Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯
 881/1226 anonim ***** válasza:

szerintem sincs addig baj,amig az orvos nem mondja...mert miert ne mondana??? Nem rossz ha egy icipicit pesszimista vagy,de azert ne beszelj "rola" ugy,hogy mar nincs itt...

Kuzd az ELETEERT :)))

Verezgetsz meg kismami????

Pusza

noth.

2013. jan. 29. 11:03
 882/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok!Megértelek Kisvuk.Csak tényleg nagy ellentmondások vannak abban amit a dokik mondanak.Az utolsó doki azt mondta hogy ez egy 5 hetes terhesség és hogy semmi gond.De viszont a petezsák nem nőt egy hét alatt.Hát nem tudom mi legyek,ha ezt értem.De bízzunk benne hogy esetleg később fogant és azért olyan pici.És reméljük a szívednek lesz igaza:) Rita
2013. jan. 29. 11:36
 883/1226 anonim ***** válasza:

Hat ezt az 5 hetes dolgot en sem ertem....

Miert nem mondtad a dokinak,hogy nem lehet 5 hetes,mert mar december 6-a ota nem jott meg....

noth.

2013. jan. 29. 12:02
 884/1226 anonim ***** válasza:

mondjuk gondolom kerdezte miota nem jott meg...

de en rakerdeztem volna,hogy ez hogyan lehetseges????

noth.

2013. jan. 29. 12:04
 885/1226 A kérdező kommentje:

Én is rákérdeztem,azt mondta nem középidőben fogant! Pedig de! :( Most is mondtam,ha 5 hetes,akkor miért teszteltem már 7-én pozit? Azt mondta várjunk egy hetet! Mindent igyekesztem megkérdezni,ami eszembe jutott hirtelen,de sokkolt,hogy nem nőtt a baba! Hiszen az előző orvos szerint ha 5 nap alatt nem nőtt,akkor baj van! De most meg azt mondták még nincs! Kezdem azt hinni,ha nincs dokid,akkor minden mindegy! Lehet egy orvoshoz kellett volna mennem,aki végig kíséri a terhességet,de egy normális orvost találni aki nem úgy kezel,hogy fa*om megint egy aggódó első terhességes pic*a... Szóval a remény hal meg utoljára! :(

Igen,még mindig meg van a vérzés! Sőt! Tegnap a hüvelyi uh. után még kicsit több lett! :( Meg ez az alhasi feszülős szúrós görcsös érzés is megvan! Olyan,mintha meg akarna jönni a mensim! Nem komoly görcsök,csak enyhe olyan érzés,mint amikor meg szokott jönni! A combomban is érzem! :( Viszont pár napja megint kezd fájni a mellemm egyre jobban! :( Ami jó a terhesség szempontjából,mert bíztató,de amúgy meg érdekes,hogy miért pont most fáj! ??? Ja,a hőm még mindig 36,9-37,1 között van,de ugye azt tudjuk,hogy a vetélés után is fent maradnak a tünetek egy darabig! De meddig???

2013. jan. 29. 12:46
 886/1226 anonim ***** válasza:

Fuuuh kisvuk,tudom,hogy mennyire idegorlo ez az egesz,de valahogy probald meg,hogy nem ezen kattogsz...Egyszeru mondani/irni tudom,de neked mar tenyleg a turelem es ido hozza meg a valaszt...Hiszen minden terhesseg mas...

Vannak nok akik menszeszelnek terhesseg alatt is! Tehat nem kell rosszra gondolj! Amig az orvos feltetelezi a terhesseg nincs gond! Hiszen miert mondana,hogy gyere ekkor-meg ekkor vissza...

Tehat te lehet menszeszelsz...Eleinte barnaztal most rakezdett egy picit... nem mindig van baj a verzes mogott?!

Gondolom az orvos mondana valamit!! Nem???

Akkor van problema,ha nem no a baba...

Mivel nalad mindig mast mondtak eddig,ez a problema...

Csinalj megint egz tesztet...ha pozi,akkor pozi...nincs kerdes...Annyi lehetne a problema,hogy mehenkivuli?

A ciszta kizarva,mert ugye attol is lehet pozitiv a teszt,de gondolom orvos megallapitotta biztosra hogy terhes vagy...

En nem ertek ezekhez,es bocs ha hulyesegeket beszelek...

Tehat megegyszer...Nem mehenkivuli,ugye?

Es miert nem no egy baba? Mitol lehet ez?

hmmm....annyi kerdes-valaszok nelkul :(

En azert szoritok,hogy csak emlekezo verzes legyen a szervezetedtol,es a baba no!

Puszi

noth.

2013. jan. 29. 14:00
 887/1226 anonim ***** válasza:

Nothi,méhen kivüli NEM lehet:)))Ha látta a doki a petezsákot akkor azt tuti hogy méhen belül van,ha kivül lenne akkor Kisvukot már rég megműtöték volna.

Úgy segítenék neked Kisvuk és úgy adnék minden kérdésedre választ......de nem tudok:(

Jó éjt.

Rita

2013. jan. 29. 20:12
 888/1226 anonim ***** válasza:

jaaaa :)))) bocs...mondtam,hogy nem értek hozzá :D :P

nekem ez még kínai :))

hogyvagytok kismamáim? :)))

Rita, kisvuk?

Pusza

Nekem olyan felfázásos tünetem van,mintha csípne a nunim...

remélem nem fáztam fel... :S

nothi.

2013. jan. 30. 08:05
 889/1226 A kérdező kommentje:

Édes vagy Noti,ez mind megfordult a fejemben nekem is! Biztos mensi! De nem,annak jan.3-án kellett volna,vagy február elején! :( Meg ma már 9. napja van a vérzés! A baba nem nőtt semmit 5 nap alatt! Sőt,összement egy milit! Vagyis a petezsák,mert még embriót sem láttak! Ebben a korban napi 1 mm-t kell nőnie a picinek! Nekem 5 nap alatt összement 1 mm-t! :( Érted már miért aggódok?

Teszt! A teszt vetélés után akár egy héttel is kimutathja a terhességet,mert lassan ürül a szervezetből a hcg! A mellfeszülés még hetekig,akár egy hónapig is meglehet utána! :( És sajnos a hő is fent marad még egy darabig! Szóval ezek nem igazolnak semmit! :(

De amúgy a tesztre én is gondoltam,de majd holnap akarok tesztelni! Ha már halványabb,akkor gáz van!

Tegnap este beleálltam a kádba,hogy zuhanyzok,és a combomon folyt a vér! Elég ijesztő volt! :( De még mindig nem piros,nem darabos,és nincsenek nagy görcseim sem! Szét vagyok csúszva,mint állat! :(

2013. jan. 30. 08:48
 890/1226 A kérdező kommentje:

Noti,ha nem vagy babás,akkor forró kamillás fürdő! Melegíts vizet,amikor elkezdene forrni önts le egy adag kamillavirágot,hagyd állni lefedve 10-15 percig,csinálj egy jó forró fürdőt,és öntsd bele a már leszűrt kamillás vizet! Hidd el tuti siker! Enyhe felfázásra nagyon jó! Nekem a forró fürcsi mindig bevállt! De vigyázz,csak ha tuti nem vagy kismami te is! :)

Rita anya,hogy vagy? Tünetek vannak már? Remélem megúszod tünetek nélkül! :)

2013. jan. 30. 08:51
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!