Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1041/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!Én pedig annak örülök hogy velem örülsz :)

Jajjj már megint kirészletezted a tortát,már megint csöpög a nyálam a billentyűzetre......tényleg fincsi lehetett.Elhiszem hogy örült az ajándékoknak.Cicád hogy van?Régen írtál a sógornődről is,ő megnyugodott már?

Rita

2013. máj. 14. 15:52
 1042/1226 anonim ***** válasza:

Én már szunyáltam egyet most délután :)

Rita

2013. máj. 14. 15:54
 1043/1226 A kérdező kommentje:

Cicáink édesek,nagyon tündéri mind a négy pici! :) Már 12 naposan kinyílt a szemük,van egy,de csak egyetlen egy,amelyik mindig fúj,ha a kezembe veszem :) Halál aranyos,de komolyan! :)

A benti leendő cicusom még nem láttam,mert valami idegennek megmutatta a gazdija,és anya cica elvitte őket valahova! :( Talán majd 1-2 hét múlva,amikor már előhozza őket! :(

Tényleg,a te cicáid milyen színűek? Hogy néznek ki?

Sógornőm egy paraszt még mindig! Szombaton amíg szülinapoztunk kb. 10 sms-t írt páromnak,hogy vigyen neki a mc-iből csokis shak-et! De nagyot! Aztán hoyg mi van a shakemmel,mikor lesz shakem,lesz majd shakem ... stb.... Aztán hivogatta is,de István nem vette fel! Aztán vissza hívta úgy 7 körül,erre megkérdezte hol van,mondta,hogy még nálunk,erre a következő kérdés,hogy odaköltöztetek? Ez hülye! Délben indultunk el egy szülinapi partyra,és ő úgy gondolta,hogy már 4 körül a csokis shaket ihatja! Na mindegy! Most kitalálta,hogy menjen fel István,és szigatalje le kívülről azt a falat,amelyiknél a feje van az ágyban,mert lefagy a feje! Mondja párom,hogy jó,majd megcsinálja! ERRE a kérdés,hogy mégis mikor? Télen le fog fagyni a feje! Párom közölte,hogy addigra kész lesz,de ki kell számolni mennyi anyag,meg mi kell oda... erre leba*ta a telefont! Ha nem ugrik neki rögtön,akkor ő is bunkó! Ez egy hülye! :(

Ja,és kiújult megint minden baja,ami el sem múlott neki,csak ő azt hitte,és kapott valami gyógyszert,amitől hónapokig nem fog megjönni neki! Erre elkezdett úgy vérezni,hogy szó szerint vinni kellett az ügyeletre,mert majdnem elvérzett! Közölte az orvosa,hogy azt a műtétet,amit évekkel ezelőtt meg kellett volna csinálni,azt már nagyon meg kellene,mert olyan szinten romlott az állapota,hogy ki kellene venni már a méhét is! Kéne neki szülni egy gyereket,mert az sokat dobna az állapotán,de nem akar gyereket,és műtétet sem! Mondjuk még pasija sincs,szó szerint csak az anyja van,meg a tesója,mert senki nem tűri el maga mellett! Ennyi! Én meg állandóan csak felhúzom magam rajta,pedig tudom nem kellene! Egy rohadt büdös ku*va,aki sem viselkedni nem tud,egy cseppet sincs tekintettel másokra,és mindenkit ugráltat,és kihasznál! Mármint a két embert,aki a családja! Ha elmegyünk valahova,akkor telefonál,sms-t ír,hogy nehogy jól érezzük magunkat! Mindig vinni kell valahova,mindig kell neki valami! És ha nem kapja meg,akkor mindenki rohadt szemét,bunkó,és hónapokig kitagadja,és nem beszél vele! Átnéz rajta az utcán,mint a saját tesóján is... Szóval ő ilyen!

Na ennyit a mérgelődésről! :D

Te hogy vagy? Érzed már a babát mozogni? :)

2013. máj. 15. 21:04
 1044/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!

Jaj nálunk is tünemények a cicák.A mieink 3-an vannak,van egy szürke-fehér,egy fekete-fehér és egy korom fekete Ő a kedvenc.Olyan pihe puha szőre van hogy hihetetlen és két pici gomb szeme olyan édes.Őt kiszoktam venni a ládából és simogatom percekig,már a hangom is megismeri és jön felém ha hívom.Irtó cuki cica.Mi már megjöttünk a szoba cicákból,volt egy pár cicánk amelyik bent lakott,de elég volt :)

Hát én még mindig ámulok és bámulok ezeken a történeteken a sógornőddel kapcsolatban.Ez a nő tényleg nem százas,elhiszem hogy néha kivagy miatta :(

Hát a babóval kapcsolatban még mindig nem érzek határozott mozgásokat.Csak olyan mint ha......érzésem van párszor.Nem igazán tudom eldönteni hogy ŐT érzem vagy csak bélmozgás.Nehéz ez,mert első baba és ugye azt sem tudom mit kéne hogy érezzek.De a doki megnyugtatott hogy akkor menjek vissza ha a 21-22. héten sem érzem.És hát ugye az ultrahangon láttam a lábacskáit mozogni úgy hogy próbálok nem parázni.

Én jól vagyok csak kicsit unatkozok itthon egymagam.

Veled mi újság?Kerted hogy áll?

Rita

2013. máj. 16. 11:22
 1045/1226 A kérdező kommentje:

Szia Rita!

Hát mi aztán jól itt maradtunk 2-en! :) Nem tudom mi lehet Noth-tal... :(

Ezt a mondatodat nem értem: "Mi már megjöttünk a szoba cicákból" - ezt elmagyarázod? Köszi!!!

Nekünk még csak ez lesz az első szoba cicánk,egyikőnknek sem volt eddig benti állatkája! Vagyis nekem voltak halaim,meg vannak is,meg van szoba csigám is! Gyönyörűek,és nincs velük gond! Óriás afrikai achát csigák,majd keress rá neten,tök szépek,és nem nyálkásak! :)

Kertem szép,gazolgatok,imádok kint lenni! Imádom csinálni! Most éppen a frankfurti leves gazolom (kelkáposzta) :) Aztán jön a répa,meg még el kell vetni az uborkát,meg sóskát,meg a retket,és a babot! Aztán paradicsom,és a paprika palánta jön,meg a hagyma! :) És ennyi! :)

Te is kertesben laksz.ugye? Van kerted? Konyhakert! Én tök nem unatkoznék,ha most várnék babát,mert egész nap gazolgatnék,meg nézegetném a kiskertem,ami nem is olyan kicsi! :D Amúgy miket szoktál csinálni otthon?

2013. máj. 16. 17:35
 1046/1226 A kérdező kommentje:
Ja,és nekem 4 csöppségem van,holnap lesznek 3 hetesek! :) Van három cirmos,akiknek a feje barna,és feket csíkos,és hátra fele szürkül a színük,és sötét szürke cirmosak,a lábuk meg gönyörű hamu szürke,olyan whiskas színű,nagyon szépek,meg van egy feket fehér nálunk is,szinte az egész macska fekete,de a lábai fehérek,meg az orra felfele vékonyodó háromszögben fekete,körülötte 1 mmen mindhárom oldala fehér,és onnantól az egész feje fekete. Haláli,és a fülei teteje is fehérke! De csak a csücske! Meg vagyok tőlük halva! :) Annyira kis védtelenek,úgy szeretem őket... :)
2013. máj. 16. 17:40
 1047/1226 A kérdező kommentje:

Képzeld,már megint mit művelt párom húga!

Mondta Istvánnak,hogy csinálja meg kivülről a szigetelést a szobája falán,mert ahol az ágya van,az a fal nem jó,mert lefagy a feje! Mondta neki párom,hogy jó,megcsinálja,de most neki állt a kis szobának nálunk,azt befejezi,és utána csinálja az övét! Erre közölte,hogy de neki lefagya feje télen! Mondta neki István,hogy ne aggódjon,télre készen lesz! Erre mivel nem állt neki azonnal,lecsapta a telefont,és utána írt egy sms-t,hogy eladja a házat! Mármint ahol most lakunk,ahova beköltöztünk! Hát most oda ababa project,mert a bizonytalanra nem merünk babát vállalni! István közölte,hogy ő nem fog haza költözni a hülye húgához,akkor jön velem az én szüleimhez! Nálunk van pár szoba,amit fel lehet újjítani,de nem szeretnénk szülőkkel lakni,szóval most szét vág az ideg! :( Ja,és arról nem is beszélve,hogy rengeteg munkánk van abban a házban! :( Most azt próbáljuk megbeszélni vele,hogy párom lemond az anyja házának a feléről,a húga meg írassa rá a tesójára a házat! Akkor már nem tud kirakni minket!

Esküszöm nem normális ez a nő,hogy ilyenek csinál,mert nem rögtön ugrik neki az ember,hanem később... :(

2013. máj. 21. 07:10
 1048/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!Hát nem irigyellek ilyen sógornővel nem lehet egyszerű az élet.Elhiszem hogy sok munkátok van a házban és tényleg rossz lehet hogy úgy mond tőle függötök.Durva hogy ilyeneket csinál hogy gondol egyet és el akarja adni azt a házat amiben laktok.Remélem sikerül megegyeznetek.

A cicákra vissza térve.Nálunk mikor össze költöztünk a párom kivánsága volt a szoba cica.

Az elején még meg nem szokja a macska wc-t (az almot) rengeteget kell takarítani utána.De ami nekem leginkább betette a kis kaput az az amikor tépkedi a szőrét a cica és ott hagyja mindenütt.Már kint vannak a cicáink.Beszéltük is ha jön a baba akkor mindenképp kikerülnek,de valahogy úgy alakult hogy még előtte kikerültek az udvarra.De jobb is ez így.Persze szépek bent meg aranyosak de nekünk már elég volt.Persze a te kedved nem akarom elvenni a szobacicától.

Képzeld én már "kóstoltatom" a piciket.Már lefetyelik a tejecskét.Még kicsit ügyetlenek de már alakul a dolog...

Rita

2013. máj. 22. 10:26
 1049/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt! :)

Nálunk a picik maguktól próbálkoznak! Vettem nekik laktóz mentes tejet,mert a sima boltitól megy a hasuk,ahoz még picik... :( Viszont kettő csak szagolgatja,kettő meg beledugta az orrát,és trüsszögött! :) Nagyon cukik voltak! :) Múlthét pénteken voltak 3 hetesek,és előtte egy nappal anya tápjába belemásztak,és az egyik úgy csinált,mint anya! Mosolyogtunk,hogy bele sem fér a szájába a felnőtt táp,de már enni akarja! :D Aztán mondom kirakom,nehogy valami baja legyen,és amikor felemeltem akkor esett ki a szájából a táp! :( Azóta kint etetem anya cicát,mert félek,hogy a picik megfulladnak,ha a felnőtt kitekatot eszik! :( Most vettem 3 csomaggal! Kaptam kupont,és az 1,8 kg-os táp 1100.- helyett 600.-ba kerül! Már múltkor vettem 1 baromfisat,most vettem halasat,marhásat,meg egy baromfisat is! :) Ennyi pénzért... :)

Párom anyukája nagyon segítőkész most,azt mondta ha kell eladja a földjeit,és kifizeti a lányát,de ne költözzünk el! Rendes tőle nagyon! :) Tegnap meg mintha semmi nem történt volna írt páromnak,hogy valami kosárpalánkot kellene összeraknia a főnökének! Először fenyeget,aztán meg tök természetes,hogy szivességet kér,és majd tesója ugrik! Nem komplett a csaj! :S

amúgy te hogy vagy? Baba mocorog már? Úgy értem konkrétan érzed már? :)

mi most gondolkozunk,hogy belevágjunk-e a baba projectbe! Párom szerint igen,ő már nagyon szeretné,de én félek,hogy kirak az a szemét liba! De én is egyre inkább hajlok arra,hogy próbálkozzunk,mert tudom,hogy párom mellettem áll,és segít,és ön velem,ha baj van! :)

2013. máj. 24. 07:04
 1050/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!A mi cicáink is tolják befelé a tejecskét,tegnap megpróbálkoztam egy kis virslivel hátha elfogadják.Hát a 3 közül csak az egyik mutatott érdeklődést.Az is szegény majdnem megfulladt pedig jól szét is nyomtam a falatkát az ujjammal,jól megijesztett de nem volt baj szerencsére.Az én kis kedvencem már arra is rászokott hogy leülök a kerti székben és felmászik a nadrágomon.Annyira aranyos,megtudnám zabálni.

Igen már érzem a babát mocorogni,tegnap is elég sokáig tévéztem és olyan éjfél körül úgy beindult hogy a hasamra tettem a kezem és úgy is éreztem.Persze még nem olyan nagyon erős a mozgolódás de már legalább érzem.

Szerintem ne foglalkozz azzal a nővel és próblálkozatok csak azzal a babával.Látod sokan állnak melletted hát akkor meg mire várnál........? :)

Belinkelek neked egy sütikét ilyet fogok süti ma:

[link]

Szoktam ilyen kosárkákat sütni csak eddig diósat csináltam.De a diós inkább az én kedvencem,ma a páromnak kedveskedek a kókuszossal.

Rita

2013. máj. 24. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!