Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Joooo reggelt :)))
Nagyon-nagyon gratulalok!!!!!! :))))
De jooooo :)))
En meg nem teszteltem,mert a ciklus.hu vmit elszamolt,es most nezem,hogy nekem csak szerdara nem kell jonnie :(
Hat en nagyon remelm,hogy nem fog megjonni!
Uristen kisvuk ez nagyon szep ajandek lesz!!!!
De megigered,hogy irsz meg?!!!!!
Ne hagyj itt inket,mi kivancsi vagyunk mi tortenik veled,mikor kell menj az orvoshoz,meg ilyenek :)))))
A vegen meg majd szurkolunk,hogy minden jol menjen :D ;)
Szep napot
noth
Pusziiiiiiiiiiiii
Na jó csak vicceltem! :)
Szóhoz sem jut,örül nagyon,vigyorog... Nézeget engem,de még igazán egyikőnk sem fogta fel,hogy sikerült! Szerintem el kell telnie egy kis időnek ehez! Boldogunk vagyunk! Már most aggódik,hogy minden rendben,és izgul! :D:D:D:D
:)))
Akkor jo,ha mindenki orul :))))
Kivanom,hogy minden rendben legyen.es vigyazz magatokra nagyon!!!! Jajjj es a cigit is ellehet felejteni!!! :D
Nekunk juniusban lesz 1 eve,hogy probalkozunk....
Ti Rita??? Miota probalkoztok?
Nah most lepek....
Noth.
Pusza
jah es kisvuk!
"Ja,sogornőm 32 éves! Nagyon jóban voltunk,amíg egyszercsak behü*ült!"
Hat erre kivancsi leszek,mi lesz ha majd o megtudja :D ahahaha megeszi a fene :D
noth.
En kivanom Rita,hogy Neked/nekunk is hamarosan osszejojjon!!!
Jo lenne meg ez evben szulni :D
Ha mostansag sikerulne,akkor a babank 2013-ban szuletne...
Szep napot Ritus Neked is :)
Puszi
Jajjj es kisvuk nem tudsz fotot feltolteni telorol,kepfeltoltes.hu-rol a pozi tesztrol????
Leeeegysziiiiiii
noth
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!