Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Jezusom....az jo sooook! :S
Kisvuk hol vagy mar??? :(
Remelem minden OK!~!!!!
HAt ezdurva,hogy kisvuk nem jott meg eddig :((((
Kisvuk....?!
Sziasztok Drágáim!
Rita,ne türelmetlenkedj,mert nem mondok semmit,csak holnap! :) Csak vicceltem ám,ki sem bírnám! El sem tudjátok képzelni ilyen titkolózások közepette milyen jó valakinek kiönteni a szíved,meg eldicsekedni mindent! :)
Amúgy Nothnak igaza van,minden elhúzodott,nem volt időm írni eddig! :( De most!!!
Szóval 10:0-re mondta a nő,10:50 volt a papíron,és úgy 11:20 körül hívtak be! Szóval nem is csúsztunk sokat! :) Elmondtam az orvosnak,hogy babát várunk,meg rákszűrés is jó lenne,úgyhogy először kiküldött vetkőzni,majd jött a rákszűrés! Aztán kézzel megvizsgált! Hát én azt nem tudtam,hogy az ilyen! :S Úgy felnyúlt nekem,hogy csak pislogtam,azt nen is éreztem,hogy 1 vagy 2 újjal,vagy már bent van könyékig,de elég erőteljesen és hirtelen! Bár csak a nyomást éreztem,és nem is fájt,szóval nem volt vadállat,csak a páromon kívül ilyent még nem tapasztaltam más férfitól! Szóval,így alululról nyomtra fel az úját,közben a másik kezével meg nyomkodta a hasam,hogy érzek-e fájdalmat,és valaamit kitapogatott,amire azt mondta,hogy egy tyúktojásnyi mit tudom én mi van ott,és ő is úgy gondolja az első vizsgálat után,hogy terhesség áll fent! Na itt már tök boldog boldog voltam! :) Aztán elküldött vérvételre,ahol hcg-t néznek! Az eredmény ment is a dokinak,nem is kell visszamenni érte! :) Aztán azt mondta jelentkezzek be hétfőre uh-ra,úgyhogy hétfőn fogok u.h-ra menni,csak elfelejtettem,azt hiszem 10:30-ra kell! Stzóval hétfőn szabin leszek uh. miatt,kedden meg elmegyek háziorvos,hogy adjon beutalót TSH-ra laborba,meg írjon nekem két napra tp-t!
:))) jajjj de jó,örülök,hogy végre megérkeztél :)))
Èn is örülök,hogy örülsz,hogy kiöntheted a szívedet :)))
Ès akkor mégjobban örülök,hogy minden rendben van!!!! :))))
Tudtam én,hogy sokáig elhúzódik az ilyesmi...
kicsit meglepödtem,hgoy nem írsz ilyen sokáig,mondom nincs e valami baj!!!??? Jajjj ,de akkor most megnyugodtam,már itt néztem a monitor majdnem óránként,hogy mi van már?? :D
hahaha
Drágám most hoz nekünk valamit a burger kingböl:D
Már nem kéne egyek,de éhes vagyok ,és nem voltunk bevásárolni :D
Jajjj és én is imádom a vaniliás fánkot :D
most megyek,mert mindjárt itt van drágám:D
csak mondom belesek már...
már tiszta függö vagyok töletek :D :D
Puszi,jó éjt virtuális barátnöim :D :D
nothi :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!