Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯
 801/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Párom ma felment anyjához,és mivel húga otthon volt,így megemlítette neki a babát! Hát én komolyan örülök,hogy nem voltam ott! Mondta neki párom,hogy még mindig nem beszélsz velem? Semmi vűálasz,levegőnek nézte! Aztán kérdezte,hogy az sem érdekel,hogy nagynéni leszek? Erre rezzenéstelen arccal megvonta a vállát! Azt mondta párom semmi érzelem nem volt az arcán! :( Most mondjátok meg! Milyen nő az,aki egy kisbabának nem tud örülni? Ja,és ezek után kiment a konyhába az anyjához,és közölte,hogy jó lenne,ha a tesómék fizetnék a ház törlesztőjét! Ez volt a mi kis ajándékunk tőle a babáért! Kedves nem? Szerintetek mennyire vág szét az ideg miatta? Nem erről volt szó,amikor megbeszéltük a költözést,és ő ajánlotta fel a házat is,már egy éve rágta a fülünket,mire bele mentünk! Igazából én nem akartam,de bele mentem! :(

2013. jan. 19. 17:33
 802/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!

Hát az a nő egy igazi dilinyós.Szebbet nem tudok mondani rá.

De ezt a ház dolgot nem értem.Akkor kié az a ház?És hitel van rajta?

Ne haragudj a sok kérdésért de kicsit kusza ez nekem.

Egyébként hogy VAGYTOK a babával?

Rita

2013. jan. 20. 15:54
 803/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A ház amiben lakunk,az párom húgáé! Hogy kerek legyen a történet,mindent elmesélek az elejétől! Amikor össze jöttem párommal,nagyon jóban voltam húgával,állandóan azzal piszkált,hogy itt a háza,költözzünk oda,mert neki nem kell,látni sem akarja! (valahogy úgy volt,hogy mikor megvette,a pasija kidobta,és ez annyira rossz emlék neki,hogy soha nem költözne ide,és évekig csak állt a ház,és amortizálódott lefele) Na szóval hogy ne menjen tönkre a ház,azzal nyúzott minket,hogy költözzünk be! Én nem akartam először,de aztán bele mentem kb. fél év piszkálás után! Bár lehet majdnem volt az egy év is! Elfogadtuk! A feltétel az volt,hogy nekünk kell felújítani,és akkor beköltözhetünk,de ő fizeti továbbra is a részletet! Azt azért hozzá teszem,hogy igen jól keres,és mivel ezt megengedhette magának (mi sajnos nem,mert a felújítás is rohadt sokba került),így ezzel a részével nekünk nem kellett foglalkozni! Örültünk neki,de aztán egyszer csak engem el kezdett utáni! De tesójával nagyon jóban vannak,hihetetlen jó testvérek,szóval neki nem akart rosszat sosem! De most karácsonykor vele is össze veszett,és most hogy bejelentettük a babát,most az az ajándékunk,hogy mi fizessük a ház részletét is! Pár év van csak rajta úgy tudom,de baromi jól jön most,hogy minden pénz elment a felújításra,itt lesz a baba,akivel még ellennénk anyagilag,de egy ház részlet az most nem volt bele kalkulálva az életünkbe! :(

A lényeg,hogy mondtam páromnak,hogy üljön le,és beszéljen húgával,hogy egyeltalán komolyan gondolta-e ezt a kijelentését,meg hogy miért nem örül a babának,meg hogy egyeltalán maradhatunk-e ebben a házban,mert ha nem,akkor én nem az ő anyjához,hanem az enyémhez költözök vissza,és akkor el lesz szakítva az anyjától a fia is,és az unokája is! Mert párom logikusan gondolkozva jönni fog velem! Szóval bonyolult egy dolog ez most! :(

Ja,még az is szóba jött,hogy mivel a szülői ház fele-fele arányban van a két gyerek közt,így párom lemond a részéről cserébe ezért! De ez mind olyan dolog,amibe a hiszti királynőnek is bele kell mennie! Hát majd meglátjuk mi lesz!

Amúgy én köszönöm jól vagyok,és a pocaklakó is jól van! :) Gondolom... :) Most kicsit megnyugodtam,mert ma teszteltem egyet,mert utoljára 11-én teszteltem egy szép halványat,és a mai tesztem ugyanolyan erős volt,mint a kontroll csík,és szinte egyszerre jöttek ki! :D Tök jó! :)

És ti hogy vagtok? Túl éltétek ezt a hü*e ítélet időt?

Mikor kell nektek megjönnie,vagy hol jártok a ciklusban?

2013. jan. 21. 09:40
 804/1226 anonim ***** válasza:
Szia Kisvuk!Hát bonyolult történet ez.Nem irigyellek most.Akkor a sógornő jól keresztbe tett nektek,de hátha megbékülne,vagy az kizárt?!?! Nálunk már jó idő van,a hó is elolvadt.Én a héten valamikor várom a "nem vártat".Szóval értitek:)Nothi is el van tünve egy ideje,remélem nincsen baj és jelentkezik majd. Rita
2013. jan. 21. 10:01
 805/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztoook :)))

En is itt vagyok mar :D

Ehez a temahoz nemnagyon tudok hozzaszolni...

Jol osszekutyulodott a menszi idopontunk,mert nekem majd csak februar 6-an NEM kell megjojjon...

Addig probalkozunk...meglatjuk mi lesz.. :D

Mostmar azert ideje lenne,ha terhes lennek!

Mar regota probalkozunk....junius ota, azthiszem...

Majd meg jovok....

Most dolgozok egy picit... :D

nothing

2013. jan. 21. 12:48
 806/1226 anonim ***** válasza:

Kulonben mi a velemenyetek a 2 naponta szexelesrol???

hat szerintem most elkezdem a muszajszexet.... :O

Mit szoltok???

Tegnap voltunk egyutt,meg tegnap elott...(nem muszajbol)

De holnap lehet megint osszebujunk...

Nem ekarom a muszaj szexet...de valamit ki kell probaljak...kiprobalom most ezt...

Kisvukot mar hallom,hogy az tul suro,a 2 naponta....

Tudoooom,de olvastam,hogy valakinek az hozta meg a sikert....

Hat miert ne probaljam ki...csak ez a honap!

:D

noth.

2013. jan. 21. 13:06
 807/1226 anonim ***** válasza:
Szia Nothi! Csak hogy elő kerültél.Nem sűrű a 2 naponta szex,inkább pont jó.Elméletileg mindig lesz igy "katona" amikor kiszabadul a petéd.Én támogatom az ötletet.Ovu körül mi is így csináljuk.És ahogy számolgatom te nem sokára félidőben vagy,úgy hogy mindent bele;) Igen,ahhoz képest hogy szinte azonos ciklussal indultunk jól elcsúsztunk egymástól. Rita
2013. jan. 21. 13:40
 808/1226 anonim ***** válasza:

Sziaaaaa Ritaaaa :)))))))))

Joooooo hogy mondtad,EN NEM IS FIGYELTEM :D

Hat akkor MOST rajta kell legyunk a teman!!! Pont most :D

Jo hogy irtad,kosze :D

Kicsit fogékony, esély lányra:2013.01.20.

Közepesen fogékony, esély fiúra:2013.01.21.

Nagyon fogékony, esély fiúra:2013.01.22.

Ovuláció:2013.01.23.

Első terhességi teszt:2013.02.02.

Következő menstruációs ciklus:2013.02.06.

Remelem kisfiu lesz ;)

Nektek kulonben mi az almotok,kisfiusok vagytok inkabb,vagy kislanyosok????

Joooo kerdes ;)

Pusza

noth.

2013. jan. 21. 14:37
 809/1226 anonim ***** válasza:
Nahát Nothi,nekem kell ezt tudni és mondani;)))Hol jár az eszed te lány?Én nem jó hírekkel jövök.10 perce jöttem a Wc-ről és a papiron pirosas nyálkás valami volt.(Bocsi a részletekért)Ezt most már nem értem reggel 37-et mértem,eddig még nem is mértem ennyit!!!!Előző hónapokban leesett a hőm és utána jött meg.Sőt az ez előtti hónapban már a mensi előtti nap megindult lefelé.Hát én ezt nem értem. Rita
2013. jan. 21. 15:23
 810/1226 anonim ***** válasza:

Sajnalom Rita,akkor ismet megjott???? :((((

Ti is 2 naponta voltatok egyutt?

Szerinted miert nem sikerul???

En tudom nalunk miert nem sikerult,mert en nem merem a homet,igy nem tudom biztosra...de akik merik,azoknal miert nem jon ossze vegreee????En nem ertem....

noth.

2013. jan. 21. 15:33
❮❮ ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!