Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯
 871/1226 anonim ***** válasza:
2013. jan. 28. 11:34
 872/1226 anonim ***** válasza:
Akkor jó.Szoritok érted is Nothi,hogy ne jöjjön meg,de te mikorra nem várod?Szorítok neked is Kisvuk,én is sokat gondolok rád.Jelentkezz azért majd hogy ne aggódjunk érted annyira! Rita
2013. jan. 28. 12:45
 873/1226 anonim ***** válasza:

Szombatra nem varom :D

Kisvuk varunk :)))

2013. jan. 28. 12:57
 874/1226 anonim ***** válasza:
Tyűűű,szombat már nincs is olyan messze;)Hajrá;) Rita
2013. jan. 28. 13:27
 875/1226 anonim ***** válasza:

:D nincs messze,de tunetem nincs...tegnap volt mellb. erzekenyseg,most meg olyan puffadtnak erzem maga...de ez mind mind menszi tunet...

valamelyik nap mikor egyutt voltunk egy picit vereztem...azthittem megjott,de nemtudom mire velni...lehet tul heves volt??? :D

De nem tudom...

noth.

kisvuk hol vagy,jajjj gyere!!

2013. jan. 28. 13:31
 876/1226 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lehetett Noth,lehet hogy ahogy írod túl hevesek voltatok:)Na most mennem kell,estére felnézek.Puszi. Rita
2013. jan. 28. 14:13
 877/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Jajj,lányok annyira aranyosak vagytok,én nem is tudom mihez kezdenék nélkületek! :)

Hát ma csak jót mondott az orvos,de én tudom,hogy semmi nincs rendben! :(

A doki azt mondta 9x5 mm most a petezsák,és ez a méret tökéletes egy 5 hetes terhességnél,minden rendben! Mondtam neki,hogy múlthét szerdán is ekkora volt a petezsák,azt mondta a terhesség fennáll,ne aggódjak,most 5 hetes vagyok,és ha egy hétmúlva nem nől tovább,akkor jelent rosszat a vérzés,addig nincs baj! Szóval ez tök jó! DE!!!!!!!

Hát ki érti ezt? Hogy lehetek 5 hetes,amikor már 3 hete tudom,hogy terhes vagyok,ÉS AMIKOR MEGTUDJUK HOGY TERHESEK VAGYUNK,AKKOR MÁR A 4. HÉTBEN VAGYUNK? Megőrülök!!! :(

2013. jan. 28. 15:38
 878/1226 A kérdező kommentje:
Persze értetek azért szorítok! Imádlak titeket így messziről! :) A három gracia azért még itt van! Ahoz képest hogy mennyivel többen voltunk az elején... :)
2013. jan. 28. 15:40
 879/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!Olvastam a kérdésed amit kiírtál,és olvastam a válaszokat is.Hát nem tudom mit mondjak,nem igazán értem ezt az egészet.Hogy lehetsz 5 hetes??Inkább csak annyit írok hogy próbáld meg magad elfoglalni amíg vissza nem mész a dokihoz.Tudom könnyű mondani,de ne agyalj annyit,mert tényleg bekattansz.Ne haragudj hogy ezt írom,de inkább készülj a legrosszabbra és érjen váratlanul a jó hír,mint hogy bele éled magad és csalódás érjen.Tényleg ne haragudj hogy ezt így leírtam,de saját magamból indulok ki,én így csinálnám.De én nagyon,nagyon,nagyon szurkolok neked hogy minden rendben menjen.

Jó éjt.

Rita

2013. jan. 28. 20:59
 880/1226 A kérdező kommentje:
Rita,pont így vagyok én is! Az eszem tudja,hogy nem lehet semmi jóra számítani,de a szívem azt súgja addig kell reménykedni,amíg az orvos nem mondja,hogy ennyi volt... :( Anya szerint ez már a z anyai ösztön,és azért reménykedek még mindig! Bár mindenki bíztat,hogy nem lehet semmi baj,de valahogy én is úgy érzem már meg van a baj! :(
2013. jan. 29. 10:48
❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!