Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... ❯❯
 761/1226 anonim ***** válasza:
Hát a kérdésedre válaszolva:egy pénzéhes szemét alak.Egy hétre (6 napra) 72 óra munka,az már ugy elég szép nem? Rita
2013. jan. 11. 13:04
 762/1226 anonim ***** válasza:

Jezusom....az jo sooook! :S

Kisvuk hol vagy mar??? :(

Remelem minden OK!~!!!!

2013. jan. 11. 13:48
 763/1226 anonim ***** válasza:
Igen az elég sok.Csak nem feletkezik meg rólunk Kísvuk?!?!?! Rita
2013. jan. 11. 14:12
 764/1226 anonim ***** válasza:

HAt ezdurva,hogy kisvuk nem jott meg eddig :((((

Kisvuk....?!

2013. jan. 11. 15:25
 765/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok Drágáim!

Rita,ne türelmetlenkedj,mert nem mondok semmit,csak holnap! :) Csak vicceltem ám,ki sem bírnám! El sem tudjátok képzelni ilyen titkolózások közepette milyen jó valakinek kiönteni a szíved,meg eldicsekedni mindent! :)

Amúgy Nothnak igaza van,minden elhúzodott,nem volt időm írni eddig! :( De most!!!

Szóval 10:0-re mondta a nő,10:50 volt a papíron,és úgy 11:20 körül hívtak be! Szóval nem is csúsztunk sokat! :) Elmondtam az orvosnak,hogy babát várunk,meg rákszűrés is jó lenne,úgyhogy először kiküldött vetkőzni,majd jött a rákszűrés! Aztán kézzel megvizsgált! Hát én azt nem tudtam,hogy az ilyen! :S Úgy felnyúlt nekem,hogy csak pislogtam,azt nen is éreztem,hogy 1 vagy 2 újjal,vagy már bent van könyékig,de elég erőteljesen és hirtelen! Bár csak a nyomást éreztem,és nem is fájt,szóval nem volt vadállat,csak a páromon kívül ilyent még nem tapasztaltam más férfitól! Szóval,így alululról nyomtra fel az úját,közben a másik kezével meg nyomkodta a hasam,hogy érzek-e fájdalmat,és valaamit kitapogatott,amire azt mondta,hogy egy tyúktojásnyi mit tudom én mi van ott,és ő is úgy gondolja az első vizsgálat után,hogy terhesség áll fent! Na itt már tök boldog boldog voltam! :) Aztán elküldött vérvételre,ahol hcg-t néznek! Az eredmény ment is a dokinak,nem is kell visszamenni érte! :) Aztán azt mondta jelentkezzek be hétfőre uh-ra,úgyhogy hétfőn fogok u.h-ra menni,csak elfelejtettem,azt hiszem 10:30-ra kell! Stzóval hétfőn szabin leszek uh. miatt,kedden meg elmegyek háziorvos,hogy adjon beutalót TSH-ra laborba,meg írjon nekem két napra tp-t!

2013. jan. 11. 20:34
 766/1226 A kérdező kommentje:
Tényleg na haragudjatok,de vizsgálat után még elmentünk mcdrive-ba,ettünk egy mcchickent,meg én egy vaníliás fánkot,aztán haza,csomagoltam két szendvicset,és jöttem is dolgozni! :( Most lett egy kis szabadidőm! Lányok,a munka könnyű,mert főnököm minden fizikait megtiltott,de én egy csomót stresszelek,és mondta itt egy csajszi,hogy anno 3 csajnak is elment a babája a stressz miatt! Az egyiknek ráadásul 5 hónaposan! :( Szóval lehet megyek tp-re! :( De bármi is történik nem feledkezek meg rólatok! :) Írok nektek! :) Jamés sajnálom Rita,hogy ilyen sokat kell dolgozz! Nem lehet,hogy a melós stressz miatt nem jön a baba? Nekem is akkor fogant,mikor otthon voltam szabin 11 napot karácsony előtt! :)
2013. jan. 11. 20:39
 767/1226 anonim ***** válasza:

:))) jajjj de jó,örülök,hogy végre megérkeztél :)))

Èn is örülök,hogy örülsz,hogy kiöntheted a szívedet :)))

Ès akkor mégjobban örülök,hogy minden rendben van!!!! :))))

Tudtam én,hogy sokáig elhúzódik az ilyesmi...

kicsit meglepödtem,hgoy nem írsz ilyen sokáig,mondom nincs e valami baj!!!??? Jajjj ,de akkor most megnyugodtam,már itt néztem a monitor majdnem óránként,hogy mi van már?? :D

hahaha

Drágám most hoz nekünk valamit a burger kingböl:D

Már nem kéne egyek,de éhes vagyok ,és nem voltunk bevásárolni :D

Jajjj és én is imádom a vaniliás fánkot :D

most megyek,mert mindjárt itt van drágám:D

csak mondom belesek már...

már tiszta függö vagyok töletek :D :D

Puszi,jó éjt virtuális barátnöim :D :D

nothi :))))

2013. jan. 11. 20:58
 768/1226 A kérdező kommentje:
Ne is mond,már én is tök sz*rul érzem magam,ha egy nap nem vagyok itt! Lassan mail címet kellene cserélnünk,nem? :D:D:D:D Ja,és mindig olyan kiváncsi vagyok,hogy mit írtok,írtatok-e,már csak azért is fel kell jönnöm! :D Nektek tudja a párotok,hogy itt levelezünk,és hogy miről megy a téma? Én mondtam neki,és amikor gépezik,szoktam is mondani neki,hoyg majd ne kapcsolja ki,mert meg kell néznem mi van veletek! :) Meg azt is meséltem neki,mikor Bibi kismama lett,meg hogy nothtal együtt izgultunk,meg hogy reggel fel kell raknom nektek a tesztet! :) Szóval Csak mosolyog,és át is adja a terepet! :D Kár hogy pont ma szabadnapos,amikor én du-os vagyok! De holnap közös szabadnapunk lesz,és már alig várom a vasárnapot,hogy menjünk anyuékhoz a jó hírrel! :D:D:D:D
2013. jan. 11. 21:08
 769/1226 A kérdező kommentje:
Ja,és hétfőn együtt megyünk uh-ra! :) Lehet nem is látszik még a baba,de én már olyan izgatott vagyok,hogy az nem is igaz! Bár elvileg már akkora,mint egy alma mag! :D:D:D:D Szóval lehet keresni a tűt a szénakazalban! :D:D:D:D Ja,és most tudtam meg,hogy nem szabad elmenni pisilni uh előtt,ha hasi! Csak akkor,ha hüvelyi! Na de honnan tudjam,hogy nekem melyik lesz? Nem mondták! :(
2013. jan. 11. 21:12
 770/1226 A kérdező kommentje:
Ja,és az első dolog,amit megfigyeltem,hoyg az édesség sokkal jobban csúszik,mint bármi más! Vagyi ez csak a reggelire igaz! Ha édességet eszek,akkor nincs különösebb bajom! De ha normális kaját,francia salátát,vagy pogácsát,akkor rossza gyomrom,enyhe hányinger,és hasmenés! 3x tuti futok! Aztán semmi! Szóval reggel semmi bajom amíg nem reggelizek,utána az van amit írtam,aztán du megint semmi!
2013. jan. 11. 21:14
❮❮ ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!