Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯
 711/1226 anonim ***** válasza:

Szia kisvuk,nothing vagyok!

Nem akartam,hogy így beszámolj,te kis lüke :)

Bocsi,ha így jött le,de komolyan mondom,mikor elolvastam a kérdést,mondom úristen,neked ilyen nehéz munkád van,és nem is mondtad,írtad,egyböl a manóra gondoltam...

Egy kicsit az esett rossul,ha így van,akkor miétt csak a többieknek írtad a másik kérdésben,velünk meg erröl nem is beszélsz ilyenekröl :( nyugodtan kérdezhetsz tölünk is,ha van amiben segiteni tudunk,segítünk!!!!

Sajnos ebben az esetben lehet a táppénz lenne a legjobb,legalább,amíh nem ennyire rizikós a helyzet,hogy apici megmaradjon,ne emelgess!

De nemnagyon értek hozzá,hogy meddig maradhatsz otthon táppénz alatt.... :s

Nem is tudom,hogyha elmondanád a fönöködnek,kirúghatna-e,vagy ilyesmi...vagy ha NEM rúghat ki,akkor viszont vissza KELL vegyen utána,nem??

Jajj kisvuk,bocsesz,hogy így a szívedre vetted :((((

Megmondogm öszíntén,hogy egy picit mérges lettem,hogy nem mondtad...de végülis,nem kell neked mindenröl beszámoljál,csak nah...nemtudom :D ha megbántottalak,bocsánat!

Lehet Rita,ha jön tudna valamit mondani a táppénzröl,Ö okosabb lenne,vagy talán kiismeri magát....

hmmm...nemistudom mit írjak még...

A teszt miatt ne aggódj,hogy nem fotóztad még le nekünk...

Majd hozod még a képet...

Kisvuk én most egy picit sajnállak,hogy itt a manó,aztán annyira váratlanul érkezett most,hogy így minden a feje tetején áll a munkahelyeden.... :s

Nekem majd csak holnap nem kell megjöjjön,addig is kíváncsi vagyok...A hasam néha néha görcsöl,azthiszem,hgoy mindjárt megjön,de mßeg eddig nem...

De te is így voltál nem,kisvuk??

Majd ma késöbb még benézek,hátha jelentkezik Rita kisasszony is....

Szép estét :)

Puszi

nothing

2013. jan. 8. 19:31
 712/1226 A kérdező kommentje:

Ez ma tűnt fel! :)

FIGYELD A DÁTUMOT!!!

2011.12.06. megjött,innentól nem szedem a gyógyszert,babát szeretnénl!

2011.12.20. ovu

2012.01.03.megjött!

2012.12.06. megjött

2012.12.20. ovu

2013.01.03. nem jött meg 07-én teszteltem,pozitív!

2013. jan. 8. 19:51
 713/1226 A kérdező kommentje:

Képzeljétek,elmondtam a csop.veznek,meg a szak veznek is,és mind a ketten nagyon örültek neki! :) Még azt is megtiltották,hogy fizikai munkát végezzek! :)

Tök aranyosak voltak! :)

Tp-en úgy tudom abban az esetben,ha a munkáltató nem tud olyan munkát biztosítani,ami nem veszélyezteti a magzat egészségét akár azonnal és végig a terhesség alatt lehet lenni! Vagy ha veszélyeztetett vagy,akkor is!

2013. jan. 8. 19:54
 714/1226 A kérdező kommentje:

Ja,és nem bántottál meg! :)

Így vissza gondolva a jelek!!!

Nekem csütörtökön kellett volna jönnie,hát már előtte hol dilis voltam párommal,hol angyalka! Már előtte 2-3 nappal tök fájt amellem,de csak fájt ugyanógy mint mensi előtt szokott,semmi extra! Aznap görcsöltem ugyanúgy,mint mikor érzem,hogy meg fog jönni! Azt hittem egész nap,hogy megjön! Aztán péntek szombat semmi! Péntek este szar volt a gyomrom! Nem nagyon,csak kicsit! Nem tudom megmagyarázni mi volt a bajom,csak furcsa volt a gyomrom,nem volt jó! Vasárnap egész nap rossz volt a gyomrom,néha égett is,de gondoltam sok a savam...! Ja,meg egyszer bőgtem valami vizilovak hogy táplálkoznak műsoron! Ja,és hol fájt a fogam,hol nem!

De szerencsére azon kívül,hogy a mellem fáj mint állat,azon kívül semmi extra nincs! Ja,és a mellbimbómmal vágni lehetne olyan kemény,és állandóan égnek áll,ennek párom örül is,mert szexi még egy sima pólóban is! :D:D:D:D

Ja,és kicsit keményebb szerinte a mellem is,és mintha meg is lenne duzzadva picit! Ehez ő ért,én csak hiszek neki! :D

2013. jan. 8. 20:03
 715/1226 anonim ***** válasza:

Hát ezek a jelek???Nemtudom... :D

Nem furcsa egyébként,hogy valaki lakik odabennt???? :D

Èssss teszteltél már többet is?

Jahh és a pozitívat megtartottad,ugye,nemdobod ki,azt megkell tartsd,hátha látni valamit késöbb is (PÁR ÉV MÚLVA)

A cigivel hogy állsz?? Nekem elég furcsa lenne ha pozit tesztelnék,mert addig vagy 4 hetes terhes...addig meg cigizek...hát nemtudom...de utána nem cigiznék,komolyan!

TE?

NOTH:

2013. jan. 8. 20:16
 716/1226 anonim ***** válasza:
A dátumok jók :D micsoda véletlen.... :D
2013. jan. 8. 20:17
 717/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok,megérkezett Rita "kisasszony " is.

Hát én olvastam Noti amit írtál Kisvuk munkájáról,de úgy gondoltam addig nem írok amíg Kisvuk nem válaszol neked.Hát az én véleményem az hogy ha Kisvuk azt írta hogy a bejövő anyagokkal foglalkozik akkor nekem az belefér hogy békáznia,emelgetnie kell.Úgy hogy én nem igazán értem a promlémát.De az a lényeg hogy megbeszéltétek.

Hát sajna a táppénz témához nem értek.

Én fizikai munkát végzek,könnyű a munkám de azért mégsem irodai munka.Szóval ha esetleg terhes leszek én sem tudom mi lesz.Szeretnék majd még dolgozni valameddig,de nem tudom még hogy hogy viselem a terhességet,mert az én munkám sajna nem olyan hogy ha olyanom van akkor ott hagyom.De hát ezen még ráérek rágódni,még kellene hozzá a baba:)

Kisvuk,van targonca jogsid??????De durva:)))))Honnan jött ez a targoncás dolog?A dátumok is elég érdekesek:)

Velem semmi újság,közeleg az ovu úgy hogy 2 naponta "rávetem magam" a páromra:)))

Jó éjt lányok.Vigyázz a bébyre Kisvuk.

2013. jan. 8. 20:36
 718/1226 A kérdező kommentje:

Hűha,sok a kérdés! :D:D:D:D

Teszteltem tegnap,és ma is! Nem látok különbséget a csíkot erősségében! Holnap reggel ha kibírom nem tesztelek,majd csak holnap után! :)

Mindkét tesztet feldátumoztam,és naná,hogy megvannak! Veszünk majd kis naplót,és szépen belerakjuk őket,hogy így kezdődött! Tervezünk minden csütörtökre egy mérlegelést is,súly,és körméretek! Meg egy fényképet is! :)

2013. jan. 8. 20:55
 719/1226 A kérdező kommentje:

Ja,és nem furcsa,hogy lakik ott bent valaki! Vagyis a gondolat igen,de mégsem! Húúúú,feladtátok a leckét,hogy agyarázzam el!

Szóval tegnap reggel amikor pozit teszteltem,majd kiugrottam a bőrömből,alig vártam párom érjen haza,ugráltam a boldogságtól! De ez nem a babának szólt igazán,hanem a pozitív tesztre,amire annyira vágytunk már régóta! Na persze ez baba nélkül lehetetlen lett volna... Aztán jöttem dolgozni,és vettem egy doboz cigit,mert aznap még rá sem gyújtottam,mert nem volt nálam! Aztán elszívtam a szokásos 4 szálat! Ja,5-öt,mert este is rágyójtottam! Aztán ma amikor reggel megcsináltam a a tesztet,és újra két csíkom lett,így már inkább elhiszem,és amikor jöttem dolgozni,megfogtam a doboz cigimet,és gondoltam magamba úristen,és beraktam az étkező ablakba,és nem is hoztam magammal,és tudjátok mit? Nem is hiányzik! Kimentem a többiekkel most kicsit levegőzni a dohányzóba,és ott szívták,és nem is érdekelt! Nem kívántam meg! Mondjuk olyan helyre álltam,ahol nem rám jön a füst! :) Szóval valahogy úgy tudnám megfogalmazni,hogy nálam el kellett teljen egy nap,mire elkezdtem felfogni,hogy anya leszek! És biztosan tudom,hogy még teljesen nem is fogtam fel! Azt olvastam itt,hogy ez normális,és álltalában az első u.h. az,amin a nő felfogja,hogy életet ad élete értelmének! Lehet benne valami,mert első nap hihetetlen volt,de mostmár elhiszem,és a cigit is így tudtam otthon hagyni,hoyg most tudatosult a bébikém! Ezt még mindig furi leírni,és ha így bele gondolok,már könnyes is a szemem! :) Anya leszek! :)

2013. jan. 8. 21:15
 720/1226 anonim ***** válasza:

Szia Rita :)

Igen,egy kicsit félreértettem a dolgokat,de már megoldottuk.

Ès valahogy telepátia van,mert gondoltam,hogy olvasod,és ezért nem írsz :) de jól tetted,hogy "nem avatkoztál" bele,mert mégnagyobb bonyodalom lett volna :)

különben is nehéz mindig az írásokat helyesen értelmezni,nem is tudom mi lenne smiley-k nélkül :)))

Akkor ügyes vagy kisvuk,hogy nem cigizel,már én annyiszor gondolkoztam,hogy leteszem a cigit,mert mi van,ha összejött a baba...de valahogy mindig rágyújtok,és pont amiatt,mert nem bírom felfogni,hogy tényleg megtörténhet a csoda :D

Ezért is kérdeztem,hogy milyen érzés ez :D

Nekem még mindig hihetetlen,hogy pozid lett :D pont írtad,hogy nah mostmár keresel egy orvost,eljött az idö....erre fel tesztelsz,és pozi :D nem semmi...

ènis szeretnék tesztelni már,de márcsak kibírom holnapig,vagyis hétvégéig...nehogy - legyen,aztán megintcsak csalódás...

Rita neked már elmúlt a menszid,ugye?Ovud volt már?

Ès ha már ovu...a hödet méred még???

Èn még mindig nem,de ha most nem sikerül elkezdem magam mérni!Kisvuk légyszi,segíthetnél,ha már ilyen profi vagy,hogyan kell hömérözni....? :D

Tegnap tönkretettem a szerelmem laptopját...ugyanis itt volt az asztalon az üdítöje,én meg fekszem a kanapén mellette,és bumm,rá a billyentyüzetre...máig száradt...de nem segített...még jó,hogy az Ö gépe nem új volt,mert pont most akar egyet venni :D nézzük a pozitív oldalát :D

Nah jó éjszakát/jó reggelt(kinek mi) mindenkinek :)

Kisvuk jó növekedést az iciri-pirinek :D

noth.

2013. jan. 8. 21:53
❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!