Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 991/1226 anonim ***** válasza:

hallooooooo

most hogy itt vagyok,mindenki eltunt :D

nah jooooo.....

noth.

2013. márc. 20. 08:47
 992/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok Lányok!

ne haragudjatok,de ez a hó... nem elég,hogy be voltunk zárva a faluba,de még a viharban elment az áram péntek du,aztán mire vissza jött,se tv,se net,se telefon... tegnap du. jött a UPC emberke szerelni! Másfél órát carakodott,mire jó lett minden! szóval itt vagyok! :)

Noti,ne szomorkodj,ne görcsölj,majd jön az a baba,amikor a szervezeted is felkészült rá! :) Tudod,inkább később,csak legyen életerős! :)

Rita,aggódom kicsit a vérnyomásod miatt,bár anyunak 180/100 volt,mikor köüzölték,hogy maradnia kell a kórházban,de ő saját lábán hazajött (busszal),és semmi baja nem volt,egészséges lánya született,hiszen itt vagyok! :)

2013. márc. 20. 10:17
 993/1226 A kérdező kommentje:
Ja,voltam 6 hetes kontrollon,de közölték,hogy menjek az sztk-ba! ott meg péntekre kaptam időpontot! Marha jó,szerintem addigra pont megjön! már két napja esik le a hőm! :(
2013. márc. 20. 10:18
 994/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk :))))

Igen tudom igazad van,hiszen Te mar tapasztalatbol mondod ezt. Inkabb jojjon tenyleg picit kesobb,minthogy valami tortenjen :s

Egy het mulva nem varom, de engem mar nem is erdekel :D

valahogy azthiszem nekem nem is lehet gyerekem :D de komolyan! :))) holott a multkor lattuk az erett petemet...de ez nem jelent semmit ugylatszik... Parommal nemhiszem hogy lenne valami problema... cigit letettuk mar,mi kell meg :))) ???

Pusziiii

Not

2013. márc. 20. 13:50
 995/1226 anonim ***** válasza:
Rita Te hany hetes terhes vagy mar???? Mar joo sooook ugye??? :D :D
2013. márc. 20. 13:51
 996/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát Kisvuk,nem csak te aggódsz a vérnyomásom miatt,hanem a dokik is.Én bízok benne hogy ha holnap rám teszik a 24 órás mérőt akkor normális értékeket produkálok majd.Mert hát az orvosi rendelőben csak feszültebb,izgatottabb vagyok.Remélem veled is minden rendben lesz a kontrolon pénteken.

Nothi,papír forma szerint holnap után leszek 12 hetes.Aztán az ultrahang alapján pontosítják.Hát kiváncsi leszek majd hogy hány hetesnek mérik a kis maszatot:)Fel a fejjel Nothi,jönni fog az.Ilyet ne is mondj hogy nem lehet.

Jó éjt.

Rita

2013. márc. 20. 21:21
 997/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

itt noth.

Nah mi ujsag van Rita???

Mekkora a maszat? Hogy vagy a 24 oras kutyuddel??? :))))

Szep 7veget :)

2013. márc. 22. 12:57
 998/1226 anonim ***** válasza:

Nah es ez nem semmi,en halalra rohogtem magam :D

Nezettek :D :D

Addig örülj, amíg késik a tavasz!

Legalább nem kell a szabadban fáradoznod. Engedd le a redőnyöket, hogy ne is lásd a természetet!

Rengeteg érdekes dolog vár rád a Facebook előtt ülve. Szellemes állapotfrissítések, félismerőseid új profilképei, saját nyomoroddal szemben nyüzsgő városokban események, bulik, ismerőseid, kedvenc ellenségeid kitüntetése, ünneplése és szűnni nem akaró jókedve. Lájkold mindet!

Hatpercenként reklámokkal megszakított, eleve pocsék filmek sora az összes adón. Nézd meg mindet és kapj fejfájást!

Még tart a téli kuss. Nem zúgnak a fűnyírók naphosszat, és te sem berregtetsz semmilyen kertgyötrő decibelgenerátort. Rosszkedvedben meg se szólalj órákig, így őrizd a téli csendet!

Nem gyötör az izzadás. Szobádban 17 fok uralkodik, mert dacból kikapcsoltad a fűtést a naptár állapotát véve alapul. Fázz meg alaposan, és még inkább téli lesz a hangulatod!

Biztos kell a csapadék. Ha másnak nem, hát a meteorológusoknak, hogy precízen lejegyezzék, hol, mennyi esett már megint. Jegyezd le te is!

Még pár napig szégyenérzet nélkül lehetsz hájas. A vastag pulcsi eltakarja a téli tömegnövelés derekadon összpontosuló sikertörténetét. Rendezz bátran még néhány indokolatlan, esti zabálást!

Minden fiatal lány kabátban az utcán. Sehol egy kivillanó comb, egy domborodó dekoltázs. Addig sem bosszankodsz, mert olyan öreg vagy, hogy legfeljebb a homlokukra adhatnál puszit börtönbüntetés nélkül. Becsüld meg, hogy kitart a tél, mert addig sem öregszel még egy évszakot.

A tavalyi napszemüveged kiment a divatból, eleve szarul áll. Nem kell hordanod és jó ideig nem is kell újat venned, mert olyan vastag és kitartó a felhőzet. Nézd a felhőket szabad szemmel órákig!

Ha idén is lefagynak a gyümölcsfák, ismét megúsztad a nyári barackszedést a darazsakkal, a hőséggel és a többi kellemetlenséggel együtt. Magyar ember húst eszik, te se egyél gyümölcsöt!

A katasztrófavédelem legalább felkészülhet a jövő télre, ha hetente érkezik az egyre durvább ítéletidő. És a belügy is lassan megtanul SMS-ezni. Írj te is SMS-t a belügynek, az idődből kitelik.

Tüsszentettél? Egészségedre. Addig örülj, amíg a meghűléstől teszed, és nem a pollenek támadnak.

Hisztizel, hogy a négy fal közé vágy zárva és hiányzik a természet? Örülj a kopott falaidnak. Jövőre nem biztos, hogy lesz lakásod.

Ha tudsz vallást, politikai meggyőződést, idétlen házastársat, ruhamárkát, kedvenc ételt és zenét választani magadnak, akkor válassz mániát is. Mától légy megrögzött mazochista, és máris megnyerted magadnak ezt az elhúzódó telet!

2013. márc. 22. 13:05
 999/1226 anonim ***** válasza:

Szia Nothi!Aranyos vagy hogy érdeklődsz,jól esik.

A kütyüt ma reggel vettét le rólam,hála istenek.Juj elég rossz volt,szorította a karom,és nem is tudtam vele úgy csinálni bármit is amit akartam.Hát remélem rátok SOHA nem raknak ilyen szart.Hétfőn kiértékelik az eredményt.

Megjártuk a kórházat is,a maszat jól van.Ülőmagassága 56 mm,a koponyaátmérője 20 mm,minden értéke normális.Úgy hogy minden rendben.Képem nincs sajnos,mert a doki olyan mufurc barom volt,hogy még én sem láttam a monitoron mert úgy volt fordítva hogy csak ő lássa.

A szöveg amit bemásoltál marha jó,szét röhögtem magam rajta :D :D

Remélem veletek is minden rendben csajok.

Szép hétvégét nektek.

Rita.

2013. márc. 22. 16:43
 1000/1226 anonim ***** válasza:

Szia :)

Akkor örülök,hogy minden okés veletek,hogy a maszatod is növöget odabennt :))))

A kütyü biztos zavaró volt...remélem mi nem kapunk ilyesmi kisvukkal egyszer :)))

Merre jársz Kisvuk? :)

pusziiii

nothi

Szép hétvégét :))))

Süt a nap felétek? Vagy kisvuk megint elment a neted??? :D

2013. márc. 23. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!