Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
 781/1226 anonim ***** válasza:
Nagyon klassz Kisvuk!Kár hogy nem láttátok még.Február 4.-e pedig még milyen messze van.A pajzsmirigy gondodra mondanak valamit,vagy majd holnap a körzeti doki?Anyudnak holnap mondod el a nagy hírt vagy már elmondtátok?Holnap is várunk a beszámoloval.Vigyázz magatokra. Rita
2013. jan. 14. 17:10
 782/1226 A kérdező kommentje:

A pajzsmirigy az holnap lesz a körzeti orvosnál! Szólok neki,hogy adjon egy beutalót laborba,meg kell egy endokrinológiára is! Lehet már a héten azt is el tudom intézni! :)

Jajj,hát elfelejtettem,jó hogy szóltok! Anyuék! Hát tegnap elmondtuk nekik4 A hagyományos módszert választottuk végül,semmi extra poénos nem lett! Vettünk egy rózsaszín,és egy kék kis zoknit,tüneményes aranyosakat,és beleraktuk két picike ajándéktáskába! Aztán anyunak a párom,apunak én adtam oda,ahogy beléptünk a konyhába! Hát a visítozás meg ugrálás helyett(mert arra számítottam) olyan megdöbbent vagyis meglepett arcokat láttunk... kb. egy perc kellett nekik,hogy felfogják,de ezt is segítettem,mert közöltem velük,hogy még nem tudjuk melyiket fogja hordani! :D:D:D:D Akkor kezdett anya szeme könnyesedni,és elcsukló hangon gratulált! Nagyon boldogok voltak,nagyon örültek neki! :) Ma már beszéltem is anyuval telefonon,és pont akkor ért haza apum,és kiabált a telefonba,hogy szia csibe,hogy van az unokám? :D:D:D:D Szóval örülnek neki nagyon! :)

2013. jan. 14. 19:39
 783/1226 anonim ***** válasza:

Aranyosak a szüleid Kisvuk.Sajnálom hogy az én szüleim nem érhették meg az unokát:"""(

Akkor pörögnek az események veled.

Képzeld ma megkaptam a vonalaimat a ciklus.hu-n.Szinte szárnyal a hőm felfelé,remélem ott is marad ahol van jó sokáig:)))

De megmutatom:

[link]

Jók legyetek.

Jó éjt.

Rita

2013. jan. 14. 20:55
 784/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Nagyon szép a görbéd,Rita! Nagyon jókor is voltatok együtt! Nagyon drukkolok! :)

Én nagyon sajnálom,hogy a te szüleid nem érhették meg,én nem is tudtam,hogy neked már nincsenek! Ez borzasztó,ez sziven ütött nagyon! :( Ha nem vagyok túl indiszkrét megkérdezehtem mi történt a szüleiddel?

2013. jan. 15. 08:09
 785/1226 anonim ***** válasza:

Jó reggelt :)

Sajnálom Rita,én emlékeztem erre,mert már írtad...

Az enyémek még élnek,de a kapcsolatunk a béka segge alatt van...de hát szóra sem érdemes...de legalább anyósunkkal jó a kapcsolatunk,ugye csajok? ;) :D

Nagyonszép napot kívánok Nektek lányok!!!!

Pusziiiii :)

A görbéhez nem értek,de így kellene kinéznie valahogy... :D

Reméljük lesz belöle valaKi :D ;)

Csóóóók,nothi

2013. jan. 15. 08:35
 786/1226 anonim ***** válasza:
Köszönöm a drukkot,igen jól totóztam az együtt létet.Nem,nem vagy indiszkrét.Édesapám 2008-ban hunyt el a kórházban.A májával és a szívével volt gond.Édesanyám 3 nap múlva lesz 1 éve hogy itt hagyott:"(Asztmás volt,fulladt.A legborzasztóbb az hogy őt én találtam holtan az ágyában.Hát azt nem kívánom senkinek.Mai napig minden este amikor lehunyom a szemem látom magam előtt ahogy ott feküdt.Borzasztó volt.De lehet hülyén hangzik de azzal vigasztalom magam hogy ezen sajnos mindenkinek túl kell esni,előbb-utóbb.Nekem úgy látszik elöbb kellett:"( Rita
2013. jan. 15. 08:47
 787/1226 anonim ***** válasza:
Jól emlékszel Nothi,már meséltem.Igen,anyósommal jó a kapcsolatunk.Anyám helyett anyám.A véletlen nem megyek hozzájuk pár napig csak a párom akkor tőle kérdezi hogy a Ritámat hol hagytad?Aranyos,szeretem,és ő is szeret engem. Rita
2013. jan. 15. 09:02
 788/1226 A kérdező kommentje:

Hú,én nem tudom miért nem emlékeztem erre,és ne haragudj,hogy most feltéptem a sebeket! :( Szörnyű lehetett! Engem is mindenki szeret párom családjában hála a jó égnek,egyedül a sógornőm utál,de ő mindenkit utál,és ezt szó szerint kell venni! Azt mondtam már,hogy párom apukáját és az élettársát tegezem? Úgy örülök,hogy ilyen kedvesek hozzám! :) Anyóssal sincs bajom,csak kicsit sokat van itt,és nem tudjuk élvezni a kettesben létet! Bár mostmár kicsit ritkult a látogatása! :)

Ja,és ma voltam körzeti orvosnál! Mivel a nőgyógyász főorvos aki az uh-ot csinálta,a tp-t a munka miatt a körzeti orvossal beszéljem meg! Hát a körzeti orvos meg azt mondta,hogy csak a nőgyógyász utasítására írhat ki! Mostmár kezdek kicsit össze zavarodni! :( Kaptam beutalót endokrinológiára,holnap reggel megyek is,és bejelentkezek gyorsan oda is,meg nődokihoz is,mert el kell mondanom neki,hogy milyen a munkahelyem! Én attól is félek,hogy a radiátor mellett ahol ülök,ott leég a lábam,akkor bvan 20-25 fok bent,viszont abból nekem ki menni a süvítő szélbe,ha rámpát nyitunk,és ha nem fúj a szél,ott akkor is nagyon huzat van,és lobog a hajam! Azért csak elmúktam már 30 éves,két műszak,és még ha nem is végzek fizikai munkát,akkor is nagyon féltem ezt a babát! Állandóan felfázok így is! :(

2013. jan. 15. 17:17
 789/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Semmi gond Kisvuk.

Akkor megy a huza vona a dokiknál.Én azt olvastam,hogy a nőgyógyász csak ajánlást írhat,hogy vegyenek táppénzre.És ez az ajánlás alapján vesz a körzeti dokid táppénzre.Olvastam itt olyan kérdést is hogy a kismamának azt írták a papírjára hogy "fenyegető vetélés",szegény meg be volt tojva hogy neki nem is mondta a doki hogy baj van.A válaszadók pedig megnyugtatták hogy hát valamit írni kell a papírra hogy miért is van táppénzen.

Ezt azért írtam le hogy ha esetleg így jársz Kisvuk akkor te ne ijedj meg:)))

Jó éjt lányok.

Rita

2013. jan. 15. 21:23
 790/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi Rita,ez jó hogy leírtad,tuti frászt kaptam volna,ha ezt olvasom! :(

Amúgy ma voltam endokrinológián,és a pm-em miatt 2 plussz vizsgálat lesz 6 hetente! Basszus,én aztán mehetek majd dokihoz! :( 6 hetente egyik nap vérvétel,másnap endokrinológia! Jó,mi? Nehogy nyugton tudjak maradni kicsit! :D:D

Ma volt lent párom anyukája,és elmondtuk neki a jó hírt! Nagyon örült,meglepődött,de látszott rajta,hogy örül neki! :) Húgának nem tudom hogy mondjuk el,mert ő nem beszél sem velem,sem tesójával! Vagyis párommal! Szóval majd ki kell találni valamit! :)

2013. jan. 16. 13:52
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!