Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
A kerdesedre elfelejtettem valaszolni Rita,hogy en majd csak marius 6.-ara nem varom :) Dehat az meg odebb van egy kicsit...
Kisvuk te,hogy vagy?
Es Te cigizel megint,vagy most mi van,nagyon a cigi ellen lettel :D Remelem,hogy te akkor legalabb nem szoktal vissza :D
En cigizek meg mindig...de tegnap is csak 2-t szivtam el....tehat nem sokat cigizek tenyleg,es akarmikor letudnam rakni...HA lenne mar vegre ertelme...
De amig nem jo a golya nem rakom le! :D
Noth.
Nyugi,Nothi:)Majd csak fél 6-ra megyek dokihoz szóval ha ma még jövök is a hirrel akkor csak valamikor este.Hát a hétvégén nem kellett a cigi,mert olyan beteg voltam,de ma bűnbe estem sajna 3 szálat elszívtam:((((
Be vagyok tojva csajok:(((
Rita
Ah,hogy te csak este mesz a dokihoz?! Okay...akkor varnunk kell meg a hirekkel :D
Ne legyel betojva... :D Es NE cigizz,elveszed a pici oxigenjet,fulldoklik! Hiszen mar elg nagy ahozz,hogy ne kapjon levegot!!! Jajjj Rita birdd ki hogy ne cigizz hidd el! :( Tudom,hogy nehez,de gondolj csak a picikere!!!
Ferjed nem nadragol meg erte?! Ajjajjjj.... :S Rita..Rita!
En mindenkeppen szurkolok,hogy jol legyen a piciked,es hogy eleg eros ahozz,hogy tulelje a fust-rohamokat...!!!!
De Te tudod!!! Bocsi nem akarlak meg ezzel is stresszelni,nehogy megint ragyujtsal... :s
Hat meg beteg is vagy? :S Ezt jol beszedted most...pont orvosi vizsgalatra....bar nemhiszem,hogy jelentene valamit ,ugye?
Nah akkor en majd kesobb belesek ide a bagos bandahoz :D
Aztan en megnadragollak Rita,ha lesz valami a babszemeddel,odabennt!!!! Vigyazzal Ra,ha mar jott hozzatok,akit UGY vartal!!!!
Pusza
nothi.
Mar nem sokara ott vagy Rita!
Szurkoloooook :)))) (drukk-drukk)
XOXO
noth
Boldogság van!!!!
Jól vagyunk.A doki azt mondta az ultrahang 8 hetes terhességet ír.Ő már látta a szív pulzálást (én nem láttam semmit,de ő ért hozzá)A doki kedves volt és aranyos,4 képet kaptam cd-re.Én meg vittem neki egy doboz Merci csokit,mert hallottam hogy szereti a csokit.Hát az úgy örült neki mint egy gyerek.Én meg a képeknek örültem.
Meg mutattuk anyósnak is a képeket,hát a sógoromnak hamarabb leesett hogy mi van a képen.Örült neki nagyon.
Na de mára elég az izgalmakból.
Jó éjt lányok.
puszi
Rita
Sziasztok!
Bocsi lányok,de annyi időm nincs,hogy a gépet bekapcsoljam! :( Én nem tudom mi a francért,de úgy el vagyok úszva a házi munkákkal,hogy az nem is igaz! :( Most hogy 3 hétig szinte semmitr nem csináltam itthon,mindig felfedezek valamit+a napi rutin (főzés,mosogatás,mosás,vasalás...) Katasztrófa! :(
Én megint cigizek,ahogy leraktam,azzal a lendülettel vissza is szoktam!
Noti,neked szúrkolok,másfél hét,és kiderül minden! :)
Rita! Te meg fenékbe leszel billentve,ha egy ilyen kép után rá mersz gyújtani! Nekem is van egy képem,de ott még csak 5mm-es petezsák van,és csak egy sötét pötty! De már rég nem néztem rá! Majd a következőre! És viccen kívül rakd le a cigit,mert a baba is függő lesz,és ha megszületik,már elvonási tünetei lesznek,mint egy felnőtt embernek! Ez nem vicc! Párom unokatesója 2,14 dekás gyereket szült,végig dohányzott,és mivel 2,03-ra leesett a súly,mert születés után mindig fogynak a babák,ezért másfél hétig bent fogták a kórházba! Ja,és közölték,hogy bár egészséges,ki tudja később milyen baja lesz,ha növöget! Beteges lehet,vagy nem éppen fogékony... szóval sokat árt a babának a füst! De te tudod... Bár gondolom te is tisztában vagy vele,hogy a cigi még vetélést is okozhat! Na én befejeztem a lalki beszédet,mert mindenki saját maga döntsa el mennyit tesz a bgyereke egészségéért,és azt sem szeretném,ha ezért megharagudnál rám! Puszi nektek csajok! Ja,és természetesen én is gratulálok! :)
Sziasztok!Hát én is el voltam foglalva a héten.Szerdán védőnőnél voltam,húúú ott ültem nála vagy 1 órát,és csak mondta csak mondta és kérdezett azt hittem már sosem végzünk.Végül volt vérnyomás mérés,azt mondta magas és elküldött a háziorvosomhoz is belgyógyászati vizsgálatra és mondta hogy mondjam a dokimnak is hogy magas.Csütörtökön elmentem a házi dokimhoz,csinált EKG-t és ő is meg mérte a vérnyomásom. 170/90-et mért!!!!Úgy hogy rögtön kaptam rá gyógyszert is.(Azt tudni kell hogy a dokik közelében elég izgulós vagyok,a doki néni mondta is hogy ez a EKG-mon is látszik.)Úgy hogy vennem kellett egy vérnyomás mérőt és mérnem kell reggel,délben,este.Szerdán kell vissza mennem hozzá,azt mondta ha nem változik a vérnyomásom lehet hogy elküld belgyógyászatra is:(((Azt is mondta ha így marad nem nagyon szeretné hogy dolgozzak.Úgy hogy lehet hogy nem kell addig dolgoznom ameddig szeretnék.Na de majd szerdán kiderül.Itthon minden esetre nem mérek olyan magasat (140/80) mint a doki.Kedden szívtam el az utolsó szál cigit:)Nagyon büszke vagyok magamra,elég jól bírom.Mindig mikor megkívánnám a cigit,megnézem a képet a "maszatról" és az mindig segít.Na jól kipanaszkodtam magam,most már megyek.
Jó éjt.
Rita
Sziasztok!
mindkettőtöknek gratulálok! :) Ügyesek vagytok! Az a baj,én nem is akartam leszokni! Mondtam is páromnak,hogy ha már megszületik a baba,és nem szoptatok,akkor majd vissza szokok úgyis,mert nem akartam leszokni! Bár azért pár év már hosszú idő ahhoz,hogy utána ne gyújtsak rá! :) Meg aműgyis 3 babát szeretnék,6 év meg hosszú idő,hogy utána tuti ne cigizzek! :)
Neked mi volt a bajod,Noth? Csak nem megfázás?
Rita,remélem nem kv-zol már,és kerüld a sót!!! Sokkal jobban felviszi a vérnyomásod,mint a kv! Az árt a legtöbbet! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!