Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Sziasztok lányok!
Köszönöm jól vagyok,igen igen 18.-a a nagy nap.Vagy akkor este,vagy másnap reggel megírom mi volt a dokinál:)Azta Nothi,te is februári vagy?Én is:))))))Nekem 25.-én van a szülinapom:))Na csupa jó hírek a dokidtól,ha már látja a nagy petét az már jó.Látod ezért mondtam hogy tartsátok a 2 naponta szexet,mert nem tudhatod mikor van peteérésed.És lám most kiderül hgy korai péd van.Hát tényleg nem egy könnyű sütit választottál így elsőre,de hajrá:)
Kisvuk,nem lehet egyszerű neked ez az egész,de ügyes vagy hogy tartod magad.
Hát csajok sajnálom hogy csak ilyenkor este jutok el hozzátok mostanában:(
Na jók legyetek.
Jó éjt.
Rita
Halihó! :)
Noti,mindig is korábban jött meg,ebből lehetett is gondolni,hogy előbb van a pé-ed,nem? Nem hőmérőzöl?
Jasjj,én nem is mondtam,elkezdtem hőmérőzni! :) Most hogy volt a vetélés,én úgy gondoltam,hogy 4-től számítom az új ciklusom! Szerintem számolhatom innen,mert elvileg 4 hét múlve kell megjönnie,nem? Szerintetek? Ti mit szóltok hozzá,jó ez így,hogy ciklust a vetélés napjától számolom?
Be is csatolom nektek,tök furi lett! :)
Szerintetek jó így a vitaminok szedése? Nem akarom tele tömni magam,ezért változatosan szedem,hogy mindig legyen mindenből a szervezetemben,de nem akarok minden nap vitamint szedni,mert nekem az már nagyon soknak tűnik!
Rita,nem baj,hogy csak este jössz,amikor tudsz! Úgysem azonnal válaszolunk... :) Amúgy meg én is csak este fele jövök a héten... :) Vagy du.! :)
Helló!
Más kiindulásod nem nagyon van Kisvuk,csak a vetélés (sajnos),úgy hogy szerintem jó így.Aztán majd alakul a továbbiakban a ciklusod,majd szépen helyre áll.A vitaminok is jók.Te is szedsz Gravidát?Én is azt szedem.
Rita
Hellóka. Azért a gravidát szedem,mert ezt ajánlotta a doki,mert ez jód tartalmú,és a pm-em miatt ez kell! De nem szedem minden nap,mint ahogy az látszik! Hol ezt,hol azt veszek be,hogy mindig legyen a szervezetemben minden! :)
Így alakulok! Azt hiszem most volt az első pé-em! :) Jó korán jött,de nem vészesen! :)
Nyugi!!! NO PARA! NO STRESSZ! Azt neked most nem szabad! :) Persze,hogy szirítunk! Naná!!! :)
És a cigivel hogy állsz? Leraktad már? Sikerült? Már akartam kérdezni,hogy párod mit szól hozzá,hogyx babát vártok,és dohányzol? Ne érts félre,nem szemrehányás akar lenni,csak nagyon kiváncsi vagyok! :)
Sziasztok :)
Na mi a helyzet Rita? :)
Gyere,mar varlak a hirrel :D
Puszi
nothi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!