Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯
 921/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok!Ma nem igazán tudok jönni hozzátok.Képzeljétek ma kértem időpontot a nőgyógyászatra,pont ahogy szerettem volna Február 18. 17:30-ra kaptam.Kisvuk irj,ha megjöttél a dokitól!Nothi mi újság?Mensi,ugye nincs még? Rita
2013. febr. 4. 12:07
 922/1226 anonim ***** válasza:

Hello :)

En barnazgatok most megint egy kicsit,de most vettem 2 tesztet...de szerintem nem kell most teszteljek,mert megfog jonni...ugyani ez mar a 3. nap,hogy barnazok...hol abbahagyja,hogy megint elkezdi....

puszi

kisvuk varunk!!!

nothi.

2013. febr. 4. 12:45
 923/1226 anonim ***** válasza:

Engem lojetek le csajok,en mar megint remenykedem,barnazas ellenere is...Olyan hulye vagyok,tuti megfog jonni...en meg itt remenykedek....

Pusza noth.

Kisvuk merre jarsz? :((( gyere mar a (jo)hirekkel!!

2013. febr. 4. 13:43
 924/1226 anonim ***** válasza:

Miért is ne reménykedhetnél Nothi......nem szabad feladni:)

Kisvuk mi újság????Már nagyon várunk!!!!!!

Rita

2013. febr. 4. 20:44
 925/1226 anonim ***** válasza:

HAho :)

Tegnap teszteltem egy negativat,es szex kozben ugy megjott,mint a mesekben...

noth.

kisvuk,ugye minden rendben veled,jol vagy????

Rita te tunetmentes vagy kulonben,nemnagyon panaszkodsz :)

ami nem baj persze...

2013. febr. 5. 08:37
 926/1226 anonim ***** válasza:
Sajnálom Noth:(((De fel a fejjel,új hónap új remény:)Szinte semmi tünetem sincs,de nem akarom még elszólni magam.Mert egy csomó olyat olvastam hogy a 6-7 héten kezdődnek a rosszullétek. Kisvuk,hát nem jössz a hirekkel???Rosszat sejtek. Rita
2013. febr. 5. 10:50
 927/1226 anonim ***** válasza:

Az jo,ha egy kicsit kesik a rosszulleted... :)

Ajjajj kisvuk,en sem sejtek valami jot :((((

De kerlek gyere irj nekunk!

Puszi!

Szep napot!

2013. febr. 5. 12:03
 928/1226 anonim ***** válasza:

Kisvuk,nem akarom falra festeni az ordogot,de ha megtortent az a dolog,akkor kerlek szepen ne legy ennyire magad alatt,hogy nem is irsz!!! :( Hidd el jobb,ha kiirod magadbol...valamiert erzem,hogy elvesztetted akit annyira szerettel volna....:'(

Kerlek irj!(vagy azt hogy nincs igazam,nincs semmi baj)

Ha megtortent az elvesztes,akkor oszinte reszvetem...

Kisvuk mi megszerettunk teged ezert jelentkezz kerlek mielobb...Sok erot kivanok neked!!!!

nothi

2013. febr. 5. 14:05
 929/1226 anonim ***** válasza:

Szia Noth!

Szerintem adjunk időt Kisvuknak,úgy is jön ha úgy érzi.

Ránk számíthat ezt Ő is tudja.

Jó éjt.

Rita

2013. febr. 5. 20:13
 930/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon imádlak titeket,nem azért nem jöttem,mert magam alatt voltam,pedig ott vagyok! :(

Hát sajnos minden beigazolódott! :( Amikor azt hiszed a legrosszabb történt veled,akkor jöhet még annál rosszabb is! És amikor azt hiszed oké,túl vagy az annál rosszabbon,akkor tudod meg,hogy van még annál is rosszabb! :(

Szóval!

A rossz:

1.,doki közölte,hogy nem lát terhességet! Tudtam,de ezt tőle hallani nagyon rossz volt,mégis örültem,hogy kitisztultam! Ekkor jöütt a rosszabb!

2.,sajnos van egy 2 mm-es szabálytalan petezsák maradvány,amit műtéti úton el kell távolítani,menjek át a nőgyógyra uh-ról,ott adnak bővebb felvilágosítást! Átmentem,és dokinéni mondta sajna műtét,ki fogják pucolni az egész méhem! Mint kiderült már 2 és fél hete egy halott babával éltem! :( Azonnal felvisznek az osztályra,ha ma nem ettem! Mondom nem,tegnap este 6-kor ettem 1 szelet vajas kenyeret kakaóval! Akkor jó,mert még du. megcsinálják a műtétet,és mehetek is haza! 11-re már a szobában voltam! Előttem volt két csaj,őket elvitték,fél óra múlva már hozták is vissza őket,és 3 óra múlva mehetnek haza! Na gondoltam ez gyorsan megy! Mondták 10 perces kb a műtét! Aztán jött a még rosszabb!

3.,Fél 3-kor vittek le,mondanom sem kell egész addig bőgtem,a műtő asztalon is bőgtem folyamatosan... Aztán 4-kor keltettek fel,és közölték,hogy sajnos nem mehetek haza,mert túl altattak,és megfigyelésre bent tartanak a kórházba! Mondom ok! Ja,de gépre voltam kötve! Tudjátok,újjon csipesz,kézen vérnyomásmérő...3 madag áll ki belőled... Hát baromi jó,még csak nem is az én szobámban voltam,hanem az örzőben! :( Aztán 8-kor vissza vittek a szobámba,akkor kelhettem fel először zuhanyozni! Aztán jötta másnap reggel! És a még rosszabb!

4.,közölték,hogy mivel az első adag altatót nem vénába kaptam,mert mellé szúrták a kanült,így a kezem elég ronda lila foltos lett,és megfigyelére bent kellene maradnom még egy napot,mert gyulladás veszélyes! Hát kikönyörögtem,hogy saját felelősségre had jöjjek haza! Így tegnap 10-re értem haza kb.,de jött anyós,aztán kicsit tettem vettem,jöttek anyuék,aztán olyan fáradt voltam,hogy nem volt kedvem a gép elé ülni! Ne haragudjatok,de a kórházban nem tudtam aludni,csak a műtét alatt,és fáradt is voltam,meg álmos,meg még szédülős,és gyenge! Testileg nincs is szinte semmi bajom,ez inkább lelkileg viseli meg nagyon az embert! :( De nagyon nagyon! De azzal vígasztalom magam,hogy nem lett volna egészséges,és most csak előre szabad nézni,és azt keresni hogy regeneráljam gyorsan a szervezetem,a belső "sebeim",és ezta 3 hónapot amit arra szánok ki is használom,és utána lehet újra próbálkozni a babával! Mostmár könnyebben beszélek róla,bár még mindig elsírom magam,ha erre gondolok,de igyekszem erős lenni! :) Mertz annak kell lenni!

Amúgy amikor rossz helyre adták az altatót,olyan érzés volt,mintha savba mártottam volna az egész kezem könyékig! Szorítottam a műtőasztal vagy szék vagy mi az lábát,azt hittem eltöröm,és szó szerint majdnem ordítottam a fájdalomtól annyira fájt! Az egész karom forrón égett belülről! Hát látszik is,mert tiszta lila az egész! :( Aztán gyorsan elaltattak a másik kezemen... :(

Ha bármilyen kérdésetek van,csak nyugodtan,ha érdekel hogy zajlik,vagy mit csinálnak,mit mivel,vagy mi a folyamat,akkro kérdezzetek nyugodtan!

Most még pihenek kicsit,majd csak jövőhéten megyek dolgozni!

2013. febr. 6. 19:41
❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!