Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
 661/1226 A kérdező kommentje:
Ja,sogornőm 32 éves! Nagyon jóban voltunk,amíg egyszercsak behü*ült! Párom jött volna hozzám,amikor közölte,hogy be kellene vinnie vásárolni,aztán majd haza megy busszal! Én meg mondtam páromnak,hogy utána ne cipekedjen húga,vigye nyugodtan haza,legalább nekem sem kell korán kelnem,mert így később jön! Na húga kitalálta,hogy én nem akarom,hogy tesója bevigye vásárolni,ezért egy hü*e hisztis kétszínű pi*a vagyok,és azóta nem beszél velem,nem köszön,és nem lát szívesen náluk! És most ugyanezt csinálja a tesójával! Ma volt ott párom,köszönt neki,vissza sem köszönt! Aztán megkérdezte,hogy már nem is beszél vele? És arra nem volt hajlandó,hogy azt mondja nem! Egyetlen szót sem szólt hozzá! Nincs asija,nincsenek barátai,vagy dolgozik,vagy a szobájában ül,fekszik,és tv,zene,számítógép! Sír a szája,hogy dagadt,de annyit eszik,mint a ló! Van egy betegsége,nem tudok róla sokat,de múteni kellene! Nem engedi,inkább napi több erős fájdalomcsillapítót szed,de nagyon durván adagolja,mert amúgy szó szerint ordít a fájdalomtól! Azt hiszem APRANAX vagy mit szed,ebben ne,m vagyok biztos! Orvoshoz nem akar menni,pedig kiderült,hogy pajzsmirigy alulműködése is van,szóval elég összetett a dolog! Mi párommal arra gondoltunk,hogy depressziós,éás ez elég súlyos nála,meg hogy a sok gyógyszer az agyára ment,és el kellene vinni pszichiátriára,vagy nem tudom,mert ez így tényleg nem normális,hogy ilyen buta dolgok miatt kitagadja a testvérét!
2012. dec. 28. 18:25
 662/1226 anonim ***** válasza:

Helló-belló ,nothi vook :)))

Mi most jöttünk haza,vagyis ma du. ,ugyani az én ajándékom wellnes nap volt,amit egy nagyon szép hotelban töltöttünk,romantik szobában :))) + szauna,pezsgöfürdö,gözkabin,fénykabin.....nagyon szééép volt :))))6 fogásos vacsora..... kacsát ettem,meg lazacot,brokkolikrémlevest,lazaclevest,meg mindenféle elöételt...mozarellát-paradicsommal,desszerteket,mindenéle karácsonyi sütit nap közben..... :))))

Ès egy fehérarany karláncot kaptam :))))

Húúúhhh kisvuk,az rossz,ha ilyen kis fekete bárány van a családban.... :s de nem baj,nem kell vele akkor beszéljél...én nem beszélnék vele...maradjon csak a szobájába egyedül....ha neki nem kell senki...Tényleg féltékenység jön le így amit írtál a tesód miatt...de kitudja... de azis lehet,hogy a gyógyszerektöl gyagyás...

Rita:

Èn még itthon vagyok,szerencsére csak 2.-án(szerdán) kell menjek...

A menszim......húúúhhh,most néztem a ciklus.hu-n,hogy 3.-ára írja...közeleg-közeleg....hát én is kßivßancsi vagyok mér,mi lesz ebböl,mi voltunk együtt többször is,de nem extrém sokat,csak nemtudom,hogy elcsíptük-e,mivel amikor ovum volt (szerintem volt ovum,de tudom biztosra,csak a fehér vmi-böl),akkor nem voltunk együtt...tehát kíváncsi vagyok....

Jah és kisvuk,én is tegezem az anyósomékat,nekem is furcsa volt,amikor mondta,hogy tegezhetem :D

De mostmár nem is gondolok bele,hogy tegezem :D

Szerintem semmi jelentősége nincs a magázódásnak. Magázva is el lehet küldeni valakit az anyjába :D hahahah

naaaahhhh ennyit tudtam,most írni,bocs,ha valami kimaradt,de most ooooolyan sokat írtatok,hogy nemgyözök válaszolni :D

Naaaaagy pusziiii

n

o

t

h

i

n

g

2012. dec. 28. 19:55
 663/1226 anonim ***** válasza:
2 napot töltöttünk a hotelban,mielött valaki félreértené,hogy lehet ennyit enni egy nap alatt :D
2012. dec. 28. 20:05
 664/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát kisvuk az írásodból nem gondoltam volna,hogy egy 32 éves felnőtt nőről beszélünk!!!!!!!!!

Nem akarok ítélkezni,de akkor ott tényleg szalajt valami:)

Ne is foglalkozz vele.Hála istenek nekem jó a kapcsolatom a párom öccsével.

Noth,csak hogy elő kerültél:)

Júúúúúj de irígy vagyok,klassz lehetett nektek.Szóval ezt titkolta a párod előled????Gondolom jól meglepődtél???

Na és most kicsit rólam.Ahogy vártam ma megjött a mensim,túl nagy meglepetés nem ért.Már a hő leesés is szépen mutatta hogy megfog jönni.Ez a ciklusom 26 napos lett.

A lutálisom 12 napos.

Az ugye még jó Kisvuk???Tudom a 14 nap lenne a tökély,de azért belefér?

Ja és én bi-bi-bi csak jövő hét pénteken megyek dolgozni:)))))))))

Boldogság van:)

Jó éjt lányok!

Rita

2012. dec. 28. 21:26
 665/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

ez igen Noti! Te aztán tudsz élni... Biztos szép,és jó lehett wellneselni... Bár én személy szerint nem igazán bírom az ilyen helyeket! Vagyis engem nem vonz! De örülök,hogy szép volt a karácsonyod,és tetszett a meglepetés is! :)

Anyósom nem magázom,csak apósom,meg az élettársát! Párom szülei külön élnek!

Amúgy irigyellek,hogy csak jövőre mész dolgozni,mert én megyek holnap is 6-14-ig,meg már 2-án is! :(

Ja,és ciklus.hu szerint én 2-án fogok,szerintem pedig 3-án fogok mensizni! :) Pont mint te! :) Vagyis remélem pont nem,mint te! :D:D:D:D

2012. dec. 30. 13:46
 666/1226 A kérdező kommentje:

Rita,a 12 nap teljesen jó! Csak rövidebb ne legyen! És még a 26 napos mensi is jó,úgy tudom 24 napig jó! Úgyhogy tök jó! :D:D:D:D

Mostmár rád is irigykedek,mert te még sokáig nem dolgozol! :)

Bibivel mi lehet... Meg Tücsök is nagyon régen járt itt! Már nem is emlékszem mikor írt utoljára! :(

Már úgy néz ki csak 3-an maradtunk! :( Bár Bibinek meg van az oka,hogy nincs itt állandóan,de remélem Tücsöknél is ez a helyzet! :)

2012. dec. 30. 13:49
 667/1226 A kérdező kommentje:

Na mensi jelem van,mert spici yzurkáim vannak,de szerencsére kevesebb,mint szokott,és most tompa szórások is vannak,mintha fakanállal böködnének belülről! :D:D:D:D

Viszont nem fáj a mellem egyeltalán! :) És nem is vagyok olyan dilis,mint amennyire szoktam! Ennek párom nagyon örül! :D:D:D:D MÉG! De csütörtökig még előjöhet minden tünet! :( :(

2012. dec. 31. 08:43
 668/1226 anonim ***** válasza:

Boldog új évet lányok!

Rita

2012. dec. 31. 19:03
 669/1226 anonim ***** válasza:

Boldog új évet,jó egészséget kívánok kedves babaváró sorstársaim :))))

Csóóóóók :)

n

o

t

h

i

n

g

2012. dec. 31. 21:51
 670/1226 anonim ***** válasza:

Jooooo reggelt lanyok :)

Kisvuk,nem irtal meg.... :(

Rita te meg otthon henyelsz meg pentekig?! :D

Naaaah azz van,hogy holnap kell (nem) megjonnie(ciklus.hu szerint)!!!!

Kisvuk,te mikorra NEM varod????

Pusza: noth

2013. jan. 2. 09:33
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!