Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1021/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt! :)

Képzeljétek,én meg ha jól számoltam,ma kell megjönnie! vagyis a napokban! Hát most először érzem a jelét! A műtét utáni két mensinek nem volt előjele,most vszont ez a 3. napja,hogy fáj a cicim! :)

Ha nem tudnám,hogy nem lehetek terhes,azt hinném,hogy az vagyok! :D Fáj a mellem,már két napja ugyanúgy hasmenésem van,mint mikor babát vártunk,zabálom az édességet,nem bírok ellen állni neki! :D Ilyen tünetek voltak baba várásnál is! :) De ugye mivel mindig használtunk óvszert,így képtelenség,hogy teherbe essek,szóval érdekes a természet! :)

M hétvégén elvetettük a sárga dinnyét,meg a kelkáposztát,és még a dísztököt is! :) Olyan jópofák a dísztökök,megpróbáljuk,hátha lesz belőle valami! :)

És képzeljétek,pénteken meglettek apóséknál a kiscicák,amikből egyet el fogunk hozni,és szoba cica lesz! :) Nagyon édesek! Úgy fogják hívni,hogy Pöcök! :) Majd mondhatom,hogy megetetem a Pöckömet! :) Már nagyon várom! :) Annyira szeretem az állatoat,hogy el sem hiszitek! :)

2013. ápr. 22. 07:00
 1022/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Nálunk van kert,tavaly veteményezett is a párom.Bár nem sok minden volt a kertbe csak kukorica és krumpli.Azért a krumpli jól jött hogy nem kellett megvenni a boltban.Nekem nem túl nagy erősségem a kertészkedés,de szerintem ez a sok munkának tudható be.Képzeld Kisvuk nálunk is épp tegnap születtek kiscicák :) 3 kis egér (mert úgy néznek ki k.b.)Van egy korom fekete,egy fekete fehér és egy szürke fehér.Aranyosak.

Amúgy velem nem sok újság van,ma szabit vettem ki mert vérvételre kellett mennem.Nem is fájt annyira mint gondoltam :)

Na megyek lányok vár a mosogatás.

Sziasztok.

Rita.

2013. ápr. 22. 14:12
 1023/1226 A kérdező kommentje:
Jajj,de imádom a pici cicákat! :) A nagyokat is! :) Majd ha nem felejtem el,teszek fel képet arról a kettőrő,ami apóséknál született! Szerintem ezen a hétvégén már nálunk is meglesznek,mert ha jól számoltuk,akkor most fog elleni a "mi" macskánk is. Azt már biztos mondtam,hogy az a cica ott van a háznál már akkor is ott volt,mikor páromék megvették,és nehezen ugyan,de sikerült megszelidíteni! :) Most meg már le sem lehet vakarni! :) Egy öreg anya macska,a ház előző tulaja ott hagyta! Kinti cica,az is marad a kölykökkel együtt! Viszont amit hozunk,az meg szoba cica lesz! :) Már alig várom! :)
2013. ápr. 24. 07:15
 1024/1226 A kérdező kommentje:

Ma reggel a mi cicánk nem jött enni! Gyanús ez nekem,szerintem megvannak a kicsik! Ha nem jön du.sem mire haza érek,akkor meg már biztos! :)

Nekem ma jött meg! Ha legközelebb megjön,utána próbálkozhatunk majd babával! :)

2013. ápr. 25. 06:33
 1025/1226 A kérdező kommentje:

Anya cica meg van,picik a pocakban! Reggel még jött enni,de már menni is alig bír,akkora hasa van! :D Szó szerint felborul mér,ha mosakszik! Olyan édes! :)

Én meg görcsölök,mint állat! :(

2013. ápr. 26. 07:53
 1026/1226 A kérdező kommentje:
26-án mire haza értem,már megvoltak a kiscicák! :) 4 gyönyörűség! Jó nagyok! :)
2013. ápr. 29. 17:43
 1027/1226 anonim ***** válasza:
Akkor már ti is "nagy családosok" vagytok mint mi :DDD A mi cicáink már több mint egy hetesek,az egyiknek már nyilik ki a szeme. Én pedig most olyan szomorú vagyok,olyan nagyon soká kaptam időpontot a következő ultrahangra.Május 29.ére.Hát hol van az még.....:( Olyan rossz igy hogy nem tudok semmit a maszatomról.Még mocorogni sem érzem :( Pedig lassan kéne hogy kopogtason. Rita
2013. ápr. 30. 11:44
 1028/1226 A kérdező kommentje:

Hamar elmegy az idő,mindjárt 29-e! :)

Kis lustaság! :) Majd elkezd mocorogni,akkor meg akkor azt várod majd,hogy legyen egy kis nyugi már! :) Csodajó lehet babát várni! :) Május végén már mi is próbálkozhatunk! :)

2013. ápr. 30. 18:58
 1029/1226 A kérdező kommentje:
Hja,ha így gondolkodom,akkor tényleg rohadt messze van még május vége,mire lehet próbálkozni újra! :D:D:D:D
2013. ápr. 30. 18:59
 1030/1226 anonim ***** válasza:

Akkor vigasztaljuk egymást május végéig kisvuk :))))

Szorítok neked hogy hamar összejöjjön a baba.

Nagyon ritkán vannak ezek az ultrahangok sajnos,lehetnének sűrűben is.

Képzeld Kisvuk,ha minden úgy jön össze ahogy szeretném akkor jövő hét péntektől itthon leszek táppénzen.kiíratom magam,elég volt a munkából ennyi :)

Jó éjt.

Rita

2013. ápr. 30. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!