Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯
 841/1226 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudok egész nap feküdni! Nem csinálok semmit,csak ülök,szerintem az is pihenés! Nem? De azért sokat is fekszem majd! :)
2013. jan. 24. 12:35
 842/1226 anonim ***** válasza:
Azért tanácsoltam Noth,mert én is mindig azt gondoltam hogy nekem is a 14. napon van ovum mint a többieknek.Erre az első hőmérős hónapomban a 17. napon volt,persze akkor nem is voltunk együtt.Igen örülök is a szabadságnak:)Az én és anyósom álma egy kislány lenne,A párom pedig kisfiút szeretne.Kisvuk,az ülés is jó,csak semmi megeröltetöt ne csinálj.Kiváncsi leszek a hétfői u.hangodra.Biztos benne lesz a petezsákban a baba,csak nyugi.Mi nagyon szorítunk neked!!! Rita
2013. jan. 24. 12:50
 843/1226 A kérdező kommentje:
Köszönöm a törődést,és az aggódást! Nagyon kedvesek vagytok,még így is,hogy azt sem tudjuk ki a másik... Mi is nagyon bizakodunk,és szurkolunk,hogy minden rendben legyen! Így is úgy is sírva fogok kijönni! Vagy a boldogságtól,vagy a szomorúságtól,de tuti bőgök majd! Most amúgyis sírósabb vagyok,mint álltalában! :) Megyek kicsit vissza fekszem kényelmesbe!
2013. jan. 24. 12:54
 844/1226 anonim ***** válasza:

hat kosz most ezen en is elbogtem magam(Vagy a boldogságtól,vagy a szomorúságtól,de tuti bőgök majd!)!!!!!

De miert sirok ezen EN????hm....

Jajjj kisvuk tenyleg nagyon szurkolok neked,hogy minden rendbe legyen...sziven utne engem igy ismeretlen ismertul,ha lenne valami baj,ehez nem kell a masik ismernie...!

[link]

noth.

2013. jan. 24. 13:08
 845/1226 anonim ***** válasza:

Kisvuk hogy vagy??? Verezgetsz meg????

Ha igen en gondolkodtam,hogy menj egy masik orvoshoz,mert az nem jo!!!!

Talan tudnak valamit csinalni,hogy abbamaradjon!!

Mennyire verezgetsz? Piros ,vagy inkabb barnas?

Jajjj kisvuk!!!!

noth.

2013. jan. 24. 14:33
 846/1226 anonim ***** válasza:

Probald meg ezt a hetet valahogy kihuzni a pihenessel kisvuk!

Gondolj szep dolgokra....viragcsokor,napsutes,szerelem, stb.

Hamarosan okosabb leszel,es nem kell felj!

Csak ne stresszelj,a baboca erdekeben!

puszi,

noth.

Majd remelem,hogy fogsz tudni irni...de ha nem irsz NEM baj :))) mi varunk,es sooook gyogyito puszi!!!

2013. jan. 24. 14:45
 847/1226 anonim ***** válasza:

Rita veled mi a palya??? :)))

puszi

noth.

2013. jan. 24. 15:58
 848/1226 anonim ***** válasza:
Nálam nincs semmi,munka van dögivel,ezért jövök ilyen szakaszosan.De nem baj legalább leköt.Nálad mi a pálya Noth? Rita
2013. jan. 24. 16:11
 849/1226 A kérdező kommentje:

Én még vérzek! Most olyan csöpögősen! Már vettem sima betétet,hogy lássam mi a helyzet! Mintha reggel óta nem nagyon nőne a folt! Viszont amikor pisilek,akkor látom,hogy odacsöppent a kagylóra! :( De pihenek sokat,igyekszem nem stresszelni! Most úgy vagyok vele,hogy már rajtam nem múlik,hogy megmaradjon a baba! Már 3 orvosnál voltam,akik nődokik,már nem akarok a rendelőkben ülni,hogy jajj mi lesz,mert az iszonyat stresszes! És az nem pihenés,ha az egész de.öm ott töltöm!

Noti,a sírás a terhesség jele volt nálam! Szurkolok neked! :) És neked is Rita! Szorítsunk egymásért! :)

Puszi lányok! Jó éjt! :)

2013. jan. 24. 19:07
 850/1226 anonim ***** válasza:
2013. jan. 25. 09:02
❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!