Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Mi mind a ketten kislányt szeretnénk,de úgy vagyunk vele,hogy teljesen mindegy,csak legyen egészséges! Első baba,és nagyon aggódunk az egészége miatt!
A hőmérőzés csak utólag ad támpontot,hogy jókor voltatok-e együtt! De az nem fogja megmondani mikor lesz,az csak azt mutatja mikor volt ovud! Én legalábbis ezt olvasom mindenhol,és nálam is így volt!
Bocsi amúgy itt vagyok!
Rita! G! De ami a legfontosabb,ne idegeskedj! Engem egy orvos sem akart kiírni,pedig mondtam nekik,hogy nagyon stresszes a munkám! Meg is lett az eredménye! Hétfőn este barna pecsételés,kedd de. erősödött,mentem gyorsan dokihoz,akkor 5 mm-es petezsákot látott,azt mondta nem kell megijedni ettől! Aztán ma már olyan pirosas volt,és mentem megint másik dokihoz! Ő azt mondta nincs nagy gond,hétfőn menjek vissza,ha nőtt a baba,akkor semmi baj,ha nem,akkor az gáz! Hát du már be is görcsöltem,most kicsit jobb,most fekszek amennyit tudok! :( Nagyon félünk,hogy elveszítjük a babaát! Párom egy tündér,nyugtat,és optimista! Én meg már 2 napja csak bőgök! Most tp-en vagyok,hétfőn lesz a köv. vizsgálat! Szorítsatok nekünk kérlek!
Már nagyon hiányoltunk Kisvuk.Hát én is azt tudom tanácsolni amit te nekem.Ne idegeskedj,próbálj nyugott maradni.Erős az a baba és veled marad,bízz benne!!!Próbálj a szép dolgokra gondolni,ne a rosszra.
Noth,szerintem sem ártasz a esti szexxel;)Lehet hogy a reggeli küldöttség már a helyén van,de akkor maximum utána külditek a pót hadsereget:)))))
Rita
Jó reggelt,nothi vagyok :)
Sajnálom kisvuk,hogy valami gubanc volt,de nem lesz semmi baj,ne félj! Pihengessél,most ez a legfontosabb :) aztán majd írsz nekünk,most neked más a fontos... mi itt vagyunk és várunk téged,és szurkolunk hétfön!
Rita így néz ki az én ciklusom ebben a hónapban.... [link]
a szex szerintem jókor volt mindig nem???
Hátha elcsíptük...mit mondasz?
Neked még mindig nem jött meg ugye??? :)))
Szép napot!
nothi.
Sziasztok!
Egyenlőre nálam megszűnt a görcs,de a vérzés maradt! Elég elkeserítő,de bízom benne,hogy nem lesz baj! :)
Szia Rita neked is :)
Jajj neked milyen jo,hogy szabid lesz :)))) Nekem nem,de nem baj 2-ig kibirom valahogy :D
Hat nem tudom,igen nem lehet tudni,hogy mikor van tenyleg ovum,de valamikor erre a napokra kellene esnie... elvileg...ezert igen megfogadom a tanacsod :))) lesz meg szex :D
noth.
RITA akkor toled megkerdezem kulon,mert mar 3-szor kerdeztem :D kisvuk mar valaszolt,de te meg mindig nem,hogy kislanyt szeretnel,vagy kisfiut??? :))))
Ha nem olvastad,akkor az en valaszom kisfiu lenne :D
noth.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!