Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
 1051/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lànyok, itt vagyok énis :D (nothi)

Örülök, hogy mindenki itt van még, ès ìrtok... :))) én kevesebbet ìrok mostansàg, mert ezzel a táblagéppel nemtetszik irogatni...pötyögök itt vele...csak jobb egy billentyûzet....de viszont netezéshez sokkal jobb....

Velem nincs semmi...most múlt el a havim....valamiért nem jön a baba...orvoshoz nem mentem még mindig....te kisvuk, voltál már mostanába mi a helyzet azòta "odabennt"? :)

Rita neked mennyire jólehet a babóval a pocidban :)))))

Mikorra esik a szülinapja a bébikédnek ès azt tudni màr, hogy királyfi lesz e vagy kiràlylány ? :))))

Most eleget pötyögtem ma....lépek....

Majd jövök vmikor megint ; D nem felejtettelek el titeket:D ♡♡♡

Szép estét lányok-vigyázzatok magatokra puszi, nothi :)))

2013. máj. 24. 19:51
 1052/1226 anonim ***** válasza:

Ejnye csajok! Merre jarkaltok??? :))))

Puszi

nothi

2013. máj. 29. 13:38
 1053/1226 A kérdező kommentje:

Halihó!

Már 3 cicus issza a tejet! :) Nagyon édesek! A 3 lány iszik,a fiú,nem akar! Hétvégétől elkezdem az alutasakost,vettem 12 db-os whiskas juniort,és azt fogják kapni reggelire! :)

Párom húga totál gyagya! Tegnap du közölte párommal,hogy jövő augusztusban eladja a házat! Aztán este közölte,hogy 3 évig még maradhatunk,erre ma reggel írt,hogy addig maradunk,ameddig akarunk!

Most akkor mi van? Így tervezzek babát? Így tervezzük az életünket? Már nagyon elegem van abból a nőből! :(

Ja,amúgy végre tegnap este óvszer nélkül lehetett szexelni! :) Ki is használtuk,hajnali 2-ig fent voltunk... :D Tök jó volt,hogy nem kellett védekezni! Végülis most úgy döntöttem,hogy a totál véletlenre bízok mindent! Ha össze jön jön,ha nem,akkor nem! :) Legközelebb úgyis csak kedden tudunk együtt lenni,mert én most du-os vagyok,párom éjszakás,és de. alszik! Ha pont úgy jön ki,akkor jöjjön a baba! De akkor is lehet,hogy nem sikerül,szóval most ezen nem kattogok,ha én nem tudom eldönteni merjem-e vállalni párom húga miatt,akkor döntse el a természet! :)

Gratulálok a mocorgó pocaklakóhoz! :) Biztos tök jó érzés érezni a picit! :) Irígy vagyok ám egy picit! :)

2013. máj. 29. 17:36
 1054/1226 A kérdező kommentje:

Ja,és az kimaradt,hogy mostanában enm voltam dokinál,mert legközelebb csak akkor mennem,ha jön a baba,vagy január-február környékén rákszűrésre,ha nem jön a törpe!

Ja,és üdvözlünk újra köztünk! :) Jó sokat nem voltál Noth,már azt hittem vissza sem térsz! :)

Amúgy ti mióta próbálkoztok? Van már 1 éve?

2013. máj. 29. 17:39
 1055/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Nahát Noti,csak hogy előkerültél te is :)Tegnap voltunk ultrahangon és még nem tudták megmondani a "maszatkáról" hogy fiú vagy lány.Október elejére vagyok kiírva.

Az én cicáim már esznek Kisvuk.A vicc az hogy az én kis kedvencem (a fekete cica)a macska tápért van oda,úgy ropogtatja hogy az csuda.Édesek.

Tegnap fél napig ott ültünk a kórházban,mire sorra kerültem az ultrahangon.Már borzasztóan untam.De legalább a párom is bejöhetett megnézni.Hát mint már írtam a neme sajna nem derült ki,mert azt mondta a doki hogy össze van zárva a lábacskája így nem látja.De a kis pofiját megmutatta nekünk a doki egy rövid időre 3D-be,párom egyből magára ismert mert a picurnak is olyan kis széles orra van mint neki.Aranyos volt,jó volt nézni hogy a párom is hogy fürkészi a monitort hogy mikor mit lehet látni.Ami engem megnyugtatott az az volt hogy a korának teljesen megfelelőek a méretei,szóval minden rendben van vele.

Kívánom nektek is lányok hogy minél hamarabb eljussatok ide ti is.

Rita

2013. máj. 30. 09:09
 1056/1226 A kérdező kommentje:

Olyan jó olvasni ezeket a sorokat,amiket írsz Rita a piciről... :)

Hétfőn én is beraktam a picikhez anya cica felix alutasakosát,és iszonyatosan neki estek a törpék! Tápot még nem adtam nekik,de szombaton reggelire már alutasakost fognak kapni egy felet,vasárnap a másik felét,és lehet hétfőn bepróbálkozok a táppal én is! Mindenből whiskas van otthon junior,csak anya cica eszik kitekatot,meg felix-et! :)

2013. máj. 30. 16:02
 1057/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Na megérkeztem a házi dokimtól.Megjártam a szokásos vérnyomásmérést és elkértem a táppénzes papíromat.Most 2 hétig megint nem kell mennem hozzá.Jövő hét kedden védőnőhöz kell mennem........meg van ám a programom.Na de ne panaszkodjak....

Kisvuk a tápot én sem a kiscicáknak szántam először,hanem a 2 nagy macseknak.Én voltam a legjobban meglepve amikor a kicsi odament és elkezdte ropogtatni.Nem gondoltam volna hogy szét bírja rágni.De az a vicc tényleg hogy a másik két kicsit nem érdekli ám a táp,csak azt az egyet.Próbáld majd ki te is és vagy nyerő lesz vagy nem :)

Jók legyetek lányok.

Rita

2013. máj. 31. 09:13
 1058/1226 A kérdező kommentje:

Hali!

milyen a vérnyomásod? Magas még mindig?

anyuéknál amikor voltak pici cicmókok ők is 4 hetesen kezdték el enni azt,amit anyának adtam! Simán meg tudják enni,de ezeket a cicákat a jóra nevelem! :)

Ma kaptak alutasakost,de csak egy negyed zacsival,hogy szokja a gyommruk a kaját.holnap is negyed zacsival kapnak,de vasárnap már megkapják a felét! :) Érdekes,mert már egy hete iszzák a tejet,és először 2 esett neki,aztán tegnap előtt a 3. cica is ivott,és ma először a 4. is elkezdte! :) Valamiért ő lusta volt az iváshoz,de gondolom ma rájött,hogy az jó! :)

2013. máj. 31. 16:13
 1059/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok, èn nem tudok mèg aludni, ezèrt mondom belesek hozzátok :D

Nah igen nàlunk most jùniusban lesz egy ève hogy pròbálkozunk....

A kis huncutka nem engedi hogy megtudjuk a nemét:D de nem sokáig tikolhatja mostmàr :)))

A cicus témàhoz nemtudok mit szólni, mert nekünk nincs hàziàllatkánk....de ha lenne, akkor én kutyus párti lennèk. :) de a kiscicák is biztos tündériek :)))

Most lépek, megpròbàlok elaludni...kicsit túlpörögtem az energiaitaltòl.....:)))

Puszi

Nothi

2013. jún. 1. 01:38
 1060/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Hát irigyellek Noth,hoyg neked használ az energia ital! Nekem nem! Sem a kv,sem semmi! :(

Nekem szerintem most lehet pé-em,mert úgy kívánom a szexet,mint állat! :D Bár ez lehet attól is van,hogy 6 hétig semmi nem volt,aztán gumival meg úgy utáltam,hogy inkább nem is volt kedvem! :( Mindegy,ha most volt,akkor elcsíptük,ha nem,akkor sincs gond,nem esek kétségbe! :)

Már én is keverem a tápot a konzervhez! :) Most úgy esznek a picik,hogy fél alutasakos,meg egy kis táp. De már reggel,és este is kapnak,mert már nem elég nekik a reggeli! Lassan lerágnák rólam a nadrágot! :D És már szöknek,már átjönnek a kb. 35 centis falon! :) Felugrik,felhúzza magát,és szépen lesétál a téglákon! :) Azt azért raktuk oda,hogy anya könnyen tudjon közlekedni ki-be! Falat meg azért csináltunk,hogy biztonságban legyenek a picik! :) De már nem sokáig lesznek ott... :)

2013. jún. 4. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!