Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 971/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Noth,miért is hazudnék a cigiről.Hisz akkor eddigi beszélgetéseink során is hazudhattam volna bármiről,de én mindig az igazat irtam,és most sem teszem másként.Akkor neked is gratula a cigi letevéshez.És sajnálom hogy beteg voltál.

Kisvuk!3 baba a terv az igen.Nekünk ez az egy is elég lesz szerintem.És igen kávé elfelejtve,és a doki néni is mondta a só mentes diétát.

Nem is gondoltam volna lányok hogy ennyi helyre kell futkosni terhesen.Minden héten mennem kell valahová.Holnap háziorvos,jövőhéten a védőnőhöz(akkor még kapnom kéne vérvételre beutalót),utána vissza kell mennem a nődokihoz a rákszűrés eredményért,azután a kórházba a 12 hetes ultrahangra.Azt sem tudom hol áll a fejem......

Rita.

2013. febr. 26. 09:58
 972/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Rita,ne is mond a rohangálást! Nekem nem volt védőnő,de volt helyette egy csomó nődoki,meg endokrin doki,meg házi orvos,meg céges... nagyon elegem volt már nekem is! :(

Én nem kaptam semmilyen gyógyszert,és még uh-ot sem csináltak! A szövettan eredmény meg egy nagy 0! Nem találtak terhességre utaló nyomot,sem szövet darabot,sem petezsák darabot,sem semmit! Ez azért durva,mert uh-ról mentem fel a műtőbe! Uh-on még ott volt,de már nem volt,amikor kapartak! Viszont akkor mit látott uh-on??? Vagy ha ott volt,akkor miért nem kaparták ki? nagyon nem értem,de mindegy! A doki megkérdezte van-e panaszom,mondtam nincs! Erre nézte,hogy a hcg szint 19,az két hét után jó,mert csökken rendesen,és ennyi! Megkérdeztem,hogy akkor minden rendben? erre közölte,hogy nincs minden rendben,merta benzin ára emelkedik,és hideg is van! Hát én meg kivettem a kezéből a papírjaim,és mondtam neki,hogy akkor köszönöm a felvilágosítást,most akkor elmegyek tankolni! Viszlát!!! Poénos,mi??? Levert a víz,amikor közölte nincs minden rendben! Hát marha jó! :(

Na mindegy!

2013. febr. 26. 19:52
 973/1226 anonim ***** válasza:
Jó reggelt!Hát ez tényleg durva amit írtál Kisvuk,hogy nem volt terhességre utaló jel.Érdekes,láttak valamit de aztán mégsem találták,hogy van ez.Noti én is szurkolok.Mikor nem kellene megjönnie?Én tegnap voltam házidokinál vérnyomás mérésen,de mehetek jövő héten is.Nem tudom,vajon most már minden héten mennem kell!?!?Atyám egész életemben nem voltam annyiszor dokinál,mint most....na de ne panaszkodjak. Rita
2013. febr. 28. 07:03
 974/1226 A kérdező kommentje:

Igen,ilyenkor az ember még orvoshoz is szivesen jár,ha nincs semmi baj,csak egy rutin ellenőrzés... :)

Puszi csajok,én megint csináltam sütit,és megyek megkóstolni a legegyszerűbb kekszest csináltam meg! :)

2013. márc. 1. 20:32
 975/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma rakott krumplit csinálok,már épp bent van a sütőben.

Süti készítéshez most nincs hangulatom.De jó neked kisvuk hogy te mindig sütit sütsz:))))

Rita

2013. márc. 2. 12:20
 976/1226 A kérdező kommentje:

Hahaha ma kolbászt sütöttem! :D:D:D:D Jöttek anyuék,mondtam nekik jöjjenek ebédre! Kaptunk párom apukájától házi kolbászt,és azt sütöttem meg! Nekem nem ízlett,de azt mondták nagyon finom! :)

Meg van az első hőmérős ciklusom! Hát katasztrófa! :(

[link]

2013. márc. 2. 18:38
 977/1226 A kérdező kommentje:

Ma párom 10-22-ig dolgozik,így nem főzök magamnak semmit! :) Lányok,annyira fája torkom,hogy mindjárt megőrülök! De nem is igazán a torkom,hanem ott felül,a szájpadlás ahol végetér,de mintha a csont fájna,vagy nem is tudom! Szerintem kerülget valami nyavalya! :( Pedig minden hülye vitamint eszek össze-vissza! Vagyis nem össze-vissza,mert rendszeresen,de kezdem úgy érezni feleslegesen teszem! :(

Ja,és itt az új ciklusom görbéje! Hát nem tudom hova tenni ezeket a reggeli hőmérsékleteket! Totál meg van hülyölve a hormon háztartásom!

[link]

2013. márc. 3. 14:07
 978/1226 anonim ***** válasza:

Ne csüggedj Kisvuk a hőd miatt,majd vissza áll minden.Még a szervezetednek is ki kell pihenie magát szerintem.És én pont ugyan azon tünődtem mikor náthás voltam mint te.Ha eszem a vitamint akkor hogy lehetek ilyen beteg.Nekem már csak a köhögés van meg a náthámból.

Engem meg most ért utol a gyakori pisilés,szombaton reggel 5 óra körül arra ébredtem,hogy majd be pisilek.A délutáni szunyám is ez zavarta meg ma,épp hogy csak 1 órát aludtam.

Nothi,te meg nagyon el vagy tünve,hol jársz???

Jó éjt.

Rita

2013. márc. 3. 20:48
 979/1226 A kérdező kommentje:

sziasztok!

most aztán mindenki jól eltűnt! :)

Rita,én is egy csomót járkáltam pisilni,de én már az 5. héttől! És nagyon kívántam a folyadékot is! :)

rosszullét még semmi? Remélem! :)

Noti,eltűntél! Baba miatt remélem! :)

Mi még mindig nem szexelhetünk! :(

Ja,és a görbém még mindig katasztrófa! :(

[link]

2013. márc. 8. 09:37
 980/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát én is úgy látom hogy kezd megbomlani a banda.Sehol senki.

Tarts ki Kisvuk,már nem sok idő.És hidd el a görbéd is szebb lesz.

Egyszer egyszer van egy kis rosszul lét,de nem vészes.A hányásig még nem jutottam:)

Nothi hooooolllll vaaaaaagy???????

Rita

2013. márc. 10. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!