Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
szerintem sincs addig baj,amig az orvos nem mondja...mert miert ne mondana??? Nem rossz ha egy icipicit pesszimista vagy,de azert ne beszelj "rola" ugy,hogy mar nincs itt...
Kuzd az ELETEERT :)))
Verezgetsz meg kismami????
Pusza
noth.
Hat ezt az 5 hetes dolgot en sem ertem....
Miert nem mondtad a dokinak,hogy nem lehet 5 hetes,mert mar december 6-a ota nem jott meg....
noth.
mondjuk gondolom kerdezte miota nem jott meg...
de en rakerdeztem volna,hogy ez hogyan lehetseges????
noth.
Én is rákérdeztem,azt mondta nem középidőben fogant! Pedig de! :( Most is mondtam,ha 5 hetes,akkor miért teszteltem már 7-én pozit? Azt mondta várjunk egy hetet! Mindent igyekesztem megkérdezni,ami eszembe jutott hirtelen,de sokkolt,hogy nem nőtt a baba! Hiszen az előző orvos szerint ha 5 nap alatt nem nőtt,akkor baj van! De most meg azt mondták még nincs! Kezdem azt hinni,ha nincs dokid,akkor minden mindegy! Lehet egy orvoshoz kellett volna mennem,aki végig kíséri a terhességet,de egy normális orvost találni aki nem úgy kezel,hogy fa*om megint egy aggódó első terhességes pic*a... Szóval a remény hal meg utoljára! :(
Igen,még mindig meg van a vérzés! Sőt! Tegnap a hüvelyi uh. után még kicsit több lett! :( Meg ez az alhasi feszülős szúrós görcsös érzés is megvan! Olyan,mintha meg akarna jönni a mensim! Nem komoly görcsök,csak enyhe olyan érzés,mint amikor meg szokott jönni! A combomban is érzem! :( Viszont pár napja megint kezd fájni a mellemm egyre jobban! :( Ami jó a terhesség szempontjából,mert bíztató,de amúgy meg érdekes,hogy miért pont most fáj! ??? Ja,a hőm még mindig 36,9-37,1 között van,de ugye azt tudjuk,hogy a vetélés után is fent maradnak a tünetek egy darabig! De meddig???
Fuuuh kisvuk,tudom,hogy mennyire idegorlo ez az egesz,de valahogy probald meg,hogy nem ezen kattogsz...Egyszeru mondani/irni tudom,de neked mar tenyleg a turelem es ido hozza meg a valaszt...Hiszen minden terhesseg mas...
Vannak nok akik menszeszelnek terhesseg alatt is! Tehat nem kell rosszra gondolj! Amig az orvos feltetelezi a terhesseg nincs gond! Hiszen miert mondana,hogy gyere ekkor-meg ekkor vissza...
Tehat te lehet menszeszelsz...Eleinte barnaztal most rakezdett egy picit... nem mindig van baj a verzes mogott?!
Gondolom az orvos mondana valamit!! Nem???
Akkor van problema,ha nem no a baba...
Mivel nalad mindig mast mondtak eddig,ez a problema...
Csinalj megint egz tesztet...ha pozi,akkor pozi...nincs kerdes...Annyi lehetne a problema,hogy mehenkivuli?
A ciszta kizarva,mert ugye attol is lehet pozitiv a teszt,de gondolom orvos megallapitotta biztosra hogy terhes vagy...
En nem ertek ezekhez,es bocs ha hulyesegeket beszelek...
Tehat megegyszer...Nem mehenkivuli,ugye?
Es miert nem no egy baba? Mitol lehet ez?
hmmm....annyi kerdes-valaszok nelkul :(
En azert szoritok,hogy csak emlekezo verzes legyen a szervezetedtol,es a baba no!
Puszi
noth.
Nothi,méhen kivüli NEM lehet:)))Ha látta a doki a petezsákot akkor azt tuti hogy méhen belül van,ha kivül lenne akkor Kisvukot már rég megműtöték volna.
Úgy segítenék neked Kisvuk és úgy adnék minden kérdésedre választ......de nem tudok:(
Jó éjt.
Rita
jaaaa :)))) bocs...mondtam,hogy nem értek hozzá :D :P
nekem ez még kínai :))
hogyvagytok kismamáim? :)))
Rita, kisvuk?
Pusza
Nekem olyan felfázásos tünetem van,mintha csípne a nunim...
remélem nem fáztam fel... :S
nothi.
Édes vagy Noti,ez mind megfordult a fejemben nekem is! Biztos mensi! De nem,annak jan.3-án kellett volna,vagy február elején! :( Meg ma már 9. napja van a vérzés! A baba nem nőtt semmit 5 nap alatt! Sőt,összement egy milit! Vagyis a petezsák,mert még embriót sem láttak! Ebben a korban napi 1 mm-t kell nőnie a picinek! Nekem 5 nap alatt összement 1 mm-t! :( Érted már miért aggódok?
Teszt! A teszt vetélés után akár egy héttel is kimutathja a terhességet,mert lassan ürül a szervezetből a hcg! A mellfeszülés még hetekig,akár egy hónapig is meglehet utána! :( És sajnos a hő is fent marad még egy darabig! Szóval ezek nem igazolnak semmit! :(
De amúgy a tesztre én is gondoltam,de majd holnap akarok tesztelni! Ha már halványabb,akkor gáz van!
Tegnap este beleálltam a kádba,hogy zuhanyzok,és a combomon folyt a vér! Elég ijesztő volt! :( De még mindig nem piros,nem darabos,és nincsenek nagy görcseim sem! Szét vagyok csúszva,mint állat! :(
Noti,ha nem vagy babás,akkor forró kamillás fürdő! Melegíts vizet,amikor elkezdene forrni önts le egy adag kamillavirágot,hagyd állni lefedve 10-15 percig,csinálj egy jó forró fürdőt,és öntsd bele a már leszűrt kamillás vizet! Hidd el tuti siker! Enyhe felfázásra nagyon jó! Nekem a forró fürcsi mindig bevállt! De vigyázz,csak ha tuti nem vagy kismami te is! :)
Rita anya,hogy vagy? Tünetek vannak már? Remélem megúszod tünetek nélkül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!