Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

Szurkal a hasam,olyat belenyillalt - azthittem kiugrik a szemem - egy masodpercre.....
En mar felkeszultem a menszire, mert nem vagyok az a beleelos fajta, de azert bizakodom.
Ti hogy vagytok?

Én megvagyok,szundítottam egy picit.Hát az nem túl jó Nothi,de még nem jött meg és az a lényeg.
Rita

hat akkor ha szunditottal egyet,akkor az tenyleg joooooo gyenge KV volt :D hahahaha :)))
Az a jo,pihengessel nekem,
hogy minden renbe legyen :) meg rimelek itt neked ;)
Pusza
nothi

Igen,nem volt túl erős.
Egy igazi költő veszett el benned Nothi.
Rita
Ejnye Rita,1 kv naponta,több nem szabad! És tessék letenni a cigit is! Hidd el,jobban teszed,ha már most nagyon oda figyelsz magadra,mert ha ne adj isten valami történik az önmarcangolás felemészt! DE NEM TÖRTÉNHET SEMMI ROSSZ!!! Amúgy hogy vagytok? Élvezitek a jó időt?
Én már teljesen piros vérzek,és totál olyan,mintha mensiznék,csak tovább tart! Most csináltam egy tesztet,és olyan erős pozitív,hogy az nem is igaz! Előbb kijött a teszt csík,mint a kontroll! Nem értek én már semmit! A hőm még fent van,a mellem kissé érzékeny még! De a baba egy hét alatt semmit nem fejlődött,szóval hétfőig csak a várakozás van! :(
Ma megyünk vásárolni,veszek 1-2 normális bugyit,mert nekem csak tanga,meg francia van itthon,meg pár női boxer! De ha menni kell nődokihoz,vagy esetleg korházba,akkor kell 1-2 normális is! :( NAGYON FÉLEK!!!!
Testileg a fájdalom elviselhető,semmi extra,inkább lelkileg vagyok padlón! :( Sírni... már szinte nem tudok! Folyik a szememből a könny,de nem tudok úgy igazán sírni! Minden este mikor párom megy dolgozni akkor elkap,meg néha mikor alszik de akkor is,de ez már nem az igazi sírás! :( Ha odabújok hozzá,vagy ő jön oda hozzám átölel,akkor szoktam még egy jó nagyot sírni,úgyhogy már nem is nagyon engedem,hogy össze bújjunk,mert az annyira rossz! Mármint nagyon jó,csak akkor mindig elkap a sírás egy percen belül! :(
Ja,és még valami! Bármennyi tejjel iszod is a kv-t,a koffein tartalma ugyanannyi,csak az ízét lágyítja! Szóval csak óvatosan! Nem kell lemondani róla,csak lehetőleg reggel igyál egyet,és ennyi! A kv-tól a vérnyomásod nem megy feljebb,ez tévhit! A kv a pulzusodat növeli meg,szóval a szíved fog pörögni tőle! Az első időkben pedig a elvileg a vérnyomásod alacsonyabb lehet a baba miatt,viszont heves szívverés,és magas pulzus szám a jellemző! Szóval nem kell az a kv már du! :) Igyál helyette egy cappuccinot,ami csak pár %-os koffeintartalmú (5-10%),mert a kv az általában 100%,még a por is,pláne a főzött! Vagy vegyél koffein menteset! :)
Amúgy én mindig is jót aludtam a kv-tól! Pedig 3-4 főzöttet is megittam egy nap,és nem volt gyenge! :)
Nagyon szorítok ám neked Noti! Majd írj mi lett! Annyira szeretném,ha baba lenne... :)

én azhiszem belázasodtam :s 37,2 mértem most...ég az arcom is... :s nemtudom miért....nem vagyok még meddig megfázfa sem.... holnapra nem várom...szorítsatok :D
puszi nothi :)

Én nagyon szorítok Nothi.
Hát ha nem vagy megfázva,lehet nem vírus motoszkál benned hanem a béby:)))
Jó éjt.
Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!