Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
 771/1226 A kérdező kommentje:
Bocsi,csak még valami! A melleim olyan szinten fájnak még mindig,hogy alig bírok lezuhanyozni,mert már az is fáj,ha arra gondolok,hogy hozzá kell érnem,ha megmosom! Apa hozzá sem érhet,mert tuti duzzognék utána! :( Addig el lesz tiltva,amíg ez így marad! De tényleg nagyon durva! Próbáld ki! Ülj asztalhoz,tedd az asztalra a két kezed,és rakd össze a tenyered,és az újjaid,majd emeld fel az orrodig,mintha kifújnád! Amikor a felkarom a testem mellett van,akkor még csak kicsit visítok,de ha a felkarom már előrébb van mint a testem,és oldalt hozzáér a mellemhez,hát az már iszonyat durva! Már oldalt fekve is nagyon gáz néha,és én csak 70/B,75/A vagyok! :D:D:D:D
2013. jan. 11. 21:21
 772/1226 anonim ***** válasza:

Na én is megjöttem,leselkedtem ám én is hogy mikor írsz Kisvuk.

Végül is ne legyünk telhetetlenek,hisz a pozitív tesztedet mi tudtuk meg először:))))

Jjjjjjjaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjj csuda klassz:))))

Gratulálok mégegyszer.

Akkor kicsit megkínzott a doktor bácsi,miért nem mondtad neki amikor "felnyúlt" hogy ki ne vegye már amit ti már oda raktatok:DDDDDDD

Édes szenvedés ez a cici fájdalom.A pici alma mag megéri a szenvedést.

És igen az én párom is tudja hogy itt beszélgetek veletek.Jaaaaaa és NAGYON helyes hogy nem hagysz itt minket.

Kitaláltad már hogy adod elő a "mamáknak"?????

Biztos boldogság lesz ha megtudják:)

Na én lépek csajok,holnap meló!

Jó éjt.

Rita

2013. jan. 11. 22:13
 773/1226 A kérdező kommentje:
Jó reggelt lányok! :) Képzeljétek,tök meg vagyok ijedve! vagyis már annyira nem,de halvány barnás a hüvelyváladékom! Én arra gondolok,hogy a tegnapi vizsgálat miatt! A rákszűrésnél alapból előfordulhat pici vérzés,és szerintem lehet az tisztul,nem? Nem görcsölök,meg nem fáj a hasam,csak ez a barnás folyás... Majd megpróbálom sokat pihenek!
2013. jan. 12. 11:20
 774/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!

Igen szerintem is lehet a vizsgálattól,nyugi biztos nincs baj.

De a pihenés biztos nem árt.

Jó éjt.

Rita

2013. jan. 12. 20:09
 775/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Igen kisvuk en is elmeseltem a paromnak,hogy mi beszelgertunk itt :D

Es elmondtam,hogy neked sikerult,es ti is sokaig probalkoztatok... mint mi :)

En gorcsolok megint,es a menszeszem azota is tart (szerda ota) tok jo !!!!! Ilyen mar regen nem volt,hogy ne hagyja abba...ez mar biztos jot jelent,hogy beallt vegre a menszim!!!! :)))

Remelem hamarosan sikerunk lesz nekunk is :)

Nalunk hooooo van,es hideg :D 1 fok.....grrrrr....

Most megyek pihenek egy kicsit a pocakommal :D

jah es mielott elfelejtem betenni ezt az idezetet....

"A rossz dolgok okkal történnek velünk, hogy általuk megismerjük önmagunkat. Rájövünk, milyen erősek is vagyunk valójában, milyen határtalanul tudunk szeretni, mit jelent számunkra: "elveszíteni", megtanulunk "elengedni", feleszmélünk, mi is az, amit valójában, igazán akarunk, és mi az, amit soha többé.A nehéz időszakokat egyszerűen túl kell élni. A rossz után mindig jó jön. Ezért ne félj megélni ami jön, hiszen EZ a TE ÉLETED. És egyszer majd, mikor az unokáidnak meséled életed csodálatos eseményeit, mondhatod: Ez vagyok én, ez volt az én életem. És rájössz, hogy csak a szép dolgokra emlékszel... de azok csak azért történhettek meg veled, mert a rosszakat is átélted."

Nagyon szep igaz? ;)

puszi

noth.

2013. jan. 13. 15:13
 776/1226 anonim ***** válasza:
Szép jó reggelt!Ez az idézet tényleg nagyon szép Nothi!Furcsa lányok vagyunk mi,néha még a mensinek örülünk:)Te Nothi annak hogy "tisztulsz" és beáll a mensid,én meg annak hogy 12 nap a luteálisom.Na és hogy van a kismamánk?Cickók fájnak még? Rita
2013. jan. 14. 08:31
 777/1226 anonim ***** válasza:

Jó reggelt lányok :)

Igen én örülök most a menszinek,hogy pontosan jött meg,meg,hogy végre sokáig tart :D ,mert ez csak azt jelenti,hogy jó az esélyem a babára :D eddig nem volt jó esélyem,talán ezért nem is sikerült eddig....

Remélem ma már nem barnázgatsz kismama...az csak nem valami jó....

Majd írjatok ma...

noth.

szép napot :)

2013. jan. 14. 08:38
 778/1226 anonim ***** válasza:

[link]

kisvuk!!! :))))))

noth.

2013. jan. 14. 12:00
 779/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát nekem tegnap este kicsit fájt a hasam alja,de reggelre elmúlt,kialudtam! :) Voltam orvosnál is,azt mondta az endomatrium 9 mm,és gratulált a babához! Holnap m,egyek a körzeti oprvoshoz,ezt csak azért írom meg,hogy ne lepődjetek meg,ha nem írok jholnap de.! Nincs baj,csak 11-1 ig rendel a dokim,és utána megyek picit anyuékhoz,szóval nem tudom mikor érek haza! :)

Ja,és Február 4-én kell újra vissza mennem u.h-ra akkor már lesz szívhang is! Most még semmit nem lehetett látni a piciből,de ezt már akkor mondta az orvos,amikor mondtam hogy 5+4 hetes vagyok! :) De azért csinált uh-ot! :)

2013. jan. 14. 14:37
 780/1226 A kérdező kommentje:
A cicik úgy fájnak,hogy majd be tojok! Még mindíg! Alig bírom megmosni őket esténként! A kép nagyon aranyos,mosolyogtat! :) Az idézet nagyon igaz,és már nem barnázok,csak szombaton volt,azóta hála a jó istennek nincs semmi! :)
2013. jan. 14. 14:39
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!