Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Rita neked ma pontosan jott meg?
Tehat ma nem vartad???
noth.
Hát nem igazán mára nem vártam,mert ma vagyok a 25. napon.De most az a vicc hogy meg sem jött végül,tettem betétet hogy lássam mi történik.Erre estére volt rajta 3 barna pötty és ennyi.De érzem hogy holnap történni fog valami,elégé "megjövös" érzésem van.Így ha holnap megjön akkor megint meg lesz a 12 nap luteálisom.Na majd holnap kiderül.
Nem tudom miért nem sikerül Nothi,részemről lehet hogy a bizonytalanság is közre játszik.Hol nagyon szeretném a babát,hol megijedek tőle.Nem tudom.
Igen 2 naponta vagyunk együtt az ovu körül.
Jó éjt lányok.
Rita
:)))))))))) Ritaaaaaaa :D
En nem is irooook meg semmit.....
Szoritoooooooook!!!!!
noth.
Köszönöm Nothi,most pont erre van szükségem:)))))))))
Csütörtökön vagy pénteken neki futok még egyszer a teszelésnek,ha addig még nem történik semmi.
Jó éjt.
Rita
Szia Rita :)
Èn itt leszek Neked,és szorítani fogok,ha 7végén tesztelsz!
De ne éldd bele magad addig,én sem tenném...ha baba van, ott fog maradni :D lesz még idöd felfogni :D de most még csak türeleeeeem :D én mondom,akinek ha egy napot késik,már tesztelek :D
Nekem még kell vegyek egy tesztet,mert én én már felhasználtam a múltkor...
Tehát mégesgyszer! Megy a drukk :))))
Kisvuk merre csatangol??? Gyere kisvuk :)))
Puszi
nothi.
Szia Rita :)
Orulok,hogy orulsz a drukkomnak :)
A teszt nem lehet rossz...Szidjak??? Mindent szidnak,es mindenkit ezen az oldalon,ezekkel nem tudsz mit csinalni...
Es ha ket kulonbozo tesztet vettel,akkor ha pozi,akkor pozi...nemhinnem,hogy teveset mutatna 3 teszt...es mire tesztelsz megint erosodni fog!!! Jajjj hat mar en ugy szurkolok neked :)))))
A szex-el mi van :D ? Hmmm ma reggel volt nyulos tojasfeherjem :D
Aztan elkaptam a szerelmemet :D Most itt vagyok a munkaba,es huzom ossze a nunimat,nehogy valami kifollyon :D hahaha Tehat mi megtettunk mindent a babaert ebben a honapban tenyleg!!! Kivancsi leszek ;) Jo lenne veled egyutt/(es kisvukkal is) egyutt orulni :))) februarban :D
Vannak tuneteid? Ha nincsenek,akkor meg ne parazz,eljon az ideje annak is... Mit szamol a kalkulator,hany hetes terhes lehetsz? :) Tudom ,hogy nem pontos,de valamire azert alapozni kell :D
Szep napot !!!!!
noth.
Kisvuk irj!!!!
Hat kisvuk nem szoktal te ilyet csinalni,hogy nem irsz...kezdek idegeskedni miattad!!!
Gyere!!!!!
puszi
nothi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!