Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Hat annyiert tenyleg megeri a teszt kisvuk!!
Tudom,hogy nem ovu teszt,csak ugy nez ki :D
Nem tudom,en is hallottam,hogy nem igazan pontos,dehat kiprobalni nem lehet nagy baj :D
noth.
Igen reggel jott meg 8kor :D
pontos volt... De ami a jo hir,hogy veeegre beallt a menszim!!! 28 napos lett! :))) Tok joooo :)))
Szerintem most lesz igazan remeeeeny :)))
Kisvuk,mikor mesz az orvoshoz???
Szerintem menj minel hamarabb,nem????
Mikortol kell menni???
Anyukad tudja mar a joooo hirt???
noth
Jajj,a mindenit de kiváncsi valaki! :D:D
Még senki nem tudja a családban,hogy babát várunk! Megígértem megírom,ha megtörtént a bejelentést! :) Úgy terveztem várunk a vizsgálatig,és ha már lesz szívhang,akkor mondjuk csak el,de az én szüleimnek már elmondjuk most vasárnap,mert anyu simán kiszúrja rajtam,pláne hogy de. megyünk,és én akkor vagyok kicsit hányingeres,és ez napról napra rosszabb! Ja,plussza hasmenés,és gyomorégés... Szóval tuti rájönne,legkésőbb mikor du. megyünk mamihoz az otthonba4 Na ott olyan szagok vannak,hogy még baba nélkül is necces,nemhogy így... :(
Orvoshoz holnap de. szeretnék elmenni,és kérek időpontot,mert ugye az sztk-s nődoki ír beutalókat,és nekem sos a labor a pajzsmirigyem miatt! :) Szóval lehet holnap már túl leszek egy rákszűrésen legalább! :) Mire két hét múlva menni kell u.h-ra,addigra legalább az eredményem meg lesz! :)
Azt mondtátok kérdezzek nyugodtan,hát tessék!!!! :)
Nem tudjátok sztk-s rendelésen kapok uh képet?
Feltettem ezt a kérdést,1 válasz jött,hogy 500.-! De tuti kapok?
Meg még egy kérdés! Nincs valami ötlet,hogy mondjuk el szülőknek? Nagy megdöbbenést akarunk,nagy poénnal,vagy nagyon meghatott arcokat könnyekkel! Szóval várom az ötleteket hogy mondjuk el így! Szerintetek???
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Itt irjak,hogy nem fizettek erte...
Tehat szerintem ez attol fugg,hogy kitudjak e nyomtatni a kepet!
Az en nogyogyaszom kinyomtatta egyszer a kepemet....Csak ugy,mert voltam vizsgalason,es valamit mutatott rajta...
Szerintem kinyomtatjak a kepet,ki lehet ilyen fatusko,aki nem tenni ezt meg???
De mondjad neki mindnekeppen,hogy szeretned!!!
Nagyszuloknek elmondani????
En vennek egy kiscipot,becsomagolnam es atadnam :D
De en nem vagyok ennyire kreativ,talaltam egy oldalt,most gyorsan :D
Rendezz egy családi vacsorát, és jelentsd be szórakoztató és újító módon. Tarts beszédet a kedves vendégről, aki hamarosan megérkezik.
Küldj levelet a szüleidnek, amit címezz úgy, hogy “kedves nagyszülők”. Gratulálj a nagyszülőknek, ha esetleg ez egy másik eseménnyel, mondjuk szülinappal van kapcsolatban.
Adhatsz mindenkinek egy példányt a családfád kibővített változatából, amin fel van tüntetve az új családtag neve is.
Cseréld ki az üzenetrögzítőd szövegét, arra, hogy elfoglalt vagy a ruha és játékvásárlással a közös gyereketeknek. Ezt mindenki hallani fogja, aki felhív, köztük a rokonaid is.
Hívd össze a rokonokat egy családi fotóra, és pont előtte mondd el a nagy hírt. A kép felbecsülhetetlen értékű lesz.
:D
noth.
de ez is jo!!!!
1. Hoztunk nektek egy új családi fotót (majd ultrahang kép előbányászása)
2. Ezeket a babaruhákat a Tina babájának vettem... dee azt hiszem, megtartom.
3. Családi vacsora, 9-en ültünk az asztalnál. Erre a párom: Jó étvágyat mind a tízünknek!
4. Tudtátok, hogy levelezőn nem kell tandíjat fizetni, ha gyes-en vagy? Úgy örülök, hogy 9 hónap múlva ingyen tanulhatok!
5. Most nézd meg... Kétcsíkos ez a teszt! Ez szerinted mit jelent? Nagymama leszel, vagy sem?
6. Kedves Szüleim! A rendőrségen óvadék ellenében átvehettek. A kocsitok darabjai a 15. km kőnél. Amúgy két hét múlva unokátok születik! Szerető lányotok...
7. Még mindig szeretnéd, ha lenne a családban egy ügyvéd vagy orvos? Mert én megtaláltam az ideális jelöltet. Csak türelmesnek kell lenned kilenc hónapon át, és találkozni fogsz vele.
8. Ha mész az ABC-be, kérlek, nézd meg, milyen babapelenkákat lehet kapni.
9. Mit szeretnél jobban, ha az unokád papinak vagy nagypapának hívna?
10. Mielőtt felidegesítenéd magad, tisztázzuk: az apa nem szélhámos. Egyelőre nem akar feleségül venni, de megígérte, hogy foglalkozni fog a gyerekkel. Máskülönben nagyon szeretjük egymást.
11. Van számodra egy jó hírem, bár lehet, hogy nem fog tetszeni: odaköltözöm egy szektához! Nem, csak vicceltem. Együtt fogok élni a legjobb barátoddal! Nem, ez is tréfa volt. Az igazi hír az, hogy állapotos vagyok. Most megkönnyebbültél?
12. Akkor végre felnőttnek tekintenél, ha lenne egy gyerekem?
13. Tudom, hogy nosztalgiával gondolsz vissza a cumiztatós korszakomra. Hát hamarosan újra csinálhatod.
14. Emlékszel, a náthám miatt pont akkor hiányoztam az iskolából, amikor a védekezésről esett szó.
15. Ha legközelebb kötni akarsz, rózsaszínű fonalat vegyél. Még hasznos lehet.
Nah es en a kis kivancsifancsi,megkerdezem,hogy mi lesz a NEVE :D
gondolkoztal mar??? :D
noth.
Szép jó estét.
Irtatok ám rendesen.Hát mi kicsit lemaradtunk tőled Kisvuk,de nem baj ám.Te szépen leinformálsz bennünket és mi mikor oda kerülünk ahová te, akkor már tiszta profik leszünk Nothival:)))))
És sajnálom hogy megjött Nothi:(
Hát az ultrahanghoz nem nagyon tudok hozzá szólni,szerintem teljesen hely függő.Valahol adnak valahol nem.
És a bejelentés.Nothi nem rosszakat küldött neked.Én talán úgy csinálnám a helyedben hogy vennék egy pár kis cipőt vagy kis zoknit és külön csomagolnám be őket.És azzal a szöveggel adnám oda a 2 családnak hogy ezt az ajándékot te vissza fogod kérni.Ha kibontják mond el hogy hol a másik párja és mond el azt is hogy 9 hónap múlva össze rakhatják és vissza adhatják nektek:)
Jó éjt lányok,megyek becserkészem a párom:DDD
Rita
Joooooo reggelt :D
de bolond vagy Rita :D :D
"megyek becserkeszem a parom" hahahahaha
Jah es ne sajnald,hogy megjott,mert mintahogy irtad,majd kisvuk adja a tanacsokat,nezzuk a pozitiv oldalat :D
Majd meg jelentkezek,csak most nincs mit irjak!
Munka van.... :s
Szep napot!
noth.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!