Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯
 831/1226 A kérdező kommentje:

Mi mind a ketten kislányt szeretnénk,de úgy vagyunk vele,hogy teljesen mindegy,csak legyen egészséges! Első baba,és nagyon aggódunk az egészége miatt!

A hőmérőzés csak utólag ad támpontot,hogy jókor voltatok-e együtt! De az nem fogja megmondani mikor lesz,az csak azt mutatja mikor volt ovud! Én legalábbis ezt olvasom mindenhol,és nálam is így volt!

2013. jan. 23. 19:52
 832/1226 A kérdező kommentje:

Bocsi amúgy itt vagyok!

Rita! G! De ami a legfontosabb,ne idegeskedj! Engem egy orvos sem akart kiírni,pedig mondtam nekik,hogy nagyon stresszes a munkám! Meg is lett az eredménye! Hétfőn este barna pecsételés,kedd de. erősödött,mentem gyorsan dokihoz,akkor 5 mm-es petezsákot látott,azt mondta nem kell megijedni ettől! Aztán ma már olyan pirosas volt,és mentem megint másik dokihoz! Ő azt mondta nincs nagy gond,hétfőn menjek vissza,ha nőtt a baba,akkor semmi baj,ha nem,akkor az gáz! Hát du már be is görcsöltem,most kicsit jobb,most fekszek amennyit tudok! :( Nagyon félünk,hogy elveszítjük a babaát! Párom egy tündér,nyugtat,és optimista! Én meg már 2 napja csak bőgök! Most tp-en vagyok,hétfőn lesz a köv. vizsgálat! Szorítsatok nekünk kérlek!

2013. jan. 23. 19:57
 833/1226 A kérdező kommentje:
És ne haragudjatok,hogy nem írtam,de nagyon be voltunk parázva! Nem volt kedvem semmihez,csak bőgni! Ne haragudjatok,hogy eltűntem!
2013. jan. 23. 20:00
 834/1226 A kérdező kommentje:
Ha csak úgy megkívánod a párod,miért ne bújnátok össze? Hajrá! Ha már ma volt egy szex,akkor az esély megvan a babára! Szóval ez már nem oszt nem szoroz! Mi két egymást követő napon voltunk együtt! Hogy melyikből lett a baba? Passz! :) Szurkolok,hogy sikerüljön! Meg hogy megmaradjon,meg hogy minden rendben legyen! Aztán ebből válogassátok ki ki kinek szól! Puszi lányok,én megyíek zuhany,és vissza fekszem pihizni,hátha megmarad ez a csöppség! Háétfőig nőnie kell,és ezért mindent meg kell tennem! De majd még jövök! Puszi nektek! Jó éjt!
2013. jan. 23. 20:06
 835/1226 anonim ***** válasza:

Már nagyon hiányoltunk Kisvuk.Hát én is azt tudom tanácsolni amit te nekem.Ne idegeskedj,próbálj nyugott maradni.Erős az a baba és veled marad,bízz benne!!!Próbálj a szép dolgokra gondolni,ne a rosszra.

Noth,szerintem sem ártasz a esti szexxel;)Lehet hogy a reggeli küldöttség már a helyén van,de akkor maximum utána külditek a pót hadsereget:)))))

Rita

2013. jan. 23. 20:37
 836/1226 anonim ***** válasza:

Jó reggelt,nothi vagyok :)

Sajnálom kisvuk,hogy valami gubanc volt,de nem lesz semmi baj,ne félj! Pihengessél,most ez a legfontosabb :) aztán majd írsz nekünk,most neked más a fontos... mi itt vagyunk és várunk téged,és szurkolunk hétfön!

Rita így néz ki az én ciklusom ebben a hónapban.... [link]

a szex szerintem jókor volt mindig nem???

Hátha elcsíptük...mit mondasz?

Neked még mindig nem jött meg ugye??? :)))

Szép napot!

nothi.

2013. jan. 24. 08:48
 837/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Egyenlőre nálam megszűnt a görcs,de a vérzés maradt! Elég elkeserítő,de bízom benne,hogy nem lesz baj! :)

2013. jan. 24. 10:24
 838/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Igen jó helyen vannak a 18-asok Noth,nekem tetszik.De ha elfogadsz egy tanácsot akkor még tartsátok a 2 naponta szexet egy párszor,mert nem lehetsz biztos benne hogy meg volt az ovud.Én úgy néz ki jól kisakkoztam az én ovumat.A ciklus 14. napján hajnalba volt az ovuláció és mi éppen előtte lévő este voltunk együtt.(Igy is terveztem)És most nagyon bizok benne hogy az esti "katonák" szépen várták a kis petét,aki hajnalban szabadult ki.Sőt emlékeztek én írtam hogy én fel szoktam pockolni a fenekem szex után,de csak 10 percre.Most kipróbáltam azt hogy szex után ki sem keltem az ágyból csak reggel.De hogy vajon ez segített-e..........nem tudom........de a mensim még sehol:)Már várom a reggelt a teszt miatt:)Remélem Nothi,hogy ti is jókor lesztek jó helyen;) Kisvuk,fel se kelj az ágyból ha nem muszáj,pihenj sokat. Holnap úgy néz ki nem lesz munka,úgy hogy szabadság hurrrráááá:) Rita
2013. jan. 24. 10:59
 839/1226 anonim ***** válasza:

Szia Rita neked is :)

Jajj neked milyen jo,hogy szabid lesz :)))) Nekem nem,de nem baj 2-ig kibirom valahogy :D

Hat nem tudom,igen nem lehet tudni,hogy mikor van tenyleg ovum,de valamikor erre a napokra kellene esnie... elvileg...ezert igen megfogadom a tanacsod :))) lesz meg szex :D

noth.

2013. jan. 24. 11:05
 840/1226 anonim ***** válasza:

RITA akkor toled megkerdezem kulon,mert mar 3-szor kerdeztem :D kisvuk mar valaszolt,de te meg mindig nem,hogy kislanyt szeretnel,vagy kisfiut??? :))))

Ha nem olvastad,akkor az en valaszom kisfiu lenne :D

noth.

2013. jan. 24. 11:06
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!