Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
hat kosz most ezen en is elbogtem magam(Vagy a boldogságtól,vagy a szomorúságtól,de tuti bőgök majd!)!!!!!
De miert sirok ezen EN????hm....
Jajjj kisvuk tenyleg nagyon szurkolok neked,hogy minden rendbe legyen...sziven utne engem igy ismeretlen ismertul,ha lenne valami baj,ehez nem kell a masik ismernie...!
noth.
Kisvuk hogy vagy??? Verezgetsz meg????
Ha igen en gondolkodtam,hogy menj egy masik orvoshoz,mert az nem jo!!!!
Talan tudnak valamit csinalni,hogy abbamaradjon!!
Mennyire verezgetsz? Piros ,vagy inkabb barnas?
Jajjj kisvuk!!!!
noth.
Probald meg ezt a hetet valahogy kihuzni a pihenessel kisvuk!
Gondolj szep dolgokra....viragcsokor,napsutes,szerelem, stb.
Hamarosan okosabb leszel,es nem kell felj!
Csak ne stresszelj,a baboca erdekeben!
puszi,
noth.
Majd remelem,hogy fogsz tudni irni...de ha nem irsz NEM baj :))) mi varunk,es sooook gyogyito puszi!!!
Rita veled mi a palya??? :)))
puszi
noth.
Én még vérzek! Most olyan csöpögősen! Már vettem sima betétet,hogy lássam mi a helyzet! Mintha reggel óta nem nagyon nőne a folt! Viszont amikor pisilek,akkor látom,hogy odacsöppent a kagylóra! :( De pihenek sokat,igyekszem nem stresszelni! Most úgy vagyok vele,hogy már rajtam nem múlik,hogy megmaradjon a baba! Már 3 orvosnál voltam,akik nődokik,már nem akarok a rendelőkben ülni,hogy jajj mi lesz,mert az iszonyat stresszes! És az nem pihenés,ha az egész de.öm ott töltöm!
Noti,a sírás a terhesség jele volt nálam! Szurkolok neked! :) És neked is Rita! Szorítsunk egymásért! :)
Puszi lányok! Jó éjt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!