Ja,és két hete felhívott unokanővérem,hogy szerencsés vagyok,mert csak az én cicám a nagy túlélő,mindenkié eltűnik,akié nem,az otthon a kertben pusztul el,mert mérgezik őket,és az ő Artúrja is haza ment mérgezési tünetekkel,és elpusztult,meg a szomszédunk macskája is ugyanúgy otthon elpusztult! Erre múlthéten hív anya,hogy gyarapodott a kedvencek temetője a kertben,mert Bíborka cicám ott feküdt az udvarunk közepén! :(:(:(:(:(
A rohadt anyját,aki ezt csinálja a cicákkal! Tudjuk ki az,de nem tudunk tenni ellene,mert ugye nincs bizonyítékunk rá,hogy ők azok! Viszonozni meg nem akarjuk,mert van ugyebár kutyájuk,de most miért bántsam azt a szegény állatot,amikor az nem tehet róla,hogy ilyen bu*i gazdája van… !!!
2012. nov. 29. 21:29
582/1226 A kérdező kommentje:
Viszont most van macskám! :) Vagyis a Szomszéd cicája át szokott jönni hozzánk,és már tök jól összeismerkedtem vele! :):) Már jön a simiért magától,eszik nálunk,szóval kicsit az én macskám is! :) Úgy meg szoktam gyűrni,hogy az nem is igaz! Grafinak neveztem el,mert olyan grafit szürke! De a lába,meg a hasa fehér,és a pofija egy része is! Szóval képzeljétek,most hivatalosan is az én cicám lesz 2 napig! Ő kinti cica,de a gazdája (vagyis a család) elmegy 2 napra,és megkértek minket,hogy legyünk szívesek etessük meg,nehogy elcsavarogjon,vagy éhezzen szegény! Párom beszélt vele,és mondta neki,hogy én amúgy is szeretem a cicákat,és már vettem neki kaját is,minden nap kap enni nálunk! Erre szegény pasi nem győzött elnézést kérni,hogy ne haragudjunk,hogy átjön a macska enni! De hát most szólj hozzá! Egy macskát nem lehet kerítésen belül tartani,persze hogy átjön,ez természetres! Az meg hogy adunk neki enni? Hát ha nem akarnék,akkor nem adnék neki,és kész! De nem azért kap,mert muszály… Sóval jó fej volt a Szomszéd! :):):):):):):):):):)
2012. nov. 29. 21:31
583/1226 anonim válasza:
Sziasztok!Na Noti mi a helyzet megjött a mensid?Kisvuk,nekünk is vannak állataink otthon.Egy kutyus (Zsömle) és 3 cicánk,1 nagy anya cica (Perzsi),nagy fekete szörű perzsa cica,és a 2 kis cicája nekik nincs nevük még:)Képzeljétek kicsit már megnyugodtam mert már rég átléptem az ovu utáni 9 napot,úgy a 12-13. DPO-n lehetek.Baba már tuti nem lesz,de a mensimet már nyugodtabban várom.Múltkor nagyon kiborított az a 9 nap.És ne haragudjatok hogy titeket fárasztalak ezzel a hömérös dologgal,de szegény páromnak hiába ecsetelem a dolgokat.Bólogat Ő de gőze sincs miről beszélek:D Mással meg nem beszélek meg ilyeneket. Rita
2012. nov. 30. 08:39
584/1226 anonim válasza:
hahó lányok,itt not.....
Rita nem jött még meg...de nem izgat nagyon valamiért....
tesztelni nem fogok,pedig van itthon egy....majd csak decemberben....annyiszor átvert,nah meg igazából,lehet most áll be rendesen a mensim...mert a ciklus.hu megbolondulhatott,mert 19 naponta jött meg a mensim...hol 18 napra....aztán mostmár mindig úgy számolja...
magam sem tudom mikorra kellene normálisan jönnie :D
majd még belesek....
puszi,és ha nem jönnék,akkor szép 7végét nektek :)))
Rita,az én párom ugyanez! Bólogat,meg néha kérdez hogy úgy csináljon,mintha annyira érdekelné,de olyan butaságokat kérdez,hogy magamban röhögök rajta! :D:D:D:D
Én tavasszal szeretnék egy benti cicát nagyon! :) Bár ellentmondásos a terhesség,és a benti cica! :(
2012. nov. 30. 17:45
587/1226 A kérdező kommentje:
Noti,én szerintem nekem csütörtökön fog megjönni,de ciklus.hu szerint vasárnap! Szóval majd kiderül! :D:D:D:D Pont mint te,már én sem tudom mikor kellene mensiznem! :D:D:D:D De én sem akarok tesztelni,jövőhéten legalábbis biztos hogy nem! De meg fog jönni,nem érzek semmi különöset,a cicjeim már fájnak,szóval jövőhét közepe nagyon esélyes! :(
2012. nov. 30. 19:53
588/1226 anonim válasza:
Sziasztok!Jó reggelt!Csak beugrottam hogy elmeséljem,hogy én megint kiestem.Megjött sajna ma reggel.De azért annak örülök hogy 27. napos lett a ciklusom.Már csak nem 25.Jók legyetek csajszik.Szép vasárnapot!!!
Rita
2012. dec. 2. 09:27
589/1226 anonim válasza:
:((( sajnálom Rita....
`Nekem még mindig nem jött meg... zabálom a csokit,meg ma is aludtam 12:30-ig....utána "reggeliztem" és majdnem elaludtam evés közben....
mi lesz ebböl már megint,nemtudom.... ?!
Szép vasárnapot Neked is Rita,jó pihenést!!!
noth
2012. dec. 2. 14:08
590/1226 anonim válasza:
Jó reggelt lányok.Hát kicsit én is sajnálom Noti,de új hónap új remény.De pár hónapja új felfedezést tettem.Előre elnézést ha kicsit gusztustalan leszek.Szóval pár hónapja "barnázok".Csak azt találom furcsának hogy amit a betéten látok az barna,amikor meg megtörlöm magam az pedig piros(véres)Ez miért lehet nem tudom!?!?Eddig amikor megjött egyböl élénk piros volt.Na meg ezt a barnázást se úgy képzeljétek el mint ahogy mondjuk másnál olvasom hogy 1-2 napig barna és utána még megvan neki rendesen mondjuk 4-5 napig.Nálam ugyan úgy belefér a mensi 4 napba(nekem k.b. mindig 4 napig tart)Nálatok is szokott ilyen lenni? Rita
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!