Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯
 811/1226 anonim ***** válasza:

Rita neked ma pontosan jott meg?

Tehat ma nem vartad???

noth.

2013. jan. 21. 15:36
 812/1226 anonim ***** válasza:

Hát nem igazán mára nem vártam,mert ma vagyok a 25. napon.De most az a vicc hogy meg sem jött végül,tettem betétet hogy lássam mi történik.Erre estére volt rajta 3 barna pötty és ennyi.De érzem hogy holnap történni fog valami,elégé "megjövös" érzésem van.Így ha holnap megjön akkor megint meg lesz a 12 nap luteálisom.Na majd holnap kiderül.

Nem tudom miért nem sikerül Nothi,részemről lehet hogy a bizonytalanság is közre játszik.Hol nagyon szeretném a babát,hol megijedek tőle.Nem tudom.

Igen 2 naponta vagyunk együtt az ovu körül.

Jó éjt lányok.

Rita

2013. jan. 21. 21:22
 813/1226 anonim ***** válasza:
Jó reggelt lányok!Ébredéskor megint mértem,a hőm még mindig magasan (36,8),a betéten egy kávés barna vékony csík.Igy hát nem birtam ki,csináltam egy tesztet.A teszten egy extra ultra halvány második csík.Kérdezem a páromtól -Te látod?-Hát azt mondja van ott valami rózsaszin.Úgy hogy ő is látja.De kérlek benneteket még ne gratuláljatok,inkább csak szoritsatok oké???Görcsölgetek még mindig egy kicsit és tényleg olyan érzésem van hogy mindjárt megjön,úgy hogy még nem élem magam bele semmibe.Hátha igy nem akkorát koppanok ha esetleg mégis megjön.Ma csak olyan 9-10 óráig birlak lesni titeket,utána nem.Estére viszont felnézek. Rita
2013. jan. 22. 07:24
 814/1226 anonim ***** válasza:

:)))))))))) Ritaaaaaaa :D

En nem is irooook meg semmit.....

Szoritoooooooook!!!!!

noth.

2013. jan. 22. 09:00
 815/1226 anonim ***** válasza:

Köszönöm Nothi,most pont erre van szükségem:)))))))))

Csütörtökön vagy pénteken neki futok még egyszer a teszelésnek,ha addig még nem történik semmi.

Jó éjt.

Rita

2013. jan. 22. 20:16
 816/1226 anonim ***** válasza:

Szia Rita :)

Èn itt leszek Neked,és szorítani fogok,ha 7végén tesztelsz!

De ne éldd bele magad addig,én sem tenném...ha baba van, ott fog maradni :D lesz még idöd felfogni :D de most még csak türeleeeeem :D én mondom,akinek ha egy napot késik,már tesztelek :D

Nekem még kell vegyek egy tesztet,mert én én már felhasználtam a múltkor...

Tehát mégesgyszer! Megy a drukk :))))

Kisvuk merre csatangol??? Gyere kisvuk :)))

Puszi

nothi.

2013. jan. 22. 20:25
 817/1226 anonim ***** válasza:
Jó reggelt lányok!Nagyon aranyos vagy Noth,el sem tudom mondani hogy milyen jól esnek és milyen sokat jelentenek a szavaid.Köszönöm a drukkot. Hát én tegnap este vettem a patikába tesztet,egy 2 db-osat és egy 1 db-osat.Két különböző fajta.Itthon el olvastam itt a GYK-n a tapasztalatokat a két tesztröl amit vettem.Hát k.b. ezt a két tesztet szidják a legjobban,úgy hogy jól bevásároltam:))))De sajna csak ezek voltak a patikában.Mensi még sehol,itt-ott szurkálást érzek,hőm megint az egekben (37) úgy hogy nyugodt vagyok.Veled mi újság Noth,megy a 2 naponta szex???;) Kisvuk hol vagy már?Ideje előkerülnöd. Rita
2013. jan. 23. 07:00
 818/1226 anonim ***** válasza:

Szia Rita :)

Orulok,hogy orulsz a drukkomnak :)

A teszt nem lehet rossz...Szidjak??? Mindent szidnak,es mindenkit ezen az oldalon,ezekkel nem tudsz mit csinalni...

Es ha ket kulonbozo tesztet vettel,akkor ha pozi,akkor pozi...nemhinnem,hogy teveset mutatna 3 teszt...es mire tesztelsz megint erosodni fog!!! Jajjj hat mar en ugy szurkolok neked :)))))

A szex-el mi van :D ? Hmmm ma reggel volt nyulos tojasfeherjem :D

Aztan elkaptam a szerelmemet :D Most itt vagyok a munkaba,es huzom ossze a nunimat,nehogy valami kifollyon :D hahaha Tehat mi megtettunk mindent a babaert ebben a honapban tenyleg!!! Kivancsi leszek ;) Jo lenne veled egyutt/(es kisvukkal is) egyutt orulni :))) februarban :D

Vannak tuneteid? Ha nincsenek,akkor meg ne parazz,eljon az ideje annak is... Mit szamol a kalkulator,hany hetes terhes lehetsz? :) Tudom ,hogy nem pontos,de valamire azert alapozni kell :D

Szep napot !!!!!

noth.

Kisvuk irj!!!!

2013. jan. 23. 09:11
 819/1226 anonim ***** válasza:

Hat kisvuk nem szoktal te ilyet csinalni,hogy nem irsz...kezdek idegeskedni miattad!!!

Gyere!!!!!

puszi

nothi.

2013. jan. 23. 09:21
 820/1226 anonim ***** válasza:
Szia Noth!Én hiszem,és érzem hogy hamarosan te velünk örülsz.És ez nem ilyen hókusz pókusz humbuk izé.(Nem is nagyon hiszek az ilyenekben)Hanem valamiért tényleg ez a megérzésem hogy nem túl soká neked is lesz pozi teszted.De ne kérdezd hogy ez honnan jön,mert azt nem tudom:)Hát a tesztel kapcsolatban lehet hogy igazad van,csak hát tényleg sok embert olvastam aki fals pozitivat tesztelt velük.És úgy döntöttem ha már egy kicsit elvették a kedvem,akkor inkább pénteken tesztelek megint,hátha biztosabb eredményt kapok.Na szóval Nothi a "magok" el vannak ültetve,ez remek.Húzod össze a nunid?!?!?:DDDD De kis dilis vagy:))) Ja és a tünetek,hát hétfő este és kedd reggel az a mindjárt megjön érzés,szurkálás a petefészkek körül.És ma pedig a jobb lábamnál (combtőnél) olyanokat nyilal bele hogy majd be sz@rok.Akkor csinálja ha leülök,felállok vagy át bújok valami alatt.Na persze ez nem biztos hogy ez tünet. Kisvuk miatt én is kezdek aggódni,reméljük nincs baj.Jó lenne ha irna. Rita
2013. jan. 23. 10:15
❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!