Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Sziasztok!
Noti,köszi! Én is egy csomót olvastam már,de ezeket még nem! :) Jók voltak! :)
ÉN PÁROMNAK AMIKOR HAZA ÉRT,ÚGY MONDTAM EL,HOGY TUDOM MIT FOG KAPNI A 3 ÉVES ÉVFORDULÓNKRA! kÉRDEZTE,HOGY NA MIT! mONDOM SZEPTEMBERBEN ELMEHETNÉNK VALAMERRE! Kérdezte hova... közöltem: Mondjuk szülni! :) Erre mosolyogva: Terhes vagy?
Ugráltam örömömben,erre közölte,hogy ne ugráljak,mert nekem azt már nem szabad! :D:D:D:D Úgy félt mind a csuda! :D:D:D:D
Rita,ha holnap mérsz magasat,akkor holnap hajnalban van ovud! Mi is pont a megemelkedett nap előtti két napon voltunk együtt! Előtte meg abszolút nem! :)
Sajnalom kisvuk,hogy nem sikerult ma az UH.... :(
De holnap szurkolok mindenkeppen!!!!
Jajjjj uuuugy faj a fejem... Ahogy irtam tegnap vereztem 8kor,utana csak 5kor csereltem tampont kb,mert az sem volt ugy "tele"...Azota meg nincs is tampon "bennt",mert nincs menszim...de mindig ez van,hogy kesobb megindul,es utana gorcsolok,mint az allat... :((((
Rita lehet elkezdek homerozni,nemtudom meg,mert ahoz mindig ugyanabban az idoben kellene felkelni,es ez ugye nalam 7vegen lehetetlen! Keson szoktam kelni 7vegen...
noth.
Noth,állítsd be a z órát,és majd vissza alszol! Amúgy én is szoktam csalni,mert halkan megjegyzem volt hogy nagyon össze-vissza mértem,és semmin nem változtatott az eredmény! De-ös héten 4:30-kor keltem,és mértem,ez volt 5 napig,aztán 9 napig 6:30-kor,vagy amikor éppen felébredtem,és meg sem látszódott a görbémen,nagyon szépek voltak!
Vagy szerinted össze vissza görbék? Február,március,áprilisi,májusi a négy görbe! Azt hiszem a 3-nál göthös voltam,azért van az elején a felemelkedés,és az ovut is pár nappal előrébb húzta be!
kisvuk van a mostanirol is ilyen keped?
Tehat amikor vegre sikerulhetett????
noth.
Szepek voltak a gorbeid eddig is....nem is ertem hogy nem sikerult eddig!!!!!!!
sajnos nincs görbém,mert ezekből megtudtam amit akartam! Így hőmérő nélkül is tudtam mikor lesz ovum! Meg a hőmérő úgyis csak utólag mutatja,hogy jókor voltatok-e együtt!
De azt tudom,hogy pár napig mértem hőt a teszt előtt,és 37-36,9 volt mindig! :)
Dehat akkor ez nem is er semmit....
Mert Ritanak mindig maskor volt ovuja...
Az meg hogy utolag jokor voltunk egyutt,ugyis kiderul...
Elvileg mi voltunk mar ovu napjan egyutt,es nem lett belole semmi-vagyis inkabb senki :D
Amin torom a fejemet az egy ovuteszt...lusta vagyok meregetni :D
noth.
Ebeeeedidioooo :)))
Noth,és Rita!
Nekem sem mindig ugyanazon a napon volt az ovum! Volt hogy a 13. nap,volt hogy a 17. nap! DE!!! Mindig előtte lévő nap volt a tojcsis nyák! ÉS!!!! Mi is voltunk már együtt ovu napon,és nem jött össze! Voltunk együtt ovu előtti napon,és nem jött össze! Aztán voltunk előtte 2 nappal,és nem jött össze! És most is előtte,meg előtte 2 nappal voltunk együtt,és össze jött! Akkor??? Erre nem lehet adni! A lényeg,hogy a megemelkedett hőjű nap előtt kell együtt lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!