Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Bocsi Rita,nem tudom mi van velem,jól félre olvastam! :D:D:D:D De jót röhögtem! :D:D:D:D
Noti,ugyanígy vagyok én is! Gyógyszer előtt mindig kín szenvedés volt a mensi% Gyógyszerrel szinte meg sem éreztem,nem görcsöltem! Most decemberben van egy éve,hogy abba hagytam,és egyre jobban jönnek vissza a régi görcsök! :(
Bibi,én is irigyellek ám... egy babóval sokkal szebb a karácsony... :)
Rita,és a Jóban rosszban-t szoktam nézni,de sajnos ilyenkor mikor du-os vagyok nem tudom! De végülis nem sajnos,mert pont ma néztem meg hétfőtől! De. bekapcsoltam a tv-t,és UPC videótár volt majdnem 2 órán keresztül! :D:D:D:D Így nem is tudtam megcsinálni a rántott karfiolt ebédre rízzsel meg tartárral,csak pipi fasirtot vettem ki gyorsan a fagyasztóból,ahoz volt a köret,meg a mártás! De legalább nem kell gondolkoznom mit csináljak holnap! :D:D:D:D Viszont így holnap a karfiol krumplival lesz! :D Azt is imádjuk! :)
Ja,és én még a cobra 11-et szoktam nézni vasárnaponként! :)
Szép jó estét mindenkinek :)
Itt nothing :)
Nekem is csak tegnap görcsölt a hasam,hála Isten´ ma már nem :)
Bibi de jó neked :))) Hihetetlen :)))) Nagyon szerencsés vagy :))))
Sorozatok??? Nem szoktam nézni,csak a született feleségeket...De azt is már rég nem láttam....Régebben nézetem a Barátok közt-et....
De miéééért kérdezted???? :D jajjj most kíváncsi lettem :D
Àruldd el!!!! Holnap jelentkezem,ha ti is....
Nah most lécelek....
Jó éjszakát,és szép álmokat ;)
Puszi :)
Sziasztok lányok!
Hát kedves Rita szerintem mindnyájan benne lennénk egy kóstolóban! Bár én utálom a bort,de azért szívesen megkóstolnám!:)
Szia kisvuk!
Hát ha rám hallgatsz akkor ne ezekkel a borokkal kezd a kóstolást:)Na jó,vannak minőségi boraink is.De ami innen kikerül az többnyire nem az......
Én sem szeretem a bort,akár hiszed akár nem itt dolgozok már több éve de még egy pohárral nem ittam meg:)
Na,más téma.
Képzeljétek én most vagyok közép időben,érzem is az apró szurkálásokat a petefészkemnél.Nektek is szokott ilyen lenni,ti is érzitek?
Jók legyetek lányok.
Puszi
Rita
Sziasztok!
Rita,én is szoktam érezni a peteérést,nekem is szokott szúrkálni a hasam olyankor,utána van nyúlós nyák is! Bár sokkal jobban éreztem,mikor abba hagytam a gyógyszert,most alig érzem már csak! Mondjuk sok nő van,aki nem is érzi egyáltalán... Képzeljétek,kaptunk anyutól egy doboz mézes kalácsot! :) Jó előre dolgozott... én még csak most döntöttem el mit fogok sütni! :D:D:D:D
Helloooo :))))
Hogy telnek az utolso napok lanyok???
En mar alig birok a se**emen ulni a munkahelyen.... :)
Mar mennek haza,hogy otthon legyek vegreeee,faradt vagyok ,ramferne mar egy kis pihenes....mostansag nem toldodok fel egy 7vege alatt sem.... Almos vagyok -_-
kekszet en is szeretnek sutni,de valami egyszeruet....
De lehet,hogy most kimarad,mert valahogy ninccs kedvem a kekszekhez...enni se,meg csinalni se!
Jajjjj mar nem sok van hatra,aztan piheneeees :))))
Puszi lanyok birjatok ki....
Kisvuk te mar otthonrol irsz???
Neked mar szabid van,en mar teljesen meghul*ultem,mert mar irtad,de mar elfelejtettem,visszakeresni meg....nah...
Puszzzzz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!