Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯
 631/1226 A kérdező kommentje:

Bocsi Rita,nem tudom mi van velem,jól félre olvastam! :D:D:D:D De jót röhögtem! :D:D:D:D

Noti,ugyanígy vagyok én is! Gyógyszer előtt mindig kín szenvedés volt a mensi% Gyógyszerrel szinte meg sem éreztem,nem görcsöltem! Most decemberben van egy éve,hogy abba hagytam,és egyre jobban jönnek vissza a régi görcsök! :(

2012. dec. 14. 21:31
 632/1226 A kérdező kommentje:

Bibi,én is irigyellek ám... egy babóval sokkal szebb a karácsony... :)

Rita,és a Jóban rosszban-t szoktam nézni,de sajnos ilyenkor mikor du-os vagyok nem tudom! De végülis nem sajnos,mert pont ma néztem meg hétfőtől! De. bekapcsoltam a tv-t,és UPC videótár volt majdnem 2 órán keresztül! :D:D:D:D Így nem is tudtam megcsinálni a rántott karfiolt ebédre rízzsel meg tartárral,csak pipi fasirtot vettem ki gyorsan a fagyasztóból,ahoz volt a köret,meg a mártás! De legalább nem kell gondolkoznom mit csináljak holnap! :D:D:D:D Viszont így holnap a karfiol krumplival lesz! :D Azt is imádjuk! :)

Ja,és én még a cobra 11-et szoktam nézni vasárnaponként! :)

2012. dec. 14. 21:36
 633/1226 anonim ***** válasza:

Szép jó estét mindenkinek :)

Itt nothing :)

Nekem is csak tegnap görcsölt a hasam,hála Isten´ ma már nem :)

Bibi de jó neked :))) Hihetetlen :)))) Nagyon szerencsés vagy :))))

Sorozatok??? Nem szoktam nézni,csak a született feleségeket...De azt is már rég nem láttam....Régebben nézetem a Barátok közt-et....

De miéééért kérdezted???? :D jajjj most kíváncsi lettem :D

Àruldd el!!!! Holnap jelentkezem,ha ti is....

Nah most lécelek....

Jó éjszakát,és szép álmokat ;)

Puszi :)

2012. dec. 14. 22:03
 634/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok.Bejelentkezem a melóból,ilyenkor legalább nincs itt a nagy fönök,ennyi haszna van a szombati munkának.Na szóval azért kérdeztem a sorozatokat,mert azok végén szoktak lenni a "reklámok" hogy aki játszik az miket nyerhet.Igaz 1 hete már az RTL-ről levették,de a TV 2-n még tegnap láttam a jóban rosszban végén.A mi cégünk is reklámoz.La Fiesta borválogatás a La Fiesta borok gyártójától.(Valami ilyesmi szöveg megy alatta.)Szóval ha még lesz a reklám a végén,nézzétek meg és gondoljatok rám.Én itt dolgozom ahol ezt készitik:)És egyébként Kisvuk én is jót röhögtem a félre olvasásodon.Fincsi kaja készül akkor. Rita
2012. dec. 15. 08:48
 635/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Hát kedves Rita szerintem mindnyájan benne lennénk egy kóstolóban! Bár én utálom a bort,de azért szívesen megkóstolnám!:)

2012. dec. 15. 17:12
 636/1226 anonim ***** válasza:

Szia kisvuk!

Hát ha rám hallgatsz akkor ne ezekkel a borokkal kezd a kóstolást:)Na jó,vannak minőségi boraink is.De ami innen kikerül az többnyire nem az......

Én sem szeretem a bort,akár hiszed akár nem itt dolgozok már több éve de még egy pohárral nem ittam meg:)

Na,más téma.

Képzeljétek én most vagyok közép időben,érzem is az apró szurkálásokat a petefészkemnél.Nektek is szokott ilyen lenni,ti is érzitek?

Jók legyetek lányok.

Puszi

Rita

2012. dec. 15. 20:19
 637/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Rita,én is szoktam érezni a peteérést,nekem is szokott szúrkálni a hasam olyankor,utána van nyúlós nyák is! Bár sokkal jobban éreztem,mikor abba hagytam a gyógyszert,most alig érzem már csak! Mondjuk sok nő van,aki nem is érzi egyáltalán... Képzeljétek,kaptunk anyutól egy doboz mézes kalácsot! :) Jó előre dolgozott... én még csak most döntöttem el mit fogok sütni! :D:D:D:D

2012. dec. 17. 13:53
 638/1226 anonim ***** válasza:

Helloooo :))))

Hogy telnek az utolso napok lanyok???

En mar alig birok a se**emen ulni a munkahelyen.... :)

Mar mennek haza,hogy otthon legyek vegreeee,faradt vagyok ,ramferne mar egy kis pihenes....mostansag nem toldodok fel egy 7vege alatt sem.... Almos vagyok -_-

kekszet en is szeretnek sutni,de valami egyszeruet....

De lehet,hogy most kimarad,mert valahogy ninccs kedvem a kekszekhez...enni se,meg csinalni se!

Jajjjj mar nem sok van hatra,aztan piheneeees :))))

Puszi lanyok birjatok ki....

Kisvuk te mar otthonrol irsz???

Neked mar szabid van,en mar teljesen meghul*ultem,mert mar irtad,de mar elfelejtettem,visszakeresni meg....nah...

Puszzzzz

2012. dec. 17. 14:22
 639/1226 anonim ***** válasza:
noth
2012. dec. 17. 14:23
 640/1226 anonim ***** válasza:
Szia Kisvuk!Nekem is ma állt össze a fejembe az egész menü sor.Leírom de nem kiröhögni,mert az én menüm nem épp "karácsonyos menü".Na szóval csinálok zöldség levest,kis fasirt golyókat,hozzá francia salátát,rakott tésztát (én csak így hívom.Majd nem olyan mint a bolognai spagetti,de még sem az.Sokkal finomabb,én imádom)A sütik:Lesz egy tepsi kókuszos süti,csinálok egy tortát és mivel a kedves párom hozott rétes lapot valószinű rétes is lesz.Nem tudom láttátok-e már azt a reklámot amiben azt a házi krémes port mutatják.Na azzal töltöm meg a tortát.Csináltam már és nagyon finom.Ajánlom nektek is.Már csak az nem állt össze a fejemben hogy melyik nap melyiket csináljam hogy jó legyen.Nem egy tipikus karácsonyi kaja,de mi szeretjük ezeket és az a lényeg.Te mit főzől/sütsz kisvuk? Rita
2012. dec. 17. 14:41
❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!