Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯
 931/1226 anonim ***** válasza:

Juuuj Kisvuk,ezt még olvasni is rossz volt,nem hogy átélni.Nagyon sajnálom ami történt:(((Tudom nem nagy vigasz,de legalább lelkiekben rá készültél erre,sajnos sejthető volt a sok vér miatt.

El kell hogy mondjam,hogy büszke vagyok rád.Nagyon becsülöm a hozzáállásodat,teljesen igazad van.Fel kell állni és előre kell nézni.És abban is igazad van,hogy valószinű beteg volt a baba és a szervezeted tudta ezt,ezért nem hagyta fejlődni.Szomorú ez nagyon de ennek így kellett lennie.Erős nő vagy Kisvuk.

Jó éjt.

Rita

2013. febr. 6. 21:16
 932/1226 anonim ***** válasza:

òh szegénykém :(((((

nagyon nagyon erös nö vagy kisvuk,én is büszke vagyok rád,mint Rita! Mi itt szurkoltunk már érted,hogy mi van...

Örülök,hogy így fogod fel,nem szabad feladni!

Pihenjél most nagyon sokat amennyit csak tudsz!!

Kontrollra mikor kell menj,ha menned kell egyáltalán,decsak,ugye?

Kisvuk miattunk ne aggodalmaaskodj,mert lecsaplak :D

Sajnos tudtuk legbelül,hogy nincs minen rendben veled,de nem akartunk megrémszteni se,hátha nem lenne igazunk...

Most hogy nem írtál meg már biztos voltam benne,hogy történt veled valami....(ez) :((((

részvétem kisvuk,az idö segíteni fog a sebeidet begyógyítani! Majd írunk még jóóó sokat,hogy nem gondolj a rosszra!

Annyira igazságtalan az élet... én meg itthon vagyo,ma jött meg igazándiból a menszim,eddig nem jött meg csak barnáztam....aztán hol elmúlt...ma meg görcsöltem úgy megint....délután fél 5 kor jött meg.... :s

13-án megyek a nögyógyászhoz....de én nem akarok semmi hormontablettát szedni,hogy babás legyek...hiszen jön a baba ha jönni akar...jobb ha nem jön,minthogy úgy járjak most mint te :((( akkor inkább ne jöjjön...én nem bírom ezt hallani se,annyira rosszul érint,és nem érzem magam utána jól magam,ha ilyet hallok :( ezért nem is kérdezek töled semmi ilyesmit kisvuk :s

RITA és te hogy vaaaagy???? :)))))

Most megyek aludni,csak gyorsan benéztem hogy írtatok e :)

Jó éjszakát!

Puszi nektek!

nothi

2013. febr. 6. 23:22
 933/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Köszönöm Nothi,jól vagyok.Már nagyon várom,hogy mehessek a dokihoz.Noth,azért ennyire ne ijedj meg a hormonnktól,ha esetleg a dokid hormonokat javasolna,biztos nem hiába tenné.De még ne gondolj ilyesmire,várd meg mit mond a doki. Pihenj sokat Kisvuk. Rita
2013. febr. 7. 11:09
 934/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát azért nem olyan egyszerű felállni és tovább lépni,mint ahogy gondoltam,de tegnap a dokim is azt mondta,hogy pár napig lehet gyászolni,sőt kell is,de utána fel kell állni,és tovább menni! Igaza van! Megpróbáljuk ezta három hónapot most azzal tölteni,hogy a szervezetem rendbe jöjjön! :) Teljsesen átértékeltem az életem,ez a három hónap pedig pont elég lesz arra,hogy lelkileg és testileg,agyilag,mindenhogy felkészüljünk a következő egészséges problémamentes terhességre! :)

Rita,te most hányadik hétben is vagy? Mennyi idős kismama vagy?

Én most megyek,mert el kell mosogatnom! :) Hát már gondolkoztam rajta,hoyg csinálok a kezemről egy fényképet,olyan szép! De inkább nem riogatlak titeket! Lila,zöld,és sárga! Néhol meg még zöldes is! :(

Ja,és Noth,teljesen igazad van! Inkább fél évet várasson még magára,mint hogy valami baj legyen! Én is ezt mondtam! Amúgy ha hormon probléma,és nem akarsz semmit szedni,akkor menj el egy másik orvoshoz,ha ő is azt mondja,akkor megbizonyosodhatsz róla,hogy tényleg szükség van bogyókra,és szerintem akkor már szedj gyógyszert!

2013. febr. 7. 13:52
 935/1226 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon jó a hozzáállásod Kisvuk.És eltudom képzelni milyen csúnya a kezed.Hát a kalkulátorok szerint holnap leszek 6 hetes,a saját ciklusom szerint olyan 6 hetes és 2-3 napos lehetek.Szinte még most sem hiszem el hogy kismama vagyok,abszolut nem érzem magam terhesnek,szinte semmi tünetem nincs:) Rita
2013. febr. 7. 15:22
 936/1226 anonim ***** válasza:

Helloka lanyok :)

Kisvuk en bogyokat soha nem fogok szedni,minek,ha EN jol erzem magam a boromben,normalis a sulyom egyaltalan nincs problemam,nem vagy alultaplalt,se duci...Az hogy engem teletomjenek,mint egy kacsat,vagy kiserletezzenek rajtam,nem engedem! :) Megcsak a babo kedveert sem,mert nem szeretnek bogyokat reggelizni,ebedelni,vagy vacsorazni....ahoz egy picit nagy az egom :D

Ha nem akar jonni a baba,en amondoja vagyok,hogy nem veletlen! (az azert megint mas,ha nem tud jonni egeszsegugyi okok miatt...) de ez a hormonproblema,majd megoldodik magatol...nem? Majdcsak helyre all,ha egy ev...

Rita jo neked es orulj,ha nincsenek tuneteid :D addig orulj :))) Nekem is olyan furcs hogy kismama vagy :D

Anyosodnak mikor ujsagolod mar el? Kov. nogyogyasz latogatasnal? Nem sokara mehetsz a nodokihoz :)

Ismered a nogyogyaszt mar regota? Vagy Sztk-s?

Most nemtudok mit irni....

Munka van meg egy picit....

pusza

N

2013. febr. 7. 15:43
 937/1226 anonim ***** válasza:

Helllllóóó!

Igen örülök azért hogy nincs még tünetem.Neked is furcsa Noth?Hát még nekem:DDDD

Sztk-s dokihoz fogok menni,nem ismerem,de dicsérik.Idős hapsi,ezért remélem érti a dolgát:DDD

Igen, a doki látogatás után fogjuk elmondani anyósnak.Már kész tervem van.Szeretnék majd képet kérni az ultrahangról vagy dvd lemezre kiíratni a vizsgálatot.És úgy akarom bemutatni anyósomnak az unokát.Persze szép terv,mert az is lehet hogy se képet nem kapok se lemezre nem írják ki.Na majd kiderül 18.-án,csak még olyan messze van.Na elköszönök lányok.Holnap bolondokháza megint úgy hogy csak estére tudok felnézni hozzátok:(((

Jó éjt.

Rita

2013. febr. 7. 20:55
 938/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ha rám hallgaastz csak képet kérsz! Még dvd-re nem nagyon érdemes kiíratni a vizsgálat eredményét,mert nagyon pici lesz,és még nem kivehető az embrió teljes formája! :( Én is kértem képet,1000.- volt,én csekket kaptam mellé! Egy vacak kép volt! :( A tünetmentességnek pedig örülj,amíg ilyen vagy! :) Reméljük így is marad! :)

Noti,a hormon tabi nem biztos,hogy olyan lesz,amire te gondolsz! Lehet egy egyszerű progi hiány,ami miatt el is vetélhetsz ha babás leszel! Lehet nem a feltétlenül fontos hormonokra lesz szüksége,hanem csak valami olyanra,ami pont a babásodáshoz kell,aztán szülés után abba is hagyhatod! Én is már lassan 3 éve minden reggel hormonos bogyót szedek,de én a pm-em miatt! Ha pl. nem szedném,beteg gyerekem születhetne! Lehet hogy teherbe esnék,de állandóan elvetélnék,vagy ha nem,akkor beteg lenne! Mivel én is választhatok,ahogy te is,én inkább az egészséges babát választom! Lehet te meg a gyógyszert kerülöd,és valami olyan baj, lesz,amit soha nem fogsz magadnak megbocsájtani! Hidd el,én bármennyi bogyót beszednék ezek után!

Néztetek idő jelentést? Már csak jövőhétre mond hideget,az elejére,és fokozatos felmelegedés lesz! :) Úgy örülök neki! :)

2013. febr. 8. 12:00
 939/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szia Kisvuk!Hát én pont ezért akarok képet vagy lemezt kérni.Mert ha megnézi anyósom szerintem fogalma nem lesz hogy mi az.És kiváncsi leszek a reakcióra ha elmondom hogy mit lát éppen:)))

Noth,megint ott a pont Kisvuknál.Sajnos lehetnek szükséges hormonok is.És ha mondjuk ezen múlna hogy már egy meglévő terhességet megtarts,akkor beszednéd hidd el.

Jó éjt.

Rita

2013. febr. 8. 20:08
 940/1226 A kérdező kommentje:
Ilyen elcseszett fánkot életemben nem sütöttem! :( Tök olajos lett! :(
2013. febr. 9. 13:52
❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!