Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 951/1226 A kérdező kommentje:
Lelkileg nehéz nagyon,de egy picit sem mutatom magam gyengének,és összetörtnek,hanem mosolygok,próbálok jókat beszélgetni,és mindenki csodálkozik,milyen jól tartom magam... Azt mondják helyes a hozzáállásom! De higyjétek nem olyan könnyű,de már egyre jobb,pedig még csak egy hét telt el! A munka kicsit leköt,jó is dolgozni! Bár az rossz,hogy van aki gratulál a babához,van aki kérdezi hogy vagyok,és van aki jön sajnálkozni! :( Szóval nem egyszerű! :(
2013. febr. 13. 17:38
 952/1226 A kérdező kommentje:
Anyám,ez de rohadt jól néz ki! :D:D:D:D
2013. febr. 13. 17:39
 953/1226 A kérdező kommentje:
Bátor vagy! :) Nem olyan egyszerű ám lapot sütni... :) Azt még én is csak 1x csináltam! :)De mondjuk sikerült! Nagyon nagyon vékonyra kell nyújtani,mert dagi lesz különben,és ha kész,iszonyat könnyen törik,nagyon óvatosan kell vele bánni! De amúgy imádom ezt a sütit! Virtuálisan kérünk is kóstolót! :) Ja,és a csokihoz ne sajnáld az olajat,mert különben nagyon törni fog össze vissza a tetején a csoki! Én pont így jártam karácsonykor a zserbó szelettel,ahogy vágtam volna össze vissza repedt a csoki,és nem volt valami szép látvány! De azt mondták az íze számít! :)
2013. febr. 13. 17:44
 954/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Köszönöm jól vagyok,igen igen 18.-a a nagy nap.Vagy akkor este,vagy másnap reggel megírom mi volt a dokinál:)Azta Nothi,te is februári vagy?Én is:))))))Nekem 25.-én van a szülinapom:))Na csupa jó hírek a dokidtól,ha már látja a nagy petét az már jó.Látod ezért mondtam hogy tartsátok a 2 naponta szexet,mert nem tudhatod mikor van peteérésed.És lám most kiderül hgy korai péd van.Hát tényleg nem egy könnyű sütit választottál így elsőre,de hajrá:)

Kisvuk,nem lehet egyszerű neked ez az egész,de ügyes vagy hogy tartod magad.

Hát csajok sajnálom hogy csak ilyenkor este jutok el hozzátok mostanában:(

Na jók legyetek.

Jó éjt.

Rita

2013. febr. 13. 21:26
 955/1226 A kérdező kommentje:

Halihó! :)

Noti,mindig is korábban jött meg,ebből lehetett is gondolni,hogy előbb van a pé-ed,nem? Nem hőmérőzöl?

Jasjj,én nem is mondtam,elkezdtem hőmérőzni! :) Most hogy volt a vetélés,én úgy gondoltam,hogy 4-től számítom az új ciklusom! Szerintem számolhatom innen,mert elvileg 4 hét múlve kell megjönnie,nem? Szerintetek? Ti mit szóltok hozzá,jó ez így,hogy ciklust a vetélés napjától számolom?

Be is csatolom nektek,tök furi lett! :)

[link]

Szerintetek jó így a vitaminok szedése? Nem akarom tele tömni magam,ezért változatosan szedem,hogy mindig legyen mindenből a szervezetemben,de nem akarok minden nap vitamint szedni,mert nekem az már nagyon soknak tűnik!

Rita,nem baj,hogy csak este jössz,amikor tudsz! Úgysem azonnal válaszolunk... :) Amúgy meg én is csak este fele jövök a héten... :) Vagy du.! :)

2013. febr. 14. 19:02
 956/1226 anonim ***** válasza:

Helló!

Más kiindulásod nem nagyon van Kisvuk,csak a vetélés (sajnos),úgy hogy szerintem jó így.Aztán majd alakul a továbbiakban a ciklusod,majd szépen helyre áll.A vitaminok is jók.Te is szedsz Gravidát?Én is azt szedem.

Rita

2013. febr. 14. 20:12
 957/1226 A kérdező kommentje:

Hellóka. Azért a gravidát szedem,mert ezt ajánlotta a doki,mert ez jód tartalmú,és a pm-em miatt ez kell! De nem szedem minden nap,mint ahogy az látszik! Hol ezt,hol azt veszek be,hogy mindig legyen a szervezetemben minden! :)

Így alakulok! Azt hiszem most volt az első pé-em! :) Jó korán jött,de nem vészesen! :)

[link]

2013. febr. 16. 13:57
 958/1226 anonim ***** válasza:
Jó reggelt lányok.Alakul az a görbe Kisvuk! Noth,te most mikorra nem várod? Én meg tiszta nátha vagyok,szombat óta,mára már enyhült egy kicsit,de még mindig nem az igazi.Jujj lányok,ma megyek a dokihoz,nagyon izgulok és félek.Ugye szoritotok nekem???Totál para vagyok:( Rita
2013. febr. 18. 08:46
 959/1226 A kérdező kommentje:

Nyugi!!! NO PARA! NO STRESSZ! Azt neked most nem szabad! :) Persze,hogy szirítunk! Naná!!! :)

És a cigivel hogy állsz? Leraktad már? Sikerült? Már akartam kérdezni,hogy párod mit szól hozzá,hogyx babát vártok,és dohányzol? Ne érts félre,nem szemrehányás akar lenni,csak nagyon kiváncsi vagyok! :)

2013. febr. 18. 09:58
 960/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Na mi a helyzet Rita? :)

Gyere,mar varlak a hirrel :D

Puszi

nothi.

2013. febr. 18. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!