Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Jah es kisvuk! :D
"Aztán vége lett,elkapcsoltam,néztem valami vizilovas műsort,és úgy elkezdtem bőgni,hogy az nem igaz! "
Mostmar mindent ertek :D
Csak aztnem,EN miert sirtam annyira.... :D jajjj kell vegyek egy tesztek :D
Kulonben milyen teszttel teszteltel kisvuk???
noth.
Ígérem nem tűnök el,jövök mindig hozzátok! :) Tájékoztatlak titeket,és szurkolok is nektek! :)
Most voltam meló előtt gyógyszertárba,és vettem folsavat! :) Vitamint nem akarok,eszek inkább gyümölcsöt,meg zöldséget! :)
Mindenképp meg fogom írni,ki hogy reagált a babára! Nem vérunk 12 hétig,hogy elmondjuk,hiszen ha el akar menni,akkro mindegy tudják-e,vagy sem! De nem lehet semmi baj,hiszen vigyázok rá! :)
És mindkét szülőnél első unoka,és párom nagyijának első dédunoka! Annyira várom már,hogy elmondjuk! :)
En uuuugy szurkolok neked kisvuksi :))))
Nem fog elmenni!!!!!!!
Nem is szabad erre gondolni se!
Hihetetlen.....
Es mikor hoztatok ossze? Mikor volt ovunapod???
noth,
Jah es fogsz meg azert tesztelni???
Vagy egyet teszteltel,es megelegedsz vele???
En tesztelnek tuti meg vagy 5-ot :D
noth.
Holnap rakok fel reggel vagy de. a tesztről egy képet nektek! :) Most nincs nálam,dolgozom! :D:D:D:D
De öránként nézegettük,hogy ott van-e még a csík! :D:D:D:D Ja,és pisi közben mártottam bele,mire felszívta egyetlen csík volt csak! Aztán törlés,öltözés lehúzás,és már ott volt a 2. csík! :)
X-EPIL teszttel csináltam,ami 25-ös,és 2 db van egy dobozban! :) De már 4 napot késett,és így lett szép kis halvány! :)
De érdekes,mert még mindig nem hiszem el,valahogy ezt nem lehet így simén felfogni! :)
varom a kepet :D
jajjj megegyszer gratulalok +__+ a pozihooooooz :))))
tok jo :)
noth
Utolső mensim december 6-án jött! 19-én volt nyúlós nyák,szóval 20-án hajnalban szabadult ki a pete,akkor volt ovum! Mi 18,és 19-én voltunk együtt! :)
Sokan mondták,hogy legalább egy hétig ovu előtt ne szexeljünk! Hát nekem mensi után szinte az első volt! De most egyeltalán nem szexeltünk ovuig,csak azon a két napon! És nagyon megérte,hogy addig semmi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!