Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Jaj,Kisvuk hidd el nekem sem sikerül minden kaja egyformán:)
Rita
Eddig fánkban profi voltam! :(
Képzeljétek,ma elmentünk mamihoz az otthonbva,és ők is karanténban vannak az influenza járvány miatt! :( Nem mehettünk be! :( Talán 2 hét múlva,de azt mondta a nő,lehet csak 3 hét múlva mehetünk legközelebb! :(
Sziasztok!
Hát ez az infulenza nagy szívás.Mi hála istenek nem vagyunk betegek.Én utálok beteg lenni.
Sebaj Kisvuk,legközelebb jobban sikerül.Én ma pizzát sütöttem,2 nagy tepsivel és mivel még maradt ki tésztám még lett egy kissebb tepsi anyósoméknak is.Fincsi lett.
Rita
http://www.youtube.com/watch?v=r7kMMmCVizw
itt egy nagyon szeeeeep zene nektek lanyok :)))
Remelem nektek is tetszik!!!!
puszi
nothi
IMÁDOM A PIZZÁT!!! :) Nekem ma párom tiramisut csinált,hétvégéről meg maradt csülkös bableves! :) Még holnapra is,szóval főznöm nem kell! :)
Ezt a zenét ismerem,nekem erről az 50 első randi jut eszembe! :) De ezt a változatát még nem hallottam! Tetszik nekem is! :)
Kismama,hogy állsz a kívánóssággal? Én az édességet zabáltam volna állandóan,de amúgy mindent megettem! :)
Sziasztok csajok!
Tényleg klassz ez a zene amit küldtél Noth,nagyon szép!
Én is imádom a pizzát:)Na meg a tiramisut is!Ügyes párod van Kisvuk ha ilyeneket tud csinálni.
Hát a kívánosságról annyit,hogy a hétvégén körbe hizelegtem a párom,hogy úgy ennék egy kis süüüütikéééét:)És szegény pattant a kocsiba és ment a cukrászdába:)Kaja undorom még nincs hála.
Jó éjt
Rita
Nekem is szinte mindegy volt,csak édes legyen! Na meg csokis,csokikrémes... egyetlen egy kaja nem esett jól,amit szerettem,az a tepertős pogi volt reggelire! :)
Most írta ciklus,hogy 17-én ovu napom lesz! Hát cseszhetem... :( Majd 3 hónap mulva! :)
Sziasztok!
Ne keseregj Kisvuk,hipp-hopp elszalad az a pár hónap.És újra belevethetitek magatokat a "munkába" :)Amúgy hogy érzed magad?
Noth neked mikor kell menned a dokihoz?
Rita
Halliiiihoooo lanyok :))))
Ne keseregjetek itt nekem lanyok,mindenkinel jonni fog a golya idoben,mindjart itt a tavasz,sutni fog a Nap,es jooooo kedvunk lesz pik-pak.... :D
Rita en MA megyek az orvoshoz 17-kor....Megyek elpanaszkodom magam,hogy nem jon az a makacs golya.... :D
Majd biztos tele akar tomni mindenfele bogyoval.....grrrrr...
En inkabb annak orulnek,ha kivizsgalna,es semmi gyogyszert nem kell majd szedjek...De majd meglatjuk,attol fugg MI a problema 1altalan....?!
Kisvuk neked csak tureleeeeem :))))) nemsokara eltelik ez a kis ido!!! Most volt csak Karacsony,es mar megint mindjart arcius van... :D
hogy szalad az ido,ugye??
Puszi
nothi
Megtalaltam egy blogot ami nekem nagyon tetszik,es sokmindent kifogok probalni....ido kerdese csak :D
De ezzel fogom kezdeni,szerintem a 7vegen :)))
Sutemenyt meg soha nem sutottem....
Kisvuk mit szolsz ehez,te profi vagy! :)))
nothi.
Szombaton egy evvel ismet oregebb leszek lanyok....
Nektek mikor van a szul.napotok? :) Ha nem titok :D
noth.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!