mindenhol! Semmi feelingje nincs már az ünnepnek,nem olyan meghitt családias,mert már csavargás az egész! Szóval én szerettem sosem!

Viszont most várom,mert ez lesz az első közös karácsonyunk külön párommal,és most olyan lesz,amilyenné tesszük! :)

Ha meg baba lesz,akkor biztos nagyon fogom szeretni! :)

2012. nov. 27. 20:18
 574/1226 A kérdező kommentje:
Ja,és parfüm... Nekem mindegy,hogy parfüm,testpermet,spray,vagy golyós,csak ne legyen 30 ml-nél nagyobb,mert megúnom az illatot! :) Álltalában avon-os dolgokat használok mindenben! :) Imádom az édes illatokat,a vizes,és fás illatokat,de elvagyok a virágos illat kategóiával is,attól függ milyen kedvem,és hangulatom van! :)
2012. nov. 27. 20:44
 575/1226 A kérdező kommentje:
A vizes folyás,és a szárazság is utalhat babára! Nekem mindig krémes,de az utolsó pár napban vizes,de van amikor vissza vált krémesre! :( De mind a kettő jó jele lehet egy babónak! :)
2012. nov. 27. 20:48
 576/1226 A kérdező kommentje:
Noti,szorítok,hogy baba legyen! :)
2012. nov. 27. 20:49
 577/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!Hát igen az nekem is a könyökömön jön ki hogy már októberben a mikulásokat árulják.

Én az első karácsonyunkat a párommal soha nem felejtem el,vagyis az első fa díszítésünket.Na ugye első karácsony és vettünk egy rakat karácsonyfa díszt.Csak hogy szinte egyik díszre sem volt rárakva a kis madzag amivel föl akasztod,csak bele volt dobva a csomagolásba.Mint két idióta ültünk a földön törökülésbe és kötöztük a díszeket.Állítom tartott vagy 3 óra hosszat mire mindre rátettük a madzagot és még a szaloncukrokat is felcérnáztuk.És még ez után jött a díszítés.Hát igen tele volt a t.künk mire végeztünk.Még azóta is emlegetjük.

Kívánom neked kisvuk hogy legyen olyan a karácsonyotok amilyet szeretnétek:)

Jó éjt.

Rita

2012. nov. 27. 20:59
 578/1226 A kérdező kommentje:

Köszönöm Rita,kedves vagy! :) Hát bízom benne,hogy szép karácsonyunk lesz majd... :)

De remélem mindenkinek zebra csíkos karácsonya lesz! :)

Tényleg,Bibi,mit szóltak a szülők a babához? Tudják már?

2012. nov. 28. 15:17
 579/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap óta sehol senki?

Képzeljétek,tök sok folyásom lett! Néha ragadós,néha krémes,de annyi,hogy már zavar,és tb-et kell használnom! Ja,mondjuk erre való,ilyenkor szokták... :):):):)

2012. nov. 29. 21:25
 580/1226 A kérdező kommentje:
Én ma voltam a laborban sztk-ban! Katasztrófa! Eleve büdös! Aztán van időpont 6:30-ra,de 6:40-kor nyit az ablak! Pisi mintát mindenki előtt kivenni,mutogatni… tudom,hogy mindenki ezt csinálja,de nem lehetne diszkrétebben megoldani? Könyörgöm,én sem vagyok kiváncsi más furcsa színű vizeletére,az enyémet se nézegesse senki! Aztán a várakozás… ma pl. olyan szinten fáj a kezem,hogy betojok! Pedig eg vérvétel nem is fáj,semmi gondom nem is volt vele eddig,de ma vezetés közben annyira megfájdult mikor tekertem el kormányt,hogy majdnem belementem az árokba! Hozzá teszem szervo kormányom van... Azóta is,ha nehezet emelek,akkor úgy érzem mindjárt eldobom,annyira fáj! De alapból nem,csak ha terhelem! Pedig soha nem volt még ilyen problémám,nem az első vérvételem ez…
2012. nov. 29. 21:27
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!