Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1011/1226 anonim ***** válasza:

Hellooooo Rita :)))

Jujjj, meg mindig olyan magas a vernyomasod? De hat nem lehet semmi baj e miatt ugye? Csak nincs minden percben magasvernyomasod ugye? Csak neha-neha...?

Velem minden ok...Vegyuk ugy,hogy engem nem erdekel ugy mindt egy-ket honappal ezelott...Tehat nem maradok fekve szex utan,meg semmi 2 naponta egyuttlet meg ilyenek...

Neked hogy sikerult Rita? :) Fekve maradtal,vagy mi volt a praktikad? :D

Kisvuk miert tudsz jonni mostansag "surubben"? Most nem mindennapra gondolok,de mar jo hogyha 2 hetben egyszer irsz...ez azert most keves toled...regebben surubben irtal...

Tudom nekem sincs mindig mit irni...de azert belesek,hogy hogy vagytok,mi a palya feletek... :) Miert ne..? ugye? :)

Jah es RITA! Mikor tudod meg,hogy kisfiu vagy kislanyt hordasz a szived alatt? :)) Mar nem sok van hatra addig,ugye,mire megtudod!?

Nagyon szep napot nektek lanyok!!!

Es jelentkezzetek!!! :)

Puszi

Nothi

2013. ápr. 8. 10:51
 1012/1226 anonim ***** válasza:

Kisvuk miert tudsz jonni mostansag "surubben"?

Kisvuk miert NEM tudsz jonni mostansag "surubben"? Akart lenni :D

Elirtam....

2013. ápr. 8. 10:52
 1013/1226 anonim ***** válasza:
Nem mindig magas a vérnyomásom.Otthon elég jó,ha doki van a közelembe akkor magas :) Igen Noth,nekem ez volt a praktikám.Szex előtt elintéztem a dolgaim (wc meg ilyenek) és szex után párna a popsi alá.Negyed óra múlva párna kihúz és aludtam reggelig.És persze reggel mosakodás.Nem tudom ez segitett-e nekem,de az tény hogy akkor csináltam először a reggelig ágyban maradni dolgot.De bejött :)Nem tudom mikor tudom meg a baba nemét,szerintem minimum egy hónap még.Juj én már azt várom hogy mikor érzem mozogni.De még az is odébb van sajna :( Rita
2013. ápr. 8. 11:18
 1014/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok!

én fogalmam sincs mikorra várom,vagy mikorra nem! először 21 napra jött,aztán 31 kb.,aztán most vagyok kb. félidőben,nem tudom mikor jön meg! Nem is érdekel! még 6 hétig úgysem próbálkozhatunk... :( Nem figyelgetem addig,lehet utána sem! Most el vagyok a kerttel,1000 a dolog kint,már késza virágos kertem 3/4-e,még 1/4-ét be kellene ültetni valamivel! :) Egy csomó dolgunk van most párommal kint a ház körül,és iszonyúan élvezzük! estére hulla fáradtak vagyunk,de kellemes fáradtság ez,mert szivesen csinálgatjuk a leendő kis konyha kertünket is! :)

2013. ápr. 10. 18:40
 1015/1226 A kérdező kommentje:

Majd írd ám meg kisfiú lesz-e,vagy kislány! Bár szerintem kislány,mert az összes nő körülöttem rokon,vagy ismerős,vagy barátnő,vagy itt megismert lányok,mindenkinek lánya lett! De ez már évek óta így van! :) Szóval szerintem neked is lányod lesz! :) Csak legyen egészséges! :)

Azért nem nagyon jövök már,mert valahogy nincs kedvem a gép előtt ülni! Vagy fáradt vagyok,vagy egyszerűen nincs kedvem gép előtt ülni,vagy van 1000 más dolgom! Imádok kertes házban lakni,én mindig családi házban laktam,és ha jön a jó idő,akkor itt reggeltől estig lehet kint tenni venni! :) Ezt is nagyon szeretem benne4 :)

Legyetek jók lányok,vigyázz a babára Rita! :)

2013. ápr. 10. 18:45
 1016/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok!

most kivételesen én jövök,és ti nem! :D:D:D:D

hogy vagytok? nálatok is ilyen szép idők vannak? mi egész nap szinte kint vagyunk,élvezzük a kerti munkákat! :)

meg is volt az eredménye,mert ma gyorsan kikaptam a fagyiból a bélszínrolót,meg krumpli pürét csináltunk,mert úgy elment az idő,hogy 2-kor ebédeltünk! :D:D:D:D Még jó,hogy mindig van valami gyors kaja a fagyasztóban! :D:D:D:D

2013. ápr. 11. 18:55
 1017/1226 A kérdező kommentje:

hát én már megint itt vagyok!

de látom most csak egyedül vagyok szorgalmas látogató! :)

Hogy vagytok?

2013. ápr. 17. 20:20
 1018/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Szia Kisvuk!Én jól vagyok köszönöm.Veled mi újság?Megy a kertészkedés?Az elöző írásodhoz hozzászólva,persze ha megtudom megírom hogy fiú lesz vagy leányzó a kis maszat.Hát a próféta szóljon belőled :))))Én kislányt szeretnék.De persze ha fiú lenne,akkor sem hagynám a kórházban :) Ne haragudjatok hogy én is ilyen ritkán jövök.Azért gondolok rátok.

Noti jelentkezz te is!!!!!!!

Jó éjt.

Rita.

2013. ápr. 17. 21:26
 1019/1226 A kérdező kommentje:

Isteni a kertészkedés! Nagyon fárasztó a friss levegőn lenni,és dolgozni,de ez olyan kellemes fáradtság,ami jól esik! :) Meg legalább kevésbé akarom a szexet a fáradtság miatt... nem tudom,nekem ez a gumi dolog nem megy! :( UTÁLOM!!! Hozzá nem nyúlok,nem tudom miért! Persze azért néha nem bírom megállni,hogy ne legyen akció,de amíg csak lehet húzom,mert nem szeretem így! Tök lehangoló! :(

Pont ma reggel veteményeztünk először! Még csak a zöldborsót raktuk el,meg a görög dinnyét,a zöldséget,meg a metélő petrezselymet! De jól el is fáradtunk vele! De megéri mert magunknak csináljuk!

nektek van kertetek??? Pussz

2013. ápr. 18. 20:20
 1020/1226 anonim ***** válasza:

Itt vagyok én is... :)

Nekünk nincs kertünk kisvuk,így nincs csak benti házimunkám :)

Èn elkezdtem egy héttel megint vérezni! Csak jövöhéten kellene valamikor megjönnie...erre fel 2 nap alatt el is múlt amilyen gyorsan jött,olyan gyorsan elmúlt...

Hát valamiért nekem sincs kedvem mostanság,szerintem ez a tavaszi fáradtságtól van ;)

Most láttam az ÙJ szomszédasszonyomat akkora a hasa,hogy nagyon :D szerintem mindjárt megy szülni... :)))

de ki tudja,nem beszéltem még vele...

velem nincs semmi különös egyébként...

Ma ablakot fényeztem :D ki vagyok...pihenek,várom,hogy holnap dolgozni menjek :D :D hogy ismét hamar hétvége legyen!!! :))))

N

2013. ápr. 21. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!