Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
 911/1226 anonim ***** válasza:

jajjjj de jó hogy itt vagy :))))

köszi a drukkot :))))

holnap jövök,így-vagy úgy :D

Puszi Ritukám,és jó éjt nekTEK :)))))

nothi

2013. febr. 1. 22:13
 912/1226 anonim ***** válasza:
óóóó Rita,egy álom válna valóra,ha bébike lenne :)))))
2013. febr. 1. 22:14
 913/1226 anonim ***** válasza:

Még itt vagyok.Drukk,drukk.

Leslek holnap.

Puszi neked is.

Rita

2013. febr. 1. 22:22
 914/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Rita!

Abból amit leírtam? Hát tudod a hőm még ma is 37,06,a tegnapi tesztem olyan pozitív,hogy előbb jött ki a teszt vonal,mint a kontroll! Ha ott a baba,akkor pozi,vagy ha nem tisztultam ki rendesen! De mivel a baba nem fejlődik,így marad a 2. lehetőség! :(

NOTI!!! :D:D:D:D

Te meg milyen lázról beszélsz??? 37,2 az még nem láz! Nekem reggel szokott annyi lenni pé. után! Meg szinte minden nőnek! Ez azt jelenti,hogy ebben az esetben estére vagy napközben felmehet 37,4-re is! Ez totál normális egy nőnél! :) Ez még csak enyhe hőemelkedés! A láz az 37,8,vagy a felett kezdődik igazán! :)

Amúgy stzurkolok,hogy baba legyen,de inkább reggel mérd a hődet,a napközbeni meg az esti nem számít! Nagyon szorítok nektek!

Ja,és Rita! Én tegnap vettem egy doboz cigit! El is szívtam 1 szálat! Ez is annak a jele,hogy feladtam! :( Amúgy ne értsd félre,de én mikor megtudtam,hogy terhes vagyok,1-2 napig cigiztem,amíg felfogtam,és utána úgy leraktam,hogy nem gyújtottam rá többet,és nem is vettem! Itt már nem magadról van szó,hanem a bébidről! Őt mérgezed! :( Erre gondolj! Meg arra,hogy látod én rögtön letettem,szedtem a folsavat,a vitamint,meg pihentem is,mindent megtettem,mégis mi lett az eredménye! Ha még dohányoztam is volna,azt sosem bocsájtanám meg magamnak,mert tuti arra fogtam volna,hogy nem tettem meg mindent! Nem akarlak megijeszteni,biztos minden rendben lesz nálad,de nagyon kérlek tedd le a cigit! Ha nincs otthon,nincs a melóhelyen,akkor is lehet hiányozni fog,de 2 perc alatt elmúlik,csak tedd a hasadra a kezed! :)

2013. febr. 2. 10:04
 915/1226 A kérdező kommentje:
Nos,Noti,mi a helyzet? teszteltél??? Annyira szeretném,ha ma te lennél a világ legboldogabb embere! :) HAJRÁ,HAJRÁ!!!!!!
2013. febr. 2. 10:05
 916/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk.Amikor azt írtam,"hogy abból amit leírtál",arra a sok vérre gondoltam amit leírtál.Hogy a combodon folyt végig és a betét csere.

Én még mindig azt mondom,várd meg mit mond a doki hétfőn.Biztatni sem akarlak és elkeseríteni sem.Ilyenkor nem lehet okosat írni.A cigivel kapcsolatban igazad van.Eddig én is a folsavat szedtem,de tegnap este vettem Gravidát úgy hogy most már azt szedem.Mindent a babáért.Bár ez még nekem olyan felfoghatatlan,talán csak akkor fogom fel hogy nem vagyok egyedül ha a doki is igazolja.

Nothi mi újság????????

Rita

2013. febr. 2. 10:35
 917/1226 anonim ***** válasza:

Halihó lányok,egy kicsit szégyenkezem most,mert benéztem a ciklus.hu ra és csak 6. ára írja....valamit nagyon benéztem...reggel meg örültem mert fél tízkor keltem,hogy nincs még menszi :D aztán nértem fel a netre,hogy még jó hogy nincs menszi,ha csak szerdára nem várom... nah denembaj.... ugysincs itthon még tesztem :D

Jaj csajszik köszönöm hogy szurkoltok nekem is :)

Hát kisvuk ez egy kicsit butuska dolgo,hogyha eddig nem cigiztél,most megint fogsz :s ma még nem cigizem :D

valahogy ha a babára gondolok,nem tudok cigizni :D

de utána meg azthiszem,hogy úgysem sikerül,akkor megint rágyújtok...mint kisvuk :D

Tehát akkot én hivatalosan szerdára nem várom :)

ezt jól benéztem lányok :s nahdesebaj.....

Pusza

nothi.

2013. febr. 2. 11:18
 918/1226 anonim ***** válasza:

ha hiszitek-ha nem,barnázok :O

Megfog jönni!!!!

noth........

2013. febr. 2. 11:42
 919/1226 anonim ***** válasza:

Szia Noth!Hűha szerdára nem várod és már barnázol?Az nem túl jó.Lehet tényleg érdemes lenne "kivallatni" a nőgyógyászod erről.De úgy is menned kell nemsoká.

Rita

2013. febr. 2. 11:51
 920/1226 A kérdező kommentje:

Fel a fejjel,a barnázás lehet a beágyazódástól! És Noti,hidd el,inkább két hónappal később,csak legyen egészséges!

A cigiről!!! Van egy nagyon okos mondás! Én már többször tapasztaltam,hogy igaz! AKI MIATT LESZOKSZ A CIGIRŐL,AZ MIATT FOGSZ ÚJRA RÁGYÚJTANI! Ez nagyon igaz! Ha hétfőn megtudom,hogy minden oké,akkor megint nem fogok dohányozni! De addig igen! Úgy érzem lehet már! :(

2013. febr. 2. 17:32
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!