Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Nalatok is ilyen tavasz van??? :D
Hoooool vagytok???? :s
N
Hogy hol vagyunk Nothi?Belepett bennünket a hó.Biztos mindenki havat lapátol :) Mi újság felétek?
Rita
Sziasztok!
Sajnalom,hogy mar nem vagyunk olyan aktivak mint eddig voltunk...akkor mi is feloszlottunk...mondhatjuk igy is.
Akkor koszi a valaszokat nektek,jo volt veletek beszelgetni...
Minden jot!
Sziasztok
Not.
sziasztok!
bocsi lányok,de annyira nem volt kedvem a nethez... a géphez sem ültem le otthon,még a hőmet sem írtam be,csak papíron vezettem... :( hulla vagyok! 1000 a meló,hajtás van,húsvéti sütés főzés,nagyon kivagyok! :( Most is csak melóból írok,mert tudom,hogy a héten sem fogok gép elé ülni! valahogy nem köt le,mostanában nem is érdekel. csak nem akarlak titeket cserben hagyni,hiszen megígértem,hogy nem tűnök el,itt leszek veletek én is! :)
Rita,szépen növöget a babóca! :) Gratulálok,jól vigyázol rá,jó anyuka vagy! :D:D:D:D :)
Én megtaláltam álmaim nődokiját,egy angyal a nő! pedig voltak fenntartásaim a nő orvosokkal kapcsolatban! De ez nagyon korrekt! elmondta mit csinál,miért csinálja,mivel csinálja,és hogyan csinálja! kérdezett mensiről,milyen volt állaga hossza... elmondta a vetélés okait,elmondta mivel védekezzünk,mit ajánl,miért ajánlja,hogy mikor próbálkozzunk újra,addig miért ne... szóval le a kalappal! :)
Én is itt vagyok ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak egy kicsit ritkán.
Rita
Akkor csak nem tüntetek el :)
N
Rita hogy vagy a bébivel?
Kisvuk ,hogy vagy a menszeszeddel? Mikkora várod/nem várod?
pusza
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!