Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯
 861/1226 A kérdező kommentje:

Bocsi,holnap már 7 nap vérzés...stb...

Nagyon nagyon félek,és aggódok a piciért! Lányok,én be fogok kattanni! :(

Egyik pillanatban nézegetem a gyerek bútort,és álmodozunk párommal,másik pillanatban mag vacsi? Minek nem vagyok éhes! De a baba miatt... Milyen baba? Szerinted van ott még baba? Gondolkozzál már egy kicsit... Szóval ilyen párbeszédek vannak! Aztán neki állok enni,mert tényleg kell a babának... Szóval én nem tudom hogy fogom meghálálni páromnak ezt az optimizmusát,ezt a kitartását velem szemben!

2013. jan. 27. 19:44
 862/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!

Hát akkor neked is megvan a magad bajod...de nézd a pozitív oldalát,hogy a párod mennyire melletted áll,imád téged és hozzád húz,és a testvére nem érdekli annyira mint TE és a közös babátok!!! Ès IGEN van baba,és nem lesz semmi baj!!!

Holnap megfogják kukkolni :) ,és ha vmi is lenne ,ég nagyon idöben vagy,hogy segíteni tudnak!!

Csak NE idegeskedj,mert az a kis majom nö mérgelni akar téged,de ne engedj a negatív energiáknak!!! Nézdd mindennek a pozitív oldalát!!!

Enned nem kell,ha nincs étvágyad,mert valahol olvastam,hogy nem kell 2 helyett egyél...ez butaság :)

ha nincs étvágyad nem kell eröltetni!

Egy kicsit besokkoltál most,de ez normális...holnap nagyon nagyon fogok szurkolni nektek,hogy minden rendben legyen,és hogy végre megnyugodhassatok!! Annyi hónap után végre sikerült az álmotok,most nem szabad megijedjél semmintöl,és senkitöl... a párod elsem kellene mesálje mi van az elmebeteg hugával...de gondolom valakinek kiakarta önteni a lelkét ö is...

Ne engedd magad felmérgelni,azért se!!!! Gondolj a picire,gondolj a szerelmedre,hogy mennyire szeret téged,és ezt senki nem tudja tönkre tenni!!!

Minden jön idövel,nem tudsz semmit sem eröltetni....ha pici veletek akar maradni veletek fog!!! Te mindent megtettél érte,többet te sem tudsz sajnos... De egyben biztos lehetsz párodnak most erösnek kell legyen,mert téged lát,hogy mennyire pesszimista vagy a babócátok miatt plusz a kis majom húga szekálja....neki sem egyszerü...

Most megyek,fejfájásom van nagyon... :s

Holnap szorítok mindenképp!!!!

Puszi

nothing.

2013. jan. 27. 22:45
 863/1226 anonim ***** válasza:
Jó reggelt lányok!Nothinak igaza van Kisvuk,ne add fel!!Hány órakor mész dokihoz?Jujj,nagyon szoritok hogy minden rendben legyen. Rita
2013. jan. 28. 07:35
 864/1226 anonim ***** válasza:

Jo reggelt :)

Kisvuk mikor mesz a dokihoz?

Rita veled minden rendben? Te mikor mesz a dokihoz?

Cigit te is leraktad mar??? :D

Puszi

noth.

2013. jan. 28. 08:51
 865/1226 anonim ***** válasza:

Kisvuk olvastam,ha valaki koran beverzik ne feljen, nem szabad egybol megijedni. Nem minden verzes mogott van komoly baj, van hogy csak a beagyazodas miatt van verzes...

Remelm nald is csak ettol volt...

Mar nagyon varom hogy jelentkezz kisvuk,szoritok ertetek,bar nemtudom,hogy mikor vagy a dokinal...de en golndolok rad surun!

Pusza

nothi

2013. jan. 28. 10:30
 866/1226 anonim ***** válasza:
Szia Nothi!Köszönöm kérdésed,én jól vagyok.Ha nem lesz semmi gond akkor dokihoz olyan február 18.-a körül szeretnék menni.Akkor már betölteném a 7 hetet.Hát.......a cigi......mondjuk úgy hogy rajta vagyok.Csökkentettem az adagot és szépen fokozatosan akarom elhagyni.Veled mi újság Noth?Fejfájás elmúlt? Rita
2013. jan. 28. 10:39
 867/1226 anonim ***** válasza:

Szia Rita :)

Orulok,hogy jol vagy :) En is ugy tervezem,hogy majd ha 7 hetes leszek akkor megyek dokihoz,addig nem... Meg nem arultatok el senkinek ugye??? :D

En nem fogom elmondani,ha terhes leszek,csak majd a 12. hetben...Mi babonasok vagyunk ilyen szempontbol :)))

Pusza

noth.

2013. jan. 28. 10:50
 868/1226 anonim ***** válasza:
Igen Nothi,én is nem rég nézegettem hogy az a doki akihez én szeretnék menni (SZTK) hétfönkén rendel délután fél 2-től este 7-ig.Na nekem az pont jó lenne,csakhogy február 11.-én még csak 6 hetes 3 napos leszek.Ha akkor megyek vagy látunk szívhangot,vagy nem.Ezért döntöttem inkább a 18.-a mellett.Csak azt nem tudom hogy mikor kellene időpontot kérnem.Nem néznek hülyének ha ilyen "késői" időpontot kérek???Nem Nothi,nem tudja még senki a páromon és rajtatok kivül.Anyósoméknak szerintem doki után mondjuk el.Mi nem vagyunk babonásak:) Rita
2013. jan. 28. 11:21
 869/1226 anonim ***** válasza:

Nem baj a "kesoi" orvos,tobben irjak is,hogy vizsgalat alatt kapnak egy fertozest,aztan annyi...

Tehat inkabb keson kellene menni,igy olvastam...

[link]

Itt irjak is...

"Nem érdemes túl korán orvoshoz menni.Én is korán mentem átestem három vizsgálaton kaptam egy jó kis fertőzést és a 16-k héten elvetéltem."

"Igen, 6 hetes kor körül érdemes. Én voltam előbb (azt hiszem 4 hetesen) de a doki csak annyit mondott jöjjön vissza 2 hét múlva. :) Semmi mást nem tudtam kihúzni belőle."

Tehat 6 hetesen is lehet mar menni :D ha nem birosd ki... :)))

pusza

nothi.

2013. jan. 28. 11:30
 870/1226 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

itt is irnak valamit...hogy 6-8 hetesen menj... hogy tutira legyen a picinek szivverese :)

Sok sikert neked Rita :)

En meg addig varom a nem vartat :D

no.

2013. jan. 28. 11:32
❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!