Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Sziasztok!
Tegnap voltunk dokinal, babokam 13+2 naposnak megfelelo meretekkel rendelkezik, 70,45 mm , minden porcikaja megvan, jol van, orrcsontja lathato, tarkoredo normalis.
Matol kiirtak tappenzre, de meg egy hetet szerintem kell menjek, amig talalnak helyettesito tanart a helyemre.
ugy ficankolt az ultrahangon mint egy halacska!
Sziasztok!
ÁÁÁÁáááá,ez nagyon szuper! :) Én ma mentem vissza nődokihoz,elvileg ma vagyok 6 hetes! Erre az orvos leba*ott,hogy mit képzelek én,miből gondolom,hogy terhes vagyok? Mondtam neki,hogy mert nem jött meg,azt mondta másnak 4 hónapig nem jön meg mégsem az! Mondom csionáltam vizelet tesztet otthon,azt mondta az egy dolog! Erre közöltem,hogy a vérvétel is volt,hcg szin 421,erre azt mondta majd ha 1000 felett lesz,mert már 6 hetesen ott kell lennie! De mondom 5+1 voltam mikor vért vettek,azt mondta nagyoön korán mentem,és minek megyek endokrinológushopz,és egyeltalán mit képzelek? Hát mondom mert a gyógyszert amit minden nap kell szednem pm. elulműködésre,hogy most a babával azt szedhetem-e,és elég-e! És honnan vettem mégis,hogy ilyenkor kell menni? Meg hogy terhes vagyok! Hát lányok én majdnem elbőgtem magam! :( Közölte,hogy majd akkor leszek terhes,ha lesz a babának szívhangja! Megkérdeztem,hogy dolgozhatok e majd 2 műszakban,mert mindig fel vagyok fázva a munkahelyemen,erre azt mondta ő nem ír tp-re,mert még nem vagyok terhes,menjek a körzetihez,és mondjam meg neki,hogy találjon ki valamit,mondjuk hasfájást és írjon ki 2 hétre,amíg lesz az uh.! Hát mondhatom marha jó! :( Kimentem,és majdnem sírtam,miközben páromnak meséltem,hogy mi volt! :(
ez most magan doki vagy mi a f.sz? mar bocsi , de megis hogy kepzeli hogy ilyeneket mond? tobbet ne is menj feleje, az ilyen nem normalis, soha nem bizhatsz meg benne, egy ilyennel hogy fogsz peldaul szulni, vagy nem?
keress masikat nekem ez a velemenyem, sajnalom hogy ilyen barom volt veled :(
Bibi
Sziasztok,itt nothi :)
Gratulalok BIBI :)))
Ohh kisvuk sajnalom,hogy ilyen bunkon mondta meg a velemenyet!
Kerestem a neten ilyen HCG eredmenyeket...haaaat a tied tenyleg keveskenek tunik,de bizzunk a legjobbakban!!!
Itt egy cikk...
Tenyleg 1000 feletti eredmenyt irnak... aztan ki tudja,en nem ertek sajnos hozza :(((
Remelem azert minden oke veled,mar megnyugodtal egy picit azota???
Nem lehet igaz,hogy ennyire nem megy semmi 1szeruen...
En sem tudtam eddig,hogy a pozitiv teszt sem biztos...
Nah meghogy az a terhesseg,amikor a szivet lehet hallani...hat ez bunkosag...mert meg akkor sem biztos...akkor semmi nem biztos,csak amikor mar megszuletik.....???!!!
Nah most felmergeltem magam......
puszi
noth.
Sziasztok!
Én is gratulálok Bibi!
Hát Kisvuk erre nem is tudom mit mondjak,ez a viselkedés felháborító.El is hiszem hogy rosszul esett,szegénykém:(((
Hát én sem mennék ilyen emberhez többet.
Érdeködj a tarifákról a magándokiknál és a legolcsóbbat válaszd.
Jobb nem jut eszembe.Nyugodj meg,mert nem tesz jót nektek ha idegeskedsz.
Jó éjt.
Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!