Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Sziasztok!
Noth,miért is hazudnék a cigiről.Hisz akkor eddigi beszélgetéseink során is hazudhattam volna bármiről,de én mindig az igazat irtam,és most sem teszem másként.Akkor neked is gratula a cigi letevéshez.És sajnálom hogy beteg voltál.
Kisvuk!3 baba a terv az igen.Nekünk ez az egy is elég lesz szerintem.És igen kávé elfelejtve,és a doki néni is mondta a só mentes diétát.
Nem is gondoltam volna lányok hogy ennyi helyre kell futkosni terhesen.Minden héten mennem kell valahová.Holnap háziorvos,jövőhéten a védőnőhöz(akkor még kapnom kéne vérvételre beutalót),utána vissza kell mennem a nődokihoz a rákszűrés eredményért,azután a kórházba a 12 hetes ultrahangra.Azt sem tudom hol áll a fejem......
Rita.
sziasztok!
Rita,ne is mond a rohangálást! Nekem nem volt védőnő,de volt helyette egy csomó nődoki,meg endokrin doki,meg házi orvos,meg céges... nagyon elegem volt már nekem is! :(
Én nem kaptam semmilyen gyógyszert,és még uh-ot sem csináltak! A szövettan eredmény meg egy nagy 0! Nem találtak terhességre utaló nyomot,sem szövet darabot,sem petezsák darabot,sem semmit! Ez azért durva,mert uh-ról mentem fel a műtőbe! Uh-on még ott volt,de már nem volt,amikor kapartak! Viszont akkor mit látott uh-on??? Vagy ha ott volt,akkor miért nem kaparták ki? nagyon nem értem,de mindegy! A doki megkérdezte van-e panaszom,mondtam nincs! Erre nézte,hogy a hcg szint 19,az két hét után jó,mert csökken rendesen,és ennyi! Megkérdeztem,hogy akkor minden rendben? erre közölte,hogy nincs minden rendben,merta benzin ára emelkedik,és hideg is van! Hát én meg kivettem a kezéből a papírjaim,és mondtam neki,hogy akkor köszönöm a felvilágosítást,most akkor elmegyek tankolni! Viszlát!!! Poénos,mi??? Levert a víz,amikor közölte nincs minden rendben! Hát marha jó! :(
Na mindegy!
Igen,ilyenkor az ember még orvoshoz is szivesen jár,ha nincs semmi baj,csak egy rutin ellenőrzés... :)
Puszi csajok,én megint csináltam sütit,és megyek megkóstolni a legegyszerűbb kekszest csináltam meg! :)
Sziasztok!
Én ma rakott krumplit csinálok,már épp bent van a sütőben.
Süti készítéshez most nincs hangulatom.De jó neked kisvuk hogy te mindig sütit sütsz:))))
Rita
Hahaha ma kolbászt sütöttem! :D:D:D:D Jöttek anyuék,mondtam nekik jöjjenek ebédre! Kaptunk párom apukájától házi kolbászt,és azt sütöttem meg! Nekem nem ízlett,de azt mondták nagyon finom! :)
Meg van az első hőmérős ciklusom! Hát katasztrófa! :(
Ma párom 10-22-ig dolgozik,így nem főzök magamnak semmit! :) Lányok,annyira fája torkom,hogy mindjárt megőrülök! De nem is igazán a torkom,hanem ott felül,a szájpadlás ahol végetér,de mintha a csont fájna,vagy nem is tudom! Szerintem kerülget valami nyavalya! :( Pedig minden hülye vitamint eszek össze-vissza! Vagyis nem össze-vissza,mert rendszeresen,de kezdem úgy érezni feleslegesen teszem! :(
Ja,és itt az új ciklusom görbéje! Hát nem tudom hova tenni ezeket a reggeli hőmérsékleteket! Totál meg van hülyölve a hormon háztartásom!
Ne csüggedj Kisvuk a hőd miatt,majd vissza áll minden.Még a szervezetednek is ki kell pihenie magát szerintem.És én pont ugyan azon tünődtem mikor náthás voltam mint te.Ha eszem a vitamint akkor hogy lehetek ilyen beteg.Nekem már csak a köhögés van meg a náthámból.
Engem meg most ért utol a gyakori pisilés,szombaton reggel 5 óra körül arra ébredtem,hogy majd be pisilek.A délutáni szunyám is ez zavarta meg ma,épp hogy csak 1 órát aludtam.
Nothi,te meg nagyon el vagy tünve,hol jársz???
Jó éjt.
Rita
sziasztok!
most aztán mindenki jól eltűnt! :)
Rita,én is egy csomót járkáltam pisilni,de én már az 5. héttől! És nagyon kívántam a folyadékot is! :)
rosszullét még semmi? Remélem! :)
Noti,eltűntél! Baba miatt remélem! :)
Mi még mindig nem szexelhetünk! :(
Ja,és a görbém még mindig katasztrófa! :(
Sziasztok!
Hát én is úgy látom hogy kezd megbomlani a banda.Sehol senki.
Tarts ki Kisvuk,már nem sok idő.És hidd el a görbéd is szebb lesz.
Egyszer egyszer van egy kis rosszul lét,de nem vészes.A hányásig még nem jutottam:)
Nothi hooooolllll vaaaaaagy???????
Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!